Kristlik Mõttevõra

TUNNE IISRAELI

29.03.22 11:58 AM By Kristlik Mõttevõra

Iisraeli ja Venemaa suhted

Üks lõpuaja tunnus on see, et paljudele kristlastele ei meeldi tõde, vaid neile meeldib uskuda illusioonidesse ja need on nii ilusad ja sobivad kokku nende hingelise sooviga, aga reaalsus on see, mida hoiatab Jeesus, et paljud lasevad ennast eksitada.

Üks suur eksitus, mida eestimaa kristlased ja mitte ainult, usuvad, et Venemaa on Iisraeli vaenlane ja seetõttu ka tänane rünnak Ukraina vastu on vaid samm lähemale Iisraeli ründamisele, aga see on vale, sest Iisrael ja Venemaa on liitlased ja Venemaa tänane eesmärk on labane maa vallutamine, ei midagi rohkemat! Kui tal lastakse seda teha, siis ta võtab omale järjekordse tüki.

Venemaa sõber

Netanyahu, kes vastutab Iisraeli suhete soojenemise eest Putiniga, ei maininud viimaste päevade sündmustele viidates Ukrainat ega Venemaad.

"Kutsun valitsust üles käituma vastutustundlikult, rääkima vähem sellest, millest pole vaja rääkida," ütles endine peaminister. Teisisõnu, ärge rääkige Ukraina sõjast, vaid tegelege Iraaniga. Iisrael soovib rünnata Iraani ja on saanud selleks Putinilt heaksiidu.

Seetõttu on vale ka uskumus, et piiblis märgitud nn põhja kuninga all pidada silmas venelasi. See on vale. Juudi rabid on selles küsimuses seisukohtadel, et need kaugemal asuvad põhja kuningad tegelikkuses on nii või teisiti neid ümbritsevate riikide või nende suguvõsade järglased täna. Me räägime kümnest kuningast, mida kirjeldab lõpuaja sündmustik piiblis. Juudid ei pea põhja kuninga all silmas Venemaad, ammugi veel täna ei ole see loogiline, kuna Iisrael ja Venemaa on tihedalt omavahel seotud ja nende side on Iisraeli tegevuse kohta ilmnähtav, eriti Ukraina sõja valguses. Seetõttu kümne kuninga all peetakse silmas ikkagi neid paganaid, kes on ümber Iisraeli või on nende vastased.

Eesti kristlastele meeldib uskuda, et Venemaa ründab Iisraeli, kuna Venemaa on ka meie vaenlane ja ründaks Eestit, kui selleks võimalust antakse, aga see ei tähenda, et selline uskumus annaks alust väita, et praegune sõda ongi Iisraelile kuidagi ohtlik. See on vale. Ainuüksi juba sellepõhjal, et Iisrael norib tüli oma naabritega, kuna ta on Venemaalt saanud selleks heaksiidu, vastutasuks aga Iisrael ei eita Venemaa vaenlasi, nagu näiteks on juhtunud Ukraina puhul.

Seetõttu ei meeldi ka Eesti kristlastele tõde, kui avaldada Iisraeli kohta tegelikud faktid ja kristlased selletõttu vihastuvad või ütlevad, et see pole tõsi! Vaadake faktidele läbi sõrmede ja elage edasi illusioonis, aga tõde on ilmne ja kõigile nähtav.

Meie jaoks on küsimus selles, kuidas me saame paluda Iisraelile rahu, kui see ise ihaldab sõda ja on vaenulik nende vastu, kes rahu nõuavad! Me EI PALU. Lööge või maha, aga me palume rahu ja võitu Ukrainale. Kusjuures, pole kahtlustki, et Jumal on Ukraina poolt ja aitab Ukrainal sõda võita. SEDA ME PALUME! PALUME UKRAINA VÕITU!

Ei usu, et Jumala tahe on see, et Iisrael alustaks Lähis-Idas uut sõda. Lööge või maha, aga ei usu. Kui Iisrael tahab RAHU, siis ta peab lootma JUMALA PEALE, mitte pommitamisele. Piiblis on kirjas, et Jumal kaitseb Iisraeli tuliste noolte eest, seetõttu rabid lugegu uuesti seda, mida Jumala Sõna kirjeldab ja lõpetagu sõja õhutamine! See on meie sõnum Iisraeli poliitikutele! Tahate rahu, ärge alustage sõda!

Kristlik Mõttevõra