Kristlik Mõttevõra

TÜKIKE TAEVAST

17.11.22 08:41 AM By Kristlik Mõttevõra

"Miks taevas inimesed jäävad pühaks?"

Seal ei ole vaimset mustust, kõik on valge ja püha. Seal ei saa tarbida vaimset kõntsa.

Kristlane saab muuta oma kodu pühaks nii nagu tema süda on Püha Vaimu tempel. Kuidas? Kui sa kodus ei tarbi kanaleid, mida kurat kasutab oma hävitustööks, siis, sinu kodu on otsekui osake taevast. Seal on puhas ja hea olla ja seal on ainult hea vaimsus, armastus ja rahu. See kehtib ka esemete kohta. Igasugune vidin, mis pilkab Jumalat tuleks kodust välja heita.

Muuda oma kodu taevalikuks!

Esmalt keera kinni kõik kanalid, mis levitavad kurjust, sh uudised, kui need räägivad kuradi tööst, kuna sellega sa ikkagi avad "kaudselt" oma kodus ukse vaimsele mustusele ja aitad kaasa kuradile. Kui Pereraadio jutustab Postimehe uudiseid, siis mis sealt head on, miks seda peaks kuulama? See on ju vaimne saast! Sa võid sel ajal teha parem võileiva ja mõelda päeva tegemistele. Kui see aga läbi saab, siis taas kuulata, head, mis seal on. Hääle nupp on sinu käes.

Sa oled kutsutud hea tarvis. Kuigi sa kodust väljas pead viibima saastatud või vaimselt väga suure surve all mõnes keskkonnas, siis, kodu saad ikkagi muuta sinu kindluseks ja rahu paigaks. Iiob teadis seda ja tegi mis võimalik.

Hoia kodust eemal kõik vaimne kõnts! Milleks on vaja rahuldada uudishimu kiusatust või kulutada oma aega edevuse laadale ja saadetele, mida telekas igal hetkel näitab? Pult on ju sinu käes?

Samamoodi kutsu külla kristlasi ja veeda aega koos pühadega, selle asemel et oma kodu vaimsed uksed teha lahti inimestele, kelle kavatsused ei ole sinu suhtes siirad ja nende elu eesmärgid pigem põlastavad sind või sinu vaateid. Ära kutsu neid sisse! Sel moel sa võid tõesti luua paiga, kus taevas on otsekui maa peal. See on sinu kodu ja sinu valik.

Kristlik Mõttevõra