Kristlik Mõttevõra

USKLIKE VAKTSIIN ON PÜHADUS

08.11.21 10:47 AM By Kristlik Mõttevõra

Olge pühad, sest pühadus nakatab teisi, aga püha ei nakatu mitte millestki!

Ei ole MITTE ÜHTEGI juhtumit, kus Jeesus v tema jüngrid oleksid kartnud nakatumist, haigestumist, saanud ise mõne haiguse v teisi nakatanud selle tõttu, et puutusid kokku haigetega v puudutasid nakkushaigeid v panid haigete peale käed. Miks? Sest nad olid pühad ja haigeid said terveks läbi Püha Vaimu väe, mitte vastupidi. 


Jeesus, kui ta puudutas pidalitõbise ihu, pidi haigestuma, aga ei nakatunud ega saanud rüvedaks, vaid hoopis haige sai puhtaks? ""Jeesus sirutas käe välja, puudutas teda ja ütles: "Ma tahan, saa puhtaks!" Ja ta sai otsekohe oma pidalitõvest puhtaks."" (Mt 8:3) Seal oli sama küsimus, haigetega kokkupuude oli juutidel keelatud. Haige pidi käima teist teed ja kui ta nägi teist inimest vastu tulemas, pidi ta juba kaugelt hüüdma: ma olen rüve! (haige ja väga nakkav) Täna tehakse ju sama, vehitakse tõendit, "Laske läbi, ma olen puhas!" (loe: vaktsineeritud)


Jeesususe viimased sõnad olid: haiged, kellele te panete käed peale, saavad terveks. Mk 16:18 


"Saage pühaks kogu oma käitumisega, nii nagu on püha see, kes teid on kutsunud." 1Pt 1:18 "Pühitsege siis endid ja olge pühad, sest mina olen püha! Ja ärge roojastage oma hingi." ütleb Peetrus. Täna roojastab hinged farmakose vaim. 3Ms 11:44. "Saage pühaks ja olge pühad!" ütleb ka VT. Usklikud on preesterkond, tema pühad.


Kogudus ei tohiks jääda uskuma, et nende Jumal on nakkuse vastu võimetu. Jeesus ütleks neile pigem seda, et minge haigete juurde ja palvetage nende eest. Kas te olete usklikud v mitte? Teil pole mingit põhjust karta, ma olen andnud teile kogu meelevalla kõige vaenlase väe üle.


Teile sünnib teie usku mööda. Kui te ei usu, et Jumal on võimeline haigust tõrjuma, siis te ei usu ka seda, et ta tervendab viirusehaigeid teie läbi. Kumb on lihtsam, kas tervendada vähki või viirust? Kui Jumal tervendab vähki, seda enam siis nakkushaigust. Jumala jaoks ei ole raskemaid ja kergemaid haigeid, vaid ta vastab usupalvele.


Iga päev levib internetis tunnistusi sellest, kuidas üks v teine on saanud terveks. Jumal elab ja toimib ning inimesed tervenevad. Mida v keda te siis kardate? 


Niisamuti kohtate kõikjal usklike, kes puutuvad kokku nakkushaigetega, kes ilmselgelt peaksid ise haigestuma, aga kõigele vaatamata nad ei haigestu! Miks? Neile sünnib nende usku mööda. Nad elavad nii, nagu Jeesus ja tema jüngrid ning piibel õpetab. Need on pühad.
Kogudused, kes elavad usku, seal näete, et Jumal on nendega ja miski ei tee neile kahju. Seetõttu nende inimeste seas on ka nii vähe haigeid, sest pühadus ja usk on see, mis neid kaitseb.


Jeesuse nimi on üle iga nime. Ka üle farmakose, hirmu, rüve, eksitaja ja mistahes vaimu sh haiguse vaimu või haiguse. Kui ta seda ei oleks, siis ta poleks Jumal ja teie poleks pühitsetud ja oleksite endiselt vaimselt surnud oma pattudes.


Kui kuskil võetakse meelevald KÕIGI haiguste üle, seal saab Jumal kinnitada tunnustähtedega ravides ka KÕIKI haigusi ja miski ei tee neile kahju. 


Ärge kahelge Jumala tõotuses uskmatuna, vaid saage vägevaks usus, ütleb Paulus, Rm 4:20. Ärge olge arad ja uskmatud, vaid usklikud ja olge pühad!


Nb!
Kas te tõesti usute, et neid rohte ei olnud valmis toodetud, millega nüüd järsku turule tuldi? Kui farmakose vaim nägi, et ühel rindel on piir ees, tuldi välja teatega, et neil on hea uudis, lõpuks ometi on olemas tõhus ravim, aga see maksab 600€. Nad on suured heategijad! On ka või? Me teame, et just farmakose vaim takistab juba ammu loodud tõhusate ja paari eurose hinnaga ravimite kasutamist. Selle kohta öeldakse, pestakse kätelt oma patte v nagu Pilaatus, pesi rahvahulga ees oma käsi, öeldes: "Ma olen süüta selle verest! Küll te näete!" Mt 27:24


***


"Ärge hakake vedama võõras ikkes koos uskmatutega! Mis ühist on õigusel ja ülekohtul või mis osadust valgusel pimedusega? Mis kooskõla on Kristusel Beliariga või mis osa on usklikul uskmatuga? Kuidas sobib Jumala tempel kokku ebajumalatega? Meie oleme ju elava Jumala tempel, nõnda nagu Jumal on öelnud: "Ma tahan nende seas elada ja käia ja olla nende Jumal, ja nemad on minu rahvas." 2Kr 6:15jj

""Aga argade ja uskmatute ja jäledate ja mõrtsukate ja hoorajate ja nõidade ja ebajumalateenijate ja kõigi valetajate osa on tule ja väävliga põlevas järves, see on teine surm."" Il 21:8

Kristlik Mõttevõra