Kristlik Mõttevõra

SINU TAEVASED VARAD

04.11.21 11:38 AM By Kristlik Mõttevõra

Las need ülekohtused võtavad! Nende vara võetakse ära ja antakse sinule (õigele, Õp 13:22). Vara koguneb taevasse teile tehtud ülekohtu tõttu. "Olge rõõmsad ja hõisake, sest teie palk on suur taevas! Just samamoodi on taga kiusatud ka prohveteid enne teid." (Mt 5:12) Kui sa seda tead, siis ei olegi nii arusaamatu mõista jüngreid, kes pidasid lausa rõõmuks kui neid tabas järjekordne ülekohus. (Mt 24:12) Iga ebaõiglus tõstis nende taevast palka.


Taevase vara hulgas ei ole üksnes sinu "müügitöö" tulem, nõuded teiste aitamisest, millal sa aitasid Jeesust; vaid ka pikaajalised aktivad, mis on sinule õelate poolt põhjustatud ülekohus, mis neilt mitme kordselt sisse nõutakse koos taevalike intressidega. Nagu eestlane ütleb: kes pärast naerab, naerab paremini.


Sul on taevas mitmesugused varad. Varad heategevusest (Mt 10:42, Mk 9:41). Varad sulle põhjustatud ülekohtu tõttu (Mt 5:12, He 10:35). Veel kindlasti vara, mille sa teenisid välja Jumalat teenides (Lk 10:7, Jh 4:36, 1Kr 3:14), aitad võita ja päästa hingi.


Usu eest ei saa palka taevas, vaid tegude eest. (Il 22:12) Usu eest saab õiguse pärja. (2Tm 4:8) Kui tahad palka, siis tuleb tegutseda. Koguge vara taevasse! Mt 6:20


Jumalal on alati rohkem anda, kui mistahes ülekohtune suudab sinult ära röövida. Palvetage ja teile antakse. Ärge muretsege ühtegi.

Kristlik Mõttevõra