Kristlik Mõttevõra

ARST AVASTAS VAKTSIINIST KOMBITSATEGA SÜNTEETILISED OLENDID

17.10.21 05:42 PM By Kristlik Mõttevõra

Vaktsineeritu sees võivad juba "elada" sünteetilised olendid?!

Veel üks kummaline COVID - vaktsiini eluvorm on avastatud mikroskoobi all, 

seekord valmistatud alumiiniumist ja süsinikust!


Avastuse tegi Poola arst doktor Franc Zalewski. Kogu oma videoesitluse jooksul nimetab ta seda asjaks. Ta leidis selle Pfizer Comirnaty vaktsiinipildist, kolmest viaalist, mida ta uuris. 



Dr Zalewski avastus toetab paljude teiste sõltumatute arstide, teadlaste (dr. Robert Young, dr. Carrie Madej, dr. Zandre Botha ja dr. John B.) uurimistööd, kes leidsid samuti, et COVID - vaktsiinis on täiesti küsitav ja kohutav sisu: grafeen, nanometallid, PEG, parasiidid, kombitsatega iseliikuvad olendid, sünteetilised kiud ja sünteetilised iseseisevad ümmargused struktuurid.




Pildil COVID vaktsiini eluvorm nn alumiiniumist, broomist ja süsinikust „asi”.

Mis asi see siis on? Sarnaselt sellele, mida Madej mikroskoobi alt leidis, on see mingi asi kombitsatega sünteetiline olend. 



Zalewski võrdleb seda millegi ulmefilmiga, sealhulgas Matrixiga, mis sisaldas üksust, mis „lendab, tal on kombitsad ja seob end muude asjadega”. Zalewski mõõtis "asja" ära ja tuvastas pea ja jalgade suhte. Pea on 20 mikronit/mikromeetrit ja jalad 2,5 millimeetrit, mis võrdub suhtega 1: 125. Ta ütleb, et "asi" kasvab ja areneb inimeste kehas, kommenteerides:


"Tundub, et sellel on pea ja kolm jalga ... Seda pole loodud lihtsalt istuma ja mitte midagi tegema ... See on eluvorm ... See kasvas/arenes 4 päevaga ... Kas see on taim? Tolm? „Olend”, mis antakse inimestele munades viljakas/sobivas keskkonnas. Kuskil lähedal võib olla mingi signaal, mis põhjustab selle olendi elama hakkamise. Nii nagu männikäbi seemned ei kasva, kui nad ei asu sobivas keskkonnas viljakal pinnasel, ei paista sama “see asi” liikuvat. See võib olla uinuv/magav ... Loodan, et seda ei aktiveerita.



Zalewski juhib tähelepanu ka sellele, et ta nägi rohkem neid olendeid, et see ei ole lihtsalt juhus. Tõepoolest, kõigi praeguseks avastutuga, mis on täis mikroskoopilisi kujutisi, võiks igaüks, kes on tõendeid üle vaadanud, ikkagi uskuda, et see ei ole kokkusattumus, vaid kui külmalt kalkleeritud transhumanistlik tegevuskava?

Zalewski leiab, et vaktsiinis olev grafeiin toimib „asja” toiduna või katalüsaatorina, sest vaktsiin sisaldab „asja” mune, mis näivad kooruvat grafeeni juures.


COVID - vaksiini sõltumatu analüüs jätkub kogu maailmas. 


Pfizerist ja grafeenist rääkides ringleb veel üks video (saksakeelsete subtiitritega), mis väidab, et näitab Pfizeri vaksiiini sisu mikroskoobi all.


Video algab paljude pisikeste valgete punktide või punktidega ja mõned mustad ka. Selle edenedes näete, kuidas punktid aeglaselt ühenduvad joontega, mis tugevdab COVID-i mittevaktsiinides sisalduvate sünteetiliste eluvormide võtmeteemat: iseseisev kokkupanek.




Umbes 10 minuti läheb aega, mille jooksul moodustub kristallstruktuur (pildil).



Kas COVID vaktsiin on bioterrorismi ja transhumanismi tööriist?


NWO (uue maailmakorra) propaganda propageerib ideed, et peate kartma uut bioterrorismi ohtu ning valitsus päästab ja kaitseb teid. 

Peate olema ettevaatlik bioterrorismi suhtes, kuid valitsus paneb selle ise toime, mitte ei takista seda. Tõeline bioterrorism ei tulene mõnest näilisest viirusest, vaid pigem saastatud võltsvaktsiinidest, millel on kohutavad sünteetilised parasiidid, mis tõendite põhjal võivad inimkehas ise kokku koguda, paljuneda ja vohada, nagu juba eeltoodud faktid esitlevad.

Zalewski kommenteerib mitu korda, et inimesed on võtnud COVID - vaksiini vabatahtlikult. Ja nüüd kannavad paljud neist tõenäoliselt oma kehas alumiiniumipõhiseid eluvorme

COVID - vaksiini sisu paljastamisel ilmub kiiresti nii palju teavet. Loodetavasti jagatakse seda teavet kogu maailmas ja see aitab oma kohutava olemuse tõttu lõpetada COVID - pettuse kiiremini kui muidu.

Loodetavasti aitab see neid, kes on peavoolu narratiivi poolt nö programmeeritud või kes on endiselt aia peal, nii et nad ärkavad unest ja mõistavad, mis siin tegelikult toimub.


Videomaterjal avaldatud 11. oktoober 2021.a

Vaata Zalewski esitlust siit: 

Kristlik Mõttevõra