Kristlik Mõttevõra

ÜKSI, AGA MITTE PÄRIS

07.11.22 12:56 PM By Kristlik Mõttevõra

Enamus inimesi mõtleb, et Jumal on kaugel universumis ja mõni otsib temaga kontakti, aga kristlase südames on Jeesus Püha Vaimu isikus, ja kui see teadmine jõuab kohale, siis tekib tundmine! Sa ei saa enam endale lubada olukorda, mida sa tegid enne, kui teda südames ei olnud. Isegi üksi olles ei ole sa päris üksi, vaid koos Issandaga.

Enam ei pea teda kuskult otsima, aga vahel kui sa oled kaua elu melu poolt kaasa haaratud, tuleb Jumalal sind "otsima" - nagu Jumal hüüdis Aadamat. Ta teadis küll, et Aadam on aias, aga Jumal hüüdis: kus sa oled?

Kui me viibime kära keskel, siis on raske kuulda mida vaim meie südames räägib, kui Jumal hüüab meid südames ja kõnetab. Kui me oleme üksi, siis me saame paremini aru, mida meile öeldakse, et olla osaduses.

Hea on üksi olla, sest me ei ole päris üksi. See on meie päeva kõige tähtsam osa, väärtuslikud hetked. Hea on päeva "üksi" alustada!


  • Jh 14:23 Jeesus vastas talle: "Kui keegi armastab mind, küll ta peab minu sõna, ja minu Isa armastab teda ja me tuleme ja teeme eluaseme tema juurde.
  • Jh 14:18 Ma ei jäta teid orbudeks, ma tulen teie juurde.

Kristlik Mõttevõra