Kristlik Mõttevõra

VÕIDELGE, SÕIDELGE! ÄRGE ANDKE ALLA!

21.02.22 06:58 PM By Kristlik Mõttevõra

Praegu kõlab mitmel moel kristlikus meedias väljaütlemisi, et nüüd ongi kõik läbi, paratamatu ja meil ei ole enam midagi teha, sest need sündmused on lõpuaja tsenaariumis sees. No EI OLE! Kes sellist asja väidavad, teevad seda meelevaldselt ja hingeliselt, tõlgendavad lõpuaja sündmuste kulgu ajaskaalal vääralt.

Kus on öeldud pühakirjas, et farmakose korraldajad võidavad selle sõja? Ei ole seda kirjas.

Seetõttu, ärge visake püssi põõsasse, vaid võidelge palves ja püsivalt. Teil on meelevald antud, et seda jama takistada ja selle korraldajad viia isegi ILMALIKU KOHTU alla. Ainult et kui te loobute, siis teie olukord pääste päevani on niru, kuigi peaks olema teisiti, sest piibel ei ütle, et päästetud saavad sama vitsaga mis uskmatud.

Võitleme! Sõidelge saatana juhitud isikud maha, siduge nad kinni taevas, mis te IGANES kinni seote, on seotud! Uskuge Jumalasse!!! Alates Kanadast, Saksamaani ja Uus-Meremaast Hiinani. Kõikjal, muidugi mõista Eestis! Meie valitsus peab kandma vastutust selle kurja eest, mis nad on korraldanud.

Teil on täielik õigus olla vabad ja kogu selle aja käia koos Jumalaga nii nagu pühakiri ikka seda kirjeldab, enne kui saabub päev ja tund, mil teid päästetakse.

Alles siis väljub asi kontrolli alt, sest eest on võetud see, kes seda takistab. Teie olete need, kes saavad seda takistada, sõidelge kõiki neid maailma majandusfoorumi tegelasi, vaenulikke valitsusi ja nende juhte, kes teevad kurja rahvale. See ongi see, mis hoiab kurjust tagasi. Teie olete need siis, kui te taevas need isikud kinni seote, siis nad on ka maa peal seotud. Nimeliselt. Ärge andke alla!!!

"Ja nüüd te teate, mis teda takistab, nii et ta saab ilmuda alles omal ajal," 2Ts 2:6, "ainult vahelt peab ära kaduma see, KES teda SENI takistab," 7. s.

"Tõesti, ma ütlen teile, mis te iganes kinni seote maa peal, on seotud ka taevas, ja mis te iganes lahti päästate maa peal, on lahti päästetud ka taevas." Mt 18:18

Kristlik Mõttevõra