Kristlik Mõttevõra

USKUGE KOGU EVANGEELIUMISSE

22.04.22 11:15 AM By Kristlik Mõttevõra

Evangeelium ei lõpe hinge pääsemisega taevasse

Kurat ei saa öelda et mina võitsin, sest muidu ei teostu Jumala tahe, mis on ette määratud. Saatana tegevus kulmineerub seitsme aastaga piiratud viletsusajale, ent "tema ülesehitatud riik" hävitatakse täielikult sh digiraha ja kogu see inimese allutamise v sotsiaalse kontrolli süsteem, mida nn Uus Maailmakord täna juba ehitab, mis on metsalise valitsemise vahend. See hävitatakse mil Jeesus saabub Õlimäele koos pühadega ja kurat pannakse luku taha. Internetist ei jää midagi alles, ka serverid, nutitelefonid, 5G võrk ja kiibid hävitatakse! Kuid erinevalt fake-evangeeliumist, mis väidab et planeet hävitatakse (mis on ebapiibellik), algab pärast viletsusaega tuhandeaastane rahuriik siin samas planeedil. See on Jumala tahe. Kui see ei järgneks, siis saaks kurat viimase sõna, et tal õnnestus hävitada Maa ja inimkond, kõik mille Jumal lõi. Kuivõrd sellist tsenaaruimi Jumala plaan ette ei näe, vaid hoopis vastupidi, siis täis evangeelium ja leping tõotab meile, et Kristus valitseb koos omadega siin. Seetõttu evangeelium ei lõpe hinge pääsemisega taevasse või ihu ülesvõtmisega, vaid Jumala tahe saab päriselt teoks tema riigiga planeedil, mille Jumal lõi, kuhu ta pani esimese inimese, et elada koos temaga igavesti. Päris evangeeliumi sõnum läbib ajastud. Mitte üksnes see, et haiged saavad terveks (Mk 16:18) või te päästate hinge (1Pt 1:9), vaid uskuge kogu evangeeliumisse ja Jumala suurt plaani teie igaveseks eluks siin ja igavesti!

Lisamärkused

Et mis see 5G võrk siia puutub, küsib ehk mõni. 5G võrgu abil saab inimesi surmata, oleneb lainetest, mida selle läbi edastatakse, kus inimene ei saa enam hapniku omandada. See on teaduslik fakt.

Ja veel üks asi. Kui Jeesus vihjab maailma hävitamisele, siis ta ei räägi Jumala loomingu hävitamisest, vaid kuradi maailma hävitamisest. Olgu see neile kõigile teada, kes hirmutavad kõikvõimalike planeedi hävitamise juttude v tuumasõjaga jt. Seda ei ole piibli sündmuste ajaskaalal kuskil, vaid kõik sündmused on loogiliselt järjepidevuses ja planeedilt elu ei kao kuhugi. Muidugi, toimub korralik tulevärk, ilmselt sada korda võimsam kui Soodoma kohal, aga on ka põhjust!

Samuti omab tähtsust kõik see, mida te siin täna teete, sest see kestab edasi ja 7 aastat viletsusaega ilma teie kohalelukuta on liiga lühike aeg, et isegi maja ära mädaneks. Me kunagi küsisime fännide käest, et "Mida te teete, kui te teate, et Jeesus tuleb homme?" Siis üks tuhandest õigest vastusest on see, mida neitsid tegid, nad varusid õli ja korraldasid oma elu nii, et see kestaks. Seetõttu, mõni võiks katuse parandada või teha mistahes töid, mis omab tähtsust ajalises plaanis, kasvõi lõikaks õunapuud tagasi, et need metsikuks ei lähe. Kuid ikka on olnud ususekte, kes on kõigele mütsiga löönud ja jäänud ootele, siis aga selgus, et valehäire! Seda tegid ka mõned jüngrid, kes müüsid maha oma vara, sest nad arvasid, et Jeesus tuleb varsti ja nad ei pea enam oma vara eest hoolitsema. Kuid see oli inimlik, ning nad ei olnud targad neitsid, kes toimetasid oma elu ja praktiliselt tegid kõike mida ikka on vaja teha.

Kristlik Mõttevõra