Kristlik Mõttevõra

UKRAINA SÕDA TABAS GLOBALISTE

25.03.22 10:35 AM By Kristlik Mõttevõra

Globalistide plaan on vähemasti mitmes suunas lüüa saanud

BlackRocki juht Larry Fink, kes juhib 10 triljonit dollarit, ütleb aktsionäridele, et Venemaa-Ukraina sõda lõpetab globaliseerumise.

"Venemaa sissetung Ukrainasse on teinud lõpu globaliseerumisele, mida oleme kogenud viimase kolme aastakümne jooksul," ütles Fink 2022. aasta kirjas aktsionäridele. "See on jätnud paljud kogukonnad ja inimesed tundma end isoleerituna ja sissepoole vaadates. Ma usun, et see on teravdanud polariseerumist ja ekstremistlikku käitumist, mida me täna kogu ühiskonnas näeme.

See aga tähendab meile - kristlastele, et kurat on kaotanud olulise lahingu!

Fink ei ole Gates ega Soros, vaid suurima kaliibriga rahanduse tegija. Ta on hoidnud küll madalat profiili ega väga palju sõna ei võta, aga tegelikult kontrollib ta maailmas 80% ettevõtete vara, kuivõrd suuremal või vähemal määral kuuluvad need BlackRockiti haldusesse ja see omab nende üle kontrolli. Seega Finki puhul ei ole tegemist mingi edevuse või eneseteostajaga, vaid rahamaailma tegeliku juhiga. Kui see mees midagi ütleb, siis seda tuleb arvestada. Musk või Gates jt tegelased keda meedias ühtelugu näha saab, on tema võimuga võrreldes poisikesed. Kuid mida see Fink siis ütleb, mida see sõnum meile tähendab, mis selle tagamaad on?

Eelkõige seda, et globalistide plaan on vähemasti mitmes suunas lüüa saanud.

  • Esiteks selles, et rahalises plaanis kaotati lahing, kuivõrd globaalsed eesmärgid said sõja tõttu märkimisväärse hoobi varade pihta.
WHO on selle juures üks mõttetu mutrike ja juriidiline keha, mis ilma rahalise eesmärgita kaotab üldse oma mõtte.

  • Teiseks, läbi sõja toimus rahvuslik ärkamine, esmalt Ukrainas, juba Poolas ja Balkanimaades, seda ei oleks tohtinud juhtuda, sest globalvalitsuse suurim takistus on rahvusriik ja seda praegu Ukrainas näetegi, kuidas rahvas ühel meelel ärkamas on ja võitleb kui üks mees.

Globalvalitsusele oleks mugav olnud, kui Kiiev tõesti oleks vallutatud kolme päevaga, siis ei oleks sinna pidanud rahavoogusid suunama ega rahaturgudel midagi muutma, ammugi jagama vahendeid, mida Zelenski igalt poolt saab, läbi relvade ja toetuste. See raha ei olnud plaanitud nii. Kuid nüüd lükkub teadmata ajaks edasi kogu nn great reset globalprojekt, mis on seotud virtuaalvaluuta ja inimeste kontrollimisega ja selle id süsteemi loomisega, mida veab WEF eesotsas Klaus Schwabiga. Klaus on väike tegija võrreldes Finkiga. Kui Fink ütleb, et mehed, varadega on nüüd nii, siis on see globalvalitsusele suurim probleem ja globaliseerumise projekt sai korralikult pihta. Tundub, et sõjas võitjaid ei ole, kaotab venelane, aga kaotavad ka globalistid.

Selle juures ei oodanud nähtavasti mitte keegi, et Ukraina president osutub selliseks tegijaks ja paljud enese meelest suured maailma liidrid kommenteerivad, kust see mees välja ilmus, see mida ta teeb, ei olnud meie plaanides. Seda te näete ka NATO suunal, sest seal on sama punt, mis igal pool globalistide nimistus niite tõmbab.

Seetõttu Finki sõnum on kristlaste jaoks väga hea uudis, sest meie suurim nähtav vaenlane on projekt Suur Lähtestamine.

Tundub, et selles osas on Ukraina tabanud kaks märki, esmalt võitmas Venemaad, teisalt andnud korraliku hoobi globalistidele ja kristlikud maailm võidab sellest kõige enam. Seda ei osanud keegi ette näha, kuid Jumala teed on kõrgemad. Võimalik, et kristlased saavad veel natuke hingamisaega?


FINKI SEISUKOHAD

Maailma suurima varahalduri BlackRocki tegevjuht ja esimees Larry Fink ütles, et Venemaa sissetung Ukrainasse pöörab ümber globaliseerumise pikaajalise suundumuse.

  • "Ma usun, et see on teravdanud polariseerumist ja ekstremistlikku käitumist, mida me täna näeme kogu ühiskonnas," ütles Fink oma 2022. aasta kirjas aktsionäridele.

  • Fink, kelle firma jälgib enam kui 10 triljonit dollarit, ütles, et BlackRock on peatanud venemaa väärtpaberite ostmise oma aktiivsetes indeksiportfellides.

  • "Viimase paari nädala jooksul olen rääkinud lugematute sidusrühmadega, sealhulgas meie klientide ja töötajatega, kes kõik soovivad mõista, mida saaks teha, et vältida kapitali saatmist Venemaale," ütles Fink.

  • 1990. aastate alguses, kui maailm külmast sõjast välja tuli, võeti Venemaa vastu globaalsesse finantssüsteemi ja talle anti juurdepääs ülemaailmsetele kapitaliturgudele, kirjutas Fink. Globaliseerumise laienemine kiirendas rahvusvahelist kaubandust, kasvatas globaalseid kapitaliturge ja suurendas majanduskasvu, ütles ta.

Loe edasi, mida ütles Fink oma 2022. aasta kirjas aktsionäridele (inglise k) siit → Laurence D. Fink, Chairman and Chief Executive Officer
Thursday, March 24, 2022


Kristlik Mõttevõra