Kristlik Mõttevõra

TARBIGE VALGUST, MTTE PIMEDUST

03.11.22 10:22 AM By Kristlik Mõttevõra

Kui Jumal tahtis kellegi vastu rääkida või kutsus kaasa oma töösse, siis ta eraldas need isikud elu kärast. Jumalasulastele oli see suisa eeltingimuseks.

Kui te vaatate Jeesuse elu, siis te võite leida midagi sarnast, mida ta ise elas, ette näitas ja kaasas ka oma jüngreid tegema. Ta lahkus inimeste melu ja kära keskelt, leidis eraldatud koha ja keskendus vaimule. See viis mõtted õiges suunas ja aitas tal Isa tahtes edasi liikuda. Jeesus rääkis, et ta on valgus ja tema jüngrid olgu maailmas valguseks.

Kui te tahate käia vaimus, siis teil tuleb selleks võtta ette mõned suunamuutused. Te ei saa ennast täita maailma ja kurjuse vaatamisega. Sealt tuleb teie suunas mustust ja räpane pilt, see võtab lõpuks kogu jõu ära.

Ärgu keegi arvaku, et see mida sa vaatad ei mõjuta sind. Vastupidi, kui sa lähed valguse kätte, siis sa saad valgust täis, aga ka vastupidi.
Kõik mida inimene silmade või kõrvadega kuuleb, käib läbi mõttemaailmast. Inimese mälus tekivad failid. Tegelikult see toimib nagu pesukäsn. Imeb endasse mustuse ja see jääb sinna seni, kuni käsna korralikult ei pigistata ja puhtaks ei pese. Kui kaua käsna ei puhasta, hakkab see haisema.

Te tarbite meediat, ka kristliku meediat, uskudes et see teeb head. Teeb juhul, kui sealt edastatakse püha ja armastuse tegusid ning demonstreeritakse Jumalat ja tema väge.

Kui kristlased edastavad läbi meedia pimeduse tegusid ja muust ei räägi, siis see mustus on ka nende hinges ja seal ei ole ühel hetkel enam valgusele kohta, sest kogu jutt käib ainult saatana tegude üle ning tähelepanu fookus on kuradil. Mis häda teil on kogu aeg rääkida sellest, mida pimedus korda saadab?!

"Sest varem te olite pimedus, nüüd aga olete valgus Issandas. Käige nagu valguse lapsed - valguse vili on ju igasuguses headuses ja õigluses ja tões -, uurige, mis on Issandale meelepärane," õpetab Paulus. (Ef 5:8-10)

Eestkõnelejad muutuvad üha lihalikumaks. Räägitakse üksnes pimeduse tegudest. Miks? Sest hing on sellest läbi imbunud. Millest sa toitud, sõltub sinu tervis, aga nii on paraku ka vaimuliku tervisega!

Jumal tahab sinuga rääkida, aga kui su ihu, - Püha Vaimu tempel on igasugust rämpsu täis, siis ainus asi mis ta öelda saab: korista oma tempel, sest see on püha paik, Jumala vaimu asukoht. Vaimul ei ole seal hea olla.

Hoidke oma ihu ja seda saate teha just teie ise, hoidudes pimedusest ja tarbides valgust. Sest mida sa tarbid, seda sa saad anda ka teistele. Kui sul valgust ei ole, mida siis sul anda on?

Pimedusel ei ole valgusele midagi vastu panna, sest pimedus on valguse puudumine. Kohe, kui te toas lampi lülitate, kaob sealt hetkega pimedus.

Vältige meediat ja saated, olgu need kasvõi meie aja kell saab kaksteist või teised ennustajad või mis iganes kõnts, see info ei anna teile mitte midagi, küll aga MÜRGITAB iga kord teie hinge kui te seda tarbite. Lihtsalt öeldes, kuradi töö paljundamine. Ärge hakkake pimeduse töö kaasosalisteks. (Ef 5:7)

See sõnum on kõigile ja üleskutse, olge valguse lapsed! Olge pühad!

Tegelege valguse tegude avalikustamise ja kaasa aitamisega, siis on teie hing ja tempel valgust täis ja inimesed tulevad teie suunas, sest nad näevad teie ümber valgust. Eriti peagi algaval advendiajal.

Sest kirjutatud on: "Olge pühad, sest mina olen püha!" 1Pt 1:16

Kristlik Mõttevõra