Kristlik Mõttevõra

VÕIDMISES

10.01.24 12:48 PM By Kristlik Mõttevõra

Võidmist te tunnete ära sellest, et teil on mõni vaimuand ja piisab öelda vaid sõna ja see toimib. 1Jh 2:20,27

Teisisõnu, vaimuand avaldub hetkest, kui te hakkate seda kasutama. Muidu te ei saa midagi aru, et teil on midagi teistmoodi, aga kohe kui te seda andi kasutate, näete hämmastavat tulemust. See paneb teid ennastki imestama, et see nii lihtsalt töötab. 


Näiteks Jeesus saatis oma jüngrid kohta kus ta ise tahtis minna või seal tegutseda. Samamoodi tegutseb ta ka täna, ta toimib läbi teie seal, kus ta ise tahab tegutseda. Need jüngrid, keda oli seitsekümmend said kõik vaimuanni ja nad ei kogenud midagi erilist selle anni vastu võtmisel mil neid Jeesus läkitas. (Lk 10:9) Kohe aga, kui nad kasutasid seda, ilmnes, et neil on võidmine, mis tuli neile üllatusena. Mida nad ütlesid: "Issand, ka kurjad vaimud alistuvad meile sinu nime mõjul!" 


Asi polnud üksnes Jeesuse nimes, vaid võidmises! Jeesust püüti ära kasutada ja tema nime abil, aga võite UT lugeda, et kurjad vaimud vaid naersid ja kargasid kallale kui võidmist ja andi ei olnud. Nii on ka täna, ega siis see kes Jeesuse nime suhu võtab, ega sel veel mingit mõju ei ole. Inimesed lihtsalt ütlevad "Jeesus!" iga asja peale, mis neile ei meeldi nagu Jeesus oleks midagi halvasti teinud või süüdi. Sestap võidmine avaldub olenevalt sellest, kuidas te andi kasutate, olenemata sõnade valikust. 


Asi on lihtsam. Kui teil on and, siis see avaldub kohe kui te hakkate Jumala nimel ja sihipäraselt tegutsema, nagu jüngrid. Lk 10:17

Kristlik Mõttevõra