Kristlik Mõttevõra

SÕJAS EI NÄIDATA NÄPUGA

03.04.22 05:16 PM By Kristlik Mõttevõra

Kui eestlased seisid Balti ketis ja toimus laulev revolutsioon, siis Jumal nägi seda rahva üksmeelt ja oli meie vabaduse poolt, sest ta nägi et rahvas on maha pannud oma vaenu ja nad teevad ühte asja. 


Kui ukrainlased võitlevad vabaduse eest, siis Jumal nägi seda rahva üksmeelt ja seisab Ukraina vabaduse poolt, sest ta näeb et rahvas on maha pannud oma poliitilise vastasseisu ja nad seisavad nagu üks mees püssi taga.


Kui rahvas on ühel meelel, siis see tähendab, et ühel meelel on ka need, kelle poliitilised vaated põrkuvad või ühel meelel on ka õiged ja õelad. 


Piibel kirjeldab, et kui keegi on omavahel riius, siis kuidas nad jäävad püsima? Ei jäägi. Seetõttu ei jäänud püsima Eesti 30ndatel, mil kristlased ajasid prohvetid välja kirikutest ja usklikud olid eri meelt. Täna on kahjuks sama vaimsus. Kuidas ma saan teid toetada, kui te üheski asjas ei suuda teineteise vaadete osas leplikud olla. Kui te olete minu lapsed, siis see toimub minu perekonnas.
Kristlased ei tohi kunagi sõja olukorras, kus rünnatakse riiki või rahvast olla erimeelt selle tõttu, et sõjas on kaevikus nii patune kui usklik! See ei ole olukord, kus näidata näpuga kellegi peale ammugi juhtide peale. Keegi on öelnud, et sõjas ei ole uskmatuid. Kuulid lendavad ja ei küsi, kas sa oled patune või usklik!


Ukrainlased on üles kutsunud teineteist, et täna ei ole aeg vaadata erimeelsuste peale, kas mulle meeldib see juht ja isegi president, vaid täna on suurim vaenlane teisel pool ja kui me üksmeelel ei suuda olla, siis me ei suuda tema vastu võidelda ning võita! Õige. Piibellik.
Kui Eesti kristlased ei toeta ukrainlaste sõdimist ja vabadust ja vabandavad, et see või teine asi on neil halvasti, siis Eesti ei ole Ukrainaga ühel pool rindejoont, sest see on kurjuse rünnak vaimses maailmas. Pole kahtlustki.


Seetõttu kutsume KÕIKI kristlasi ÜKSMEELSELT toetama Ukraina rahvast ja presidenti vaatamata sellele, kas nad meeldivad või mitte, kas neil on pattu või mitte. 


Jeesus ütleb: 


"Kes ei ole pattu teinud, vajutagu päästikule esimesena! Kui te täna ei toeta Ukrainat mõtetes ja palvetes, siis kuidas te jääte püsima, kui kurjus jõuab teie maale? Minu kontrolli all on kõik, kuid minu rahvas peab nägema asja läbi minu silmade. Mina olen armuline ja halastaja Jumal ja halastan sellele, kellele ma tahan! Sõjas ei ole tähtis see, kuhu seltskonda kuulub Ukraina president, vaid kelle vastu ta võitleb! (Selles pole kahtlustki, et ta võitleb kurjuse vastu.) Seetõttu ärge näidake näpuga, vaid pange kaks kätt kokku ja palvetage nagu üks mees. Mina ei ole üksnes armastus, vaid ka võitlen sõjas kurjuse vastu. See on Jumala sõda. (Toim: 2Aj 20:15) Teie võidelge palves rahva eest, keda kuri ründab. Sest mina olen nendega."

"Me oleme näinud ka seda, kuidas eestimaa kristlased mustavad Ukraina presidenti ja neelavad alla igasuguse propaganda ja pooltõed, mida kuri on kavalasti kokku liiminud ja esitab otsekui tõde, kuid tõde on õige vaid siis, kui kõik on õige. (Jeesus õpetas valgusest, et hämar ei ole veel puhas valgus). Seetõttu me hoiatame kristlasi, et te ei laseks ennast eksitada ja sel kombel seaks ennast Jumala vastaseks. Kui see ei ole Jumala tahe, Jumala sõda, siis see ei õnnestu. Kui teie laimate riigi juhti, siis teis on saanud valetajad. Teie ärge mõistke kohut. Te ei tea, kuidas Jumal otsustas Ukraina presidendi ja rahva osas!!! Seetõttu meil on piinlik vaadata seisukohti, mida ka mõnes vajalikus kanalis levitatakse, nt Pildiraadios, kus viimases "Kas meie aja kell.." saates Virge märgistas Ukraina presidenti, tegelikult Jumal ei luba seda teha! Me ei ütle, et kogu see saade või saated on valed, aga ärge laske ennast kaasa tõmmata madalate sekka. Meie asi ei ole laimata juhti, kelle rahvas võitleb kurjuse vastu! Kes seda teeb, parandagu meelt. Seetõttu manitseme kõiki, olge targad ja vaadake asjale suures plaanis ja küsige: Jumal, mida mina saan teha? Hoiduge laimust ja iga informatsioon, mida levitatakse võib olla kõigest fakt, mis on puudulik, mille alusel ei tohi teha järeldusi, mida Jumal ei tee. Seda ka patu osas. Kui kristlane teeb pattu, kas ta siis on Jumala jaoks läbi kriipsutatud. Ei, mõistagi mitte. Kes näitab näpuga, see vaadaku oma kätt, 3 sõrme näitab ta enda suunas."


Margus Veisveer

KM toimetaja

Kristlik Mõttevõra