Kristlik Mõttevõra

UNENÄGU: 3 PÄEVA ENNE UKRAINA RÜNNAKUT

24.02.22 08:30 PM By Kristlik Mõttevõra

Olin kolmapäeval osaduses armsate sõprade keskel ja nii nagu ka varem, räägime ilma asjadest, aga ka sellest, mida Jumal kellegi südamele paneb.


Eile oli üsna meeleolukas osadus, kus rääkisime muuhulgas unenägudest. Kes mida näinud on. Kellele Jumal midagi unes ilmutab.
Kuivõrd Venemaa teema on aktiivne, siis rääkisin oma unenäod, mida Jumal minule on ilmutanud.


Esmalt unenäo, mis oli 29. oktoobril 2012.a, seega juba ligi 10 aastat tagasi. See oli nii.
"Mind kutsuti vaatama ühte Tallinna sadama kaubaladu. Kui uks avati, seisis seal Putin oma kaaslasega halli seinakonstruktsioonil ja üritas hoida tasakaalu.
"Tere! Tule vaata sõnnikut! Ettevaatlikult." ulatas käe ja ja kutsus mind sisse. Kogu halli põrand oli kaetud virtsaga. Seisime seal mõnda aega, aga pärast seda toimus lõunasöök.
Istusin Putiniga samas lauas, seal oli ka tema saatja, aga rahvast oli palju. Sõime keedukartulit ja sülti ja pärast seda ta lahkus."
Selline oli unenägu 29. oktoobril 2012 a, kuidas Putin kutsus mind sit*a vaatama.


Kolm päeva tagasi nägin taas unenäo, mis oli seotud Venemaaga. Unenägu oli selline.
"Olin oma kodus ja vaatasin aknast välja ja korraga kuulen, kuidas reaktiivmürskudega raketid lendavad maja suunas, üle maja. Neid oli vähemalt 3-4 lasku, millele järgnes lahingumüra. Kuid need ei tabanud maja.
Kuulsin nii selgelt seda raketi lendamise kõrvulukustavat müra, see oli väga realistlik. Ehmatasin sellest niivõrd, et mõtlesin unes, et nüüd on lõpp käes ja eemaldusin aknast. Tõmbusin tagasi.
Kuid samal ajal näen teisest toa aknast vene vormides sõdureid, mitmeid ümber maja, liikumas ühes suunas. Nägin ka soomukit, need liikusid majast mööda, aga sõdurid hiilisid ja üks neis oli väga lähedal ja vaatas isegi aknast sisse.
Mul oli täielik paanika ja ma mõtlesin, et kuidas ma saan kaitsta oma abikaasat, sest ma tajusin ühtäkki, et need koletised võivad mu naisele teha kõige halvemat, mida üks mees naisele teha saab.
Jooksin toast välja ja korraga olin nagu teises ruumis, mis ei olnud enam minu maja toa sarnane ruum, vaid selline valgem, suurem, avatud ja kaasagne ruum. Ma sattusin teise aega, kus seda mis majas toimus, ei olnud. Korraga oli rahulik." Selles kohas uni lõppes.


Kõige huvitavam selle juures on, vaim tuletas eile meelde esmalt vanema unenäo ja siis ma jagasin seda grupis. See oli kolmapäeva õhtu, umbes kesköö ajal. Pange tähele aja faktorit!


Me ei rääkinud unenäo tähendusest, aga täna hommikul (24.02.2022, neljapäeval) tulid teated, et Venemaa on ründanud Ukrainat hommikul kell 5.00 ja on tulistanud tiibraketid Ukraina linnade pihta. 


Ma olen näinud palju unenägusid, mis on täitunud, praktiliselt detailideni. Kahju on ainult sellest, et ma ei tabanud seekord ära, et rakettide lendamine oligi väga täpne sõjahoiatus. Mina võtsin seda unenägu isiklikus kontekstis, tegelikult see ei olnud mõeldud minule, vaid kõigile teatamiseks.


Am 3:7


Margus Veisveer
KM toimetaja

Kristlik Mõttevõra