Kristlik Mõttevõra

TRIIBULISED JÕULUD

20.12.23 02:31 PM By Kristlik Mõttevõra

Ususammud on selleks, et pimedus tagasi tõrjuda. Usk võidab maailma ära. Aga! Maailm tuli katoliku kirikusse mitte sellepärast, et maailm sai seda teha, vaid selle tõttu, et paavst tegi ukse lahti ning andis maad kuradile. Kuidas see juhtuda sai? Kui me ei kuule enam Jumala häält, siis me ei astu enam usus Sõna peale välja ning siis me lakkame võitmast maailma ja maailm võtab üle koguduse. See on põhjus, miks maailm on katoliku kirikus ja nõuab tunnustamist. Seetõttu, need jõulud on kurvad. Teie olete veel jäänud ning te olete maailma valgus!

Kui Jumal näitab sulle midagi pühakirjast ja sa astud välja usus, olles Issandast sõltuv, siis ta lööb tagasi pimedusejõud. Kui sa aga lakkad usust elamast ja säilitad lihtsalt religioossed rituaalid, siis lakkad sa maailma võitmast ja maailm hakkab sind üle võtma ning võitma. Selline on kahjuks kristliku kiriku ajalugu ja paavsti "esimesed triibilised" jõulud.

Efesose 4,27 "Ärge andke ka maad kuradile!"
1. Johannese 5,4 "Jah, igaüks, kes on sündinud Jumalast, võidab ära maailma. Ja see ongi võit, mis on võitnud ära maailma - meie usk."
1. Johannese 5,5 "Kes on, kes võidab ära maailma? Eks see, kes usub, et Jeesus on Jumala Poeg!"
Matteuse 5,14 "Teie olete maailma valgus."
Efesose 6,12 "Meil ei tule ju võidelda inimestega, vaid meelevaldade ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, kurjade taevaaluste vaimudega."

5. Moosese 7,26 "Ära vii niisugust jäledust oma kotta, et sinagi ei saaks neetuks nagu see; sa pead seda ülimalt põlgama ja jälestama, sest see on neetud asi!"

Kristlik Mõttevõra