Kristlik Mõttevõra

UNENÄGU TAEVA KÕIGUTAMISEST

17.05.23 09:57 AM By Kristlik Mõttevõra

Täna hommikul kella 4 ajal nägin unenäo taeva kõigutamisest. Olime perega kuskil kõrgemas hoones, kus olid suured aknad ja oli õhtune aeg, väljas oli juba hämar. Aknad olid lahti ja korraga näen aknast, et taevas on tohutul määral tulukesi. Seal olid nagu väiksed kolmnurgad, milles oli valgus, aga neid oli nii palju, et ma jäin neid vaatama, millega tegu on. Jäi mulje, et need olid oma vahel ühendatud, kuna valguse kiirte abil tekkis mulje valgusvõrgust. Korraga kogesime kõik tsentrifugaaljõudu ja kogu planeet hakkas kohapealt liikuma ja kiirus aina kasvas. Midagi ei purunenud, aga meil oli raskusi püsti seismisega ja proovisime kinni hoida ja istuda. Sarnane kogemus on liinibussis, kui seista püsti selle sõitma hakkamisel ja see lisab kiirust liiga äkiliselt. See tunne oli väga realistlik, justkui keegi oleks planeeti keerutanud nagu nööri taha kinnitatud palli ümber enda ja see hoog aina kasvab, aga korraga see hakkas vaibuma ja jäime jalgadele. Ütlesin: "Hakkab pihta!" Me kõik mõistsime mis toimub, aga ei rääkinud välja, ent ei olnud ka paanikas. Korraga hakkasime üksteiselt andeks paluma. Ütlesime ette nimed ja sõnad "palun andeks!" Midagi muud aga mitte. Mingeid põhjusi nimetamata. Lihtsalt ütlesime seda. Tundsime, et seda oli vaja teha. Edasi aga tekkis väljas mingi segadus nende kolmnurkadega ja ma hakkasin aknaid sulgema, et meile neid sisse ei lendaks. Sulgesime aknad. Meeltes oli tunda kohkumist. Aga jäime ootama, mis edasi hakkab juhtuma. Sel kohal unenägu lõppes.
Ärkasin üles ja esimene mõte oli: Jumal, mida see võis tähendada?! Esile kerkisid mitmed sõnad piiblist. Lisan need kirjakohad allpool.
"Inimesed jäävad hingetuks maailma peale tulevate sündmuste kartuses ja ootuses, sest taeva vägesid kõigutatakse." Lk 21:26 ja "Aga kohe peale nende päevade ahistust pimeneb päike ja kuu ei anna oma kuma ja tähed kukuvad taevast ja taeva vägesid kõigutatakse." Mt 24:29
Margus Veisveer
27.04.2023

Ps.
Kas sellisel "kõigutamise" nähtusel võib olla ka teaduslik või füüsiline selgitus? Kuidas see võiks toimuda või mida piibel kirjutab?
"Ja päike püsis paigal ning kuu jäi seisma, kuni rahvas oli kätte maksnud oma vaenlastele." Joosua 10:13
Teadlased on välja arvutanud, et maa pöörlemises on mitme tunni pikkune "viga". Keegi ei oska seda seletada, aga piibel kirjutab, et päike jäi seisma. Füüsiliselt päike siiski seisma ei jäänud, kuna maa pöörlemist ümber oma telje ei põhjusta päikese "liikumist". Seetõttu annab piibel teada, et Jumal on planeedi pöörlemist mõjutanud. Kas see just seisma jäi, siis vähemasti aeglustus see kindlasti mõneks ajaks, et siis jälle edasi ümber telje pöörelda nii nagu varem ja seda kogeme iga päev.

Kui Jumal saab pöörlemist seisma panna, siis ta saab ka seda kiirendada. Mis juhtuks siis, kui meie planeet pöörleks ümber telje meile harjumuspäraselt 24 tunniga üks ring asemel näiteks mitukümmend ringi. Iga tunniga üks ring? Karta on, et me kogeme seda kui tsentrfugaaljõudu või vähemasti jõudu, mille tõttu on raske püsti seista? See võib olla tajutav. Seda saab korraldada.

Mis aga juhtuks kõigi nende esemetega ja sateliitidega, mis ümber planeedi tiirlevad? Seda on isegi pikk jutt kirjeldada. Igatahes tekib paras kaos. Jumal võib sel moel kõik selle kosmosesse paisata, et planeeti puhastada?

Mis aga juhtub kuu ja päikesega? Nähtavasti need "pimenevad" või ei anna oma kuma või me neid ei saa enam näha, kui meie tiirleme kiirusega, et päev ja öö vahetub tunni jooksul. Samuti reaalne kogemus.

Kõik see on realistlik, kui maa pöörlemise kiirus ainuüksi mitmekordistub. Kui Jumal saab maa tiirlemist ümber oma telje seisma panna, siis on võimalik seda ka kiiremaks teha.

---
NB!
NOSTRADAMUSE ENNUSTUSED AASTAKS 2023
12.01.23 Kristlik Mõttevõra
"Nostradamus ennustab, et missioon Marsile peab ootama. 2029. aastaks Punasele planeedile maanduva Elon Muski plaanid lähevad 2023. aastal sassi? Võib-olla juhtub see Maa kokkupõrke tõttu mingi kosmoseobjektiga? Nostradamuse nelikvead mainivad "taevase tule" langemist, mis rikub Maa tasakaalu ja võib isegi muuta selle orbiiti. Võib-olla räägime asteroidist või meteoriidist. Selle tulemusena hakkavad planeedil toimuma ulatuslikud looduskatastroofid – ookeani põhjas toimuvad maavärinad toovad kaasa hiiglasliku tsunami. Inglismaa ja Ameerika lõunarannik jäävad vee alla. "Nelikümmend aastat ei näe sa vikerkaart. Ja 40 aastat näeb ta seda iga päev. Maa muutub veelgi kuivemaks. Ja siis tulevad suured üleujutused," räägib prohvet nelikaaris."

Kristlik Mõttevõra