Kristlik Mõttevõra

SEISKE AINULT VAIMUS JA TÕES

10.03.22 10:30 AM By Kristlik Mõttevõra

Kõigi nende emotsioonide põhjal peame meie kristlasena näitama maailmas ette, et ei loe see mida me tunneme, vaid see mida ütleb Jumala sõna. Kui tunded valdavad meie ihu, siis me ei suuda ise püsida kindlalt ega ka teistele toeks olla! Kogu maailm vaatab täna kristlaste peale ja nad tahavad näha, kas meis on Jumalat või me oleme jõuetud?

Ainult Jumala Vaim annab piisavalt tugevust, et selle kõige juures isegi uskmatu suudaks natukenegi mõistlikku meelt säilitada. Jumala vaim töötab kõigiga, et tuua päästele kogu inimkond. Kuigi meie saame töötada koos Jumalaga, siis Püha Vaim töötab ka nende suunas kes ei ole usklikud.

Meie ülesanne, on maailmas olla mitte üksnes valguseks, vaid ka julguseks! Piibel kirjutab et ärge kartke, ärga tundke hirmu! Sest kes kardab, see kaotab usu. Kuid meie usklikud ei saa seda endale lubada.

Meie teame mis maailmas juhtuma peab ja tuleb. Jumala vaim ilmutab isiklikult igaühele just seda, mida ta peab teadma ja püsige vaimus, ärge laske ennast ehmatada ega langege EMOTSIOONIDE alla. Rasketel aegadel on see eriti tähtis, toetuda üksnes Tema sõnale. See usk kannab alati, kannab ka homme.

Küllap on teilt küsitud ja uskmatud tahavad teada, mis sünnib ja mida meie selle juures tunneme? Aga tähtis ei ole see, mida me tunneme, vaid KES me oleme ja varsti saame olema!

Meil ei ole mingit põhjust karta.

Teie olete Jumala Püha Vaimu templid ja meil on kogu Issanda sõjavarustus, et püsida vastu ja võitjana läbida kõik katsumuste päevad, sest Jeesus on maailma ära võitnud ja meie oleme koos temaga.

Saab olema huvitav aeg, kes oleks osanud arvata, et see nii kiiresti liigub ja et meil ei anta aega isegi mõtlemiseks, seetõttu keevad nii mõnelgi emotsioonid üle pea nagu merelained, aga need tõstku oma pilk üles, kust tuleb abi ja vägi!

Teie kasutuses on lõpuajale omane imeline Jumala vaimulik varustus. Seadke korda oma vaimurelvad ja seiske kindlalt usus! See on vägevate Jumala ilmingute ja tegude aeg. Täis imesid ja tunnustähti, mida kogu maailm pole kunagi veel näinud ja ega ei näe ka enam pärast meid. See on võimas, et iga usklik oleks tahtnud elada meie ajal, et seda kõike oma silmaga näha.

Seiske Jumala sõna peal, teie niuded olgu vöötatud tõega ja Jumala rahu täitku teid, et te võiksite kogu selle taevavärgi keskel paista nagu Suure Kuninga lapsed, kes teavad, kelle käes tegelikult võim ja vägi on.

Mitte miski ei suuda teie rahu ja rõõmu ära röövida, teades, mis teid ees ootab ja mida me oleme juba omandanud, kuigi meil seda käes veel ei ole, aga usus meil juba on, sest Jumala sõna seda kinnitab.

Käige VAIMUS ja üksnes Jumala vaimus! Seiske kindlalt usus, teades, et neidsamu kannatusi on pandud kogema kogu kristlaskond maailmas. 1Pe 5:9

Kuri ei võida ühtegi rahvust, kes hoiab kinni Kristusest.

Nad ei võida sind. Sa oled pöördunud ja päästetud. Päästetud juba nüüd, aga ka igavesti. Meie pääste läheneb!

Jeremija kirjutas üles Jumala tõe:

Kui sa pöördud, siis ma lasen sind jälle seista mu palge ees. Ja kui sa lahutad väärtusliku tühisest, siis sa oled otsekui minu suu. Nemad pöörduvad siis sinu poole, aga sina ei pöördu nende poole.
Ja mina teen sind kindlaks vaskmüüriks selle rahva vastu; kui nad võitlevad sinu vastu, siis nad ei võida sind, sest mina olen sinuga, et sind aidata ja päästa, ütleb Issand.
Ja ma päästan sind kurjade käest ning lunastan vägivallavalitsejate pihust.” Jr 15:19-21

Margus Veisveer
KM toimetaja

Kristlik Mõttevõra