Kristlik Mõttevõra

VELJO KAPTEIN: MEIE KEHA EI KUULU EESTI RIIGILE

06.01.22 12:55 PM By Kristlik Mõttevõra

"Me oleme seaduse alt vabaks ostetud. Mida tähendab, et me oleme seaduse alt lahti ostetud? Kui me loeme Rooma 13 ptk, siis Paulus ütleb, et me peaksime seadusele ja võimudele alistuma.

Seda on sageli väga vääritult või valesti mõistetud, nagu Paulus kutsuks meid üles pimekuulekusele. Ei! Paulus lähtub Jeesuse õpetusest. Jeesus ütleb, et õndsad on rahu nõudjad ja kristlastena me usume Jumalat, kes on rahu ja korra Jumal.

Ja me ka riigivõimudele allume sellest põhimõttest lähtuvalt mis on piiblis antud, et kristlastena ja Jumala rahvana me kunagi ei toeta anarhismi. Korratust, kaost, mässu kui sellist. Me taotleme, nagu prohvet Jeremija ütleb ka, taotlege selle linna, selle ühiskonna heaolu, mille keskel te elate.

Kristlastena meid on kutsutud elama rahumeelselt ja korda armastavalt. See on põhimõte. Aga Paulus samas ütleb et, me oleme seaduse alt lahti ostetud (Toim: Rm 7:6), mida ta siis sellega silmas peab?

Esiteks seda, et selle maailma pattu langenud kord ja ka poliitika ja ühiskonna korraldus, ei ole see mis määrab meie identiteeti. Me küll elame siin maailmas, aga me ei allu pattu langenud maailma korrale. Miks? Sellepärast, et meil on palju KÕRGEM kord. Armas sõber, meil on palju KÕRGEM EETIKA! Meil on armastuse käsk. Meil on armastuse eetika. Me lähtume Jeesusest, kuningate kuningast, kes ütles, armasta oma Jumalat kõigest südamest ja kõigest oma meelest ja kõigest oma väest ja oma ligimest nagu iseennast. See oli meie Issand Jeesus, kes oli andnud sellise seaduse, et tee teisele seda, mida sa tahad et teised sinule teevad.

Ja see on Apostel Paulus kes Rooma kirja kolmeteistkümnendas peatükis ja kümnendas salmis. Ta ütleb, et armastus ei tee ligimesele kurja. (2x) Armastus on SEADUSE TÄITMINE. Meil on palju kõrgem eetika, palju kõrgem kord KUI ÜHEGI TEISE MAAILMA RIIGI KORD!

Kuidas me end siis defineerime? Me oleme SEESMISELT VABAD INIMESED. Kui sina oled Jumala laps ja mina olen Jumala laps, siis mitte ükski RIIGI KORRALDUS EI SAA MEID TEGELIKULT ORJASTADA! Ei meie ihu, hinge, ega vaimu. Meie keha, me räägime meie kehast, ei kuulu enam meile endale. Rääkimata ka sellest, et MEIE KEHA EI KUULU EESTI RIIGILE. Kristlasena ma tean, et minu keha kuulub Jumalale.
Armsad sõbrad, me seisame silmitsi väga tõsiste eetiliste küsimustega, usklikuna elades lõpuajas. Küsimus on täna päevakorral inimkehast ja sellest, kellel on õigus otsustada inimkeha üle. See on taas muutunud aktuaalsemaks kui kunagi varem meie lääne ühiskonnas. Ma ei räägi riikidest, kus on inimkehaga tehtud väga koledaid asju. Ega räägi ka Hitleri, Stalini katsetest nõukogude diktatuuri tingimustest. Ma räägin tänasest olukorrast, ma näen et lääne ühiskonnas on aeg selline, et INIMKEHA KALLALE ON MINDUD!

Iiobi raamat saab järjest aktuaalsemaks, kuidas saatan ründab Jumalat inimkeha kaudu. Piibel ütleb et ta on tapja algusest peale, tema eesmärk ongi inimest tappa, tema ihu, hing, vaim. Ta ütleb Iiobile väga otse. Ta ütleb: nahk naha vastu ja mees annab kõik ta hinge eest, aga siruta oma käsi ja puuduta tema luud ja liha, küll ta sind näkku neab? Iiob on selles raskes surutud seisundis ja me leiame siit ka varjatud vaimse valmisoleku eutanaasiaks Iiobi abikaasa kaudu. Iiobi naine küsib, kas sa veelgi oma vagadusest kinni pead, nea Jumalat sa sured! Iiob keeldub oma naise pakkumisest. Kas me peaksime Jumalalt vastu võtma üksnes head ja mitte kurja? Naine ta kõrval ütleb, kui kaua sa oma vagadusest kinni pead, nea Jumalat ja sure!

Kui Iiob oleks öelnud, et ma ei taha enam elada, anna mulle nuga või nöör, siis see naine oleks talle kohe ulatanud. Halastussurm on ainus väljapääs. See on see, kuhu tänapäevane eetika on jõudnud. See ei ole eetika! See on satanism. (2x) Sellepärast ma rõhutan veelkord, et Kristluse seadus ja eetika ei kannata mingit võrdlust selle maailma eetikaga. Selle maailma moraal ja RIIGIVÕIMU EETIKA on Kristuse armastuse käsu kõrval KÕNTS! KÕNTS!

Vanasti kui me maal elasime, meil olid hobused, sead lambad, väike talu, abi loomapidamine, et toime tulla ja maal kasvanud inimesena võin öelda, et meil oli selline ütlus, kui mingi asi oli väga kehv, millelegi ei kõlvanud, siis selle kohta: see ei kõlba isegi sealauda aluspanuks! Seda sama ma ütleksin praegu selle eetika või nende väärtuste kohta, mida tegelikult ei ole enam olemas! Kristlik euroopa on möödanik, seda ei ole enam täna. Mingit eetikat ei ole enam. Euroopa eetika või väärtus on on eutanaasia, mis on saanud mitme riigi seaduses juba koha. Puhas SATANISM! (2x) Sellepärast me kristlastena peame oma pilgu tõstma Jumala peale ja läbi mõtlema selle, kes me oleme? Kes mina olen Jumalas? Kes mina olen Kristuses? Kes on see Jumal keda mina järgin?

On see heaolu jumal, on see hea äraelamise jumal? On see mingisugune keha jumal, keha kummardamise jumal või see on ELAV JUMAL, kes on teinud taeva ja maa?

Sõbrad, aeg on täis saamas. Ja see aeg on täis saamas ka selles mõttes, et Jumal läkitab taas oma Poja siia maailma. Kui vaadata ajalugu, siis need korrelatsioonid või seosed Rooma aegse ühiskonnaga, siis kui Jeesus tuli esimest korda ja selle ühiskonnaga kus me praegu elame, lõpuaegades, need korrelatsioonid on täiesti olemas. Jeesus ise ütles, et tema taastulekul on nii nagu Noa päevil ja Loti päevil, inimesed kauplevad, ostavad, müüvad, võtavad naisi, lähevad mehele, elu käib täie hooga. Väärtused on kriisis. Tehakse pattu. Hüljatakse Jumal. Heidetakse välja, jne-jne.

Sellel ajal kui Jeesus sündis, valitses Iisraelis sama moodi väga julm vasallkuningas Heroodes, kes tappis inimesi nagu sigu. Ta tappis lapsi. Paneme tähele, et LAPSED ON KOHE, kui saatan läheb ühiskonnas kehade kallale läbi SEADUSANDLUSE või mille iganes, KA LAPSI TAPETAKSE ja vanasti paganrahvad OHVERDASID LAPSI MOLOKILE! Heroodes tappis lapsi. Ta tappis oma poja. Temas oli tapja vaim. Tema järglastes elasid kurjad vaimud. Üks tema poegadest Agrippa mädanes elusalt. Ussid sõid ta ära. Miks? Sellepärast et ta ei andnud au Jumalale. Jeesus isegi ei vastanud Heroodesele. Heroodes küsitles teda, kui ta teda üle kuulas. Jeesus isegi ei vastanud temale ja miks? Mida Jeesus ütles ta kohta, see on rebane. See inimene on ebamoraalne inimene. Selle inimesega ei ole MITTE MIDAGI RÄÄKIDAGI! NII NAGU KURJADE VAIMUDEGA EI OLE MIDAGI RÄÄKIDA! Sa ütled kurjadele vaimudele Jeesuse nimel OLE VAIT! See tähendab seda, et selles inimeses ei olnud mingit eetikat. Temas elasid kurjad vaimud.

Me valmistume KUNINGATE KUNINGA taastulekuks. Enne teda tulevad valemessiad, valeprohvetid, tuleb antikristus, tulevad metsalised. Kõik riigid annavad oma võimu metsalisele ära. Vabatahtlikult antakse võim ära. Kõik antakse ära! Kõik VÄÄRTUSED, kõik antakse ära, vabatahtlikult! Nüüd, saatan, kes on tulnud MEIE KEHA HÄVITAMA, Jeesus Kristus on tulnud et MEID PÄÄSTA! On andnud oma keha, oma ihu meie eest, et meie saaksime VABAKS, et meie saaksime TERVEKS. Jeesus on tulnud, et LÕPETAGE SEE INIMESTE OHVERDAMINE! LÕPETAGE SEE VERE VALAMINE! LÕPETAGE SEE LASTE OHVRIKS TOOMINE! See on Jeesuse Kristuse sõna, sest mina olen ennast teie eest andnud! Et igasugune INIMESTE OHVERDAMINE REŽIIMIDELE VÕIKS LÕPPEDA, patu ja surma režiimile. Kui Jeesus oli risti löödud, siis ta ütles enne oma surma, see on lõpetatud. See ohver on lõplik, Kristuse ihu ja veri on sinu ja minu eest valatud, see on lõplik.

Nüüd aga mida SINA ja mina saame teha, mis on kõige parim, on see et me annam oma ihu, anname selle oma keha mis meil on, elavaks ja meelepäraseks ohvriks, see olgu meie MÕISTLIK jumalateenistus. Aamen."

Alates: 1:33:14 kuni 1:47:43 Otselink: https://www.youtube.com/watch?v=Bl57f_hBSV4&t=5594s

Kristlik Mõttevõra