Kristlik Mõttevõra

TÄITUNUD UNENÄOD

29.10.23 06:37 PM By Kristlik Mõttevõra

Esimese unenäo ja Putini lõpu vahel on täpselt 11 aastat! Ei oleks osanud kunagi arvata, et sel päeval on tähendus. Mõistagi ei olegi võimalik midagi sellist ette teada. Olen tihti mõelnud, et mida tähendas see s*tt. Jumal ei öelnud seda. Unenägudega tegelinkskid seletevad tihti seda õnne või rahaga. Kuid Jumala vaim ütles alles nüüd, et see on häving, mida Putin põhjustas inimestele. Ma tõesti ei osanud nii mõelda, aga nüüd on ka sellele vastus teada. Tõsi see on, maailmas ei ole väga palju inimesi, kes oleks meie ajal niipalju kurja ja hävingut põhjustanud.

Esmalt nägin unenäo, mis oli 29. oktoobril 2012.a, täpselt 11 aastat tagasi. See oli nii.
"Mind kutsuti vaatama ühte Tallinna sadama kaubaladu. Kui uks avati, seisis seal Putin oma kaaslasega halli seinakonstruktsioonil ja üritas hoida tasakaalu.
"Tere! Tule vaata sõnnikut! Ettevaatlikult." ulatas käe ja ja kutsus mind sisse. Kogu halli põrand oli kaetud virtsaga. Seisime seal mõnda aega, aga pärast seda toimus lõunasöök.
Istusin Putiniga samas lauas, seal oli ka tema saatja, aga rahvast oli palju. Sõime keedukartulit ja sülti ja pärast seda ta lahkus." Selline unenägu, kuidas Putin kutsus mind sit*a vaatama.

22. veebruaril 2022 nägin taas unenäo, mis oli seotud Venemaaga. See oli 3 päeva enne Ukraina sõja algust. Unenägu oli selline.
"Olin oma kodus ja vaatasin aknast välja ja korraga kuulen, kuidas reaktiivmürskudega raketid lendavad maja suunas, üle maja. Neid oli vähemalt 3-4 lasku, millele järgnes lahingumüra. Kuid need ei tabanud maja.
Kuulsin nii selgelt seda raketi lendamise kõrvulukustavat müra, see oli väga realistlik. Ehmatasin sellest niivõrd, et mõtlesin unes, et nüüd on lõpp käes ja eemaldusin aknast. Tõmbusin tagasi.
Kuid samal ajal näen teisest toa aknast vene vormides sõdureid, mitmeid ümber maja, liikumas ühes suunas. Nägin ka soomukit, need liikusid majast mööda, aga sõdurid hiilisid ja üks neist oli väga lähedal ja vaatas isegi aknast sisse.
Mul oli täielik paanika ja ma mõtlesin, et kuidas ma saan kaitsta oma abikaasat, sest ma tajusin ühtäkki, et need koletised võivad mu naisele teha kõige halvemat, mida üks mees naisele teha saab.
Jooksin toast välja ja korraga olin nagu teises ruumis, mis ei olnud enam minu maja toa sarnane ruum, vaid selline valgem, suurem, avatud ja kaasagne ruum. Ma sattusin teise aega, kus seda mis majas toimus, ei olnud. Korraga oli rahulik." Selles kohas uni lõppes. Ma olen ka enne näinud unenägusid, mis on täitunud, praktiliselt detailideni. Kahju on ainult sellest, et ma ei tabanud seekord ära, et rakettide lendamine oligi väga täpne sõjahoiatus. Mina võtsin seda unenägu isiklikus kontekstis, tegelikult see ei olnud mõeldud minule, vaid kõigile teatamiseks.

Võimalik, et Jumal tahtis, et ma kirjutaksin sellest kõigile eestlastele, sest ta teadis seda, et mu kasutuses on meediakanal Kristlik Mõttevõra ja eestlased loevad seda. See ei ole ühe koguduse kanal, vaid lugejate hulgas on inimesed üle kogu eesti ning seetõttu võis ta valida selleks puhuks mõttevõra, muud seletust ma sellele ei oska öelda. Kirjutatud on veel seda Am 3:7, "Tõesti, Issand Jumal ei tee midagi, ilmutamata oma nõu oma sulaseile prohveteile."


Margus Veisveer, KM toimataja

Kristlik Mõttevõra