Kristlik Mõttevõra

SEA OMA ASJAD KORDA

09.12.21 10:38 AM By Kristlik Mõttevõra

Kas ülemrabi loobuks templiteenistusest kui ta näeb, et kristlased on ära võetud? Ei. Miks? Ta juba praegu ütleb, et paganad võivad kummardama tulla, kui nad järgivad seitset pühitsuse nõuet, mida Noa järglased pidid tegema * (Noahide commandments).
See on seadusevastane vaim mis seda väidab ja nõuab, sest kõiki oodatakse kummardama, ometi Kristus (Messias) on juba tulnud kaks tuhat aastat tagasi ja teinud kõik selleks, et inimesed võiksid pääseda patust ja olla Jumalaga lepitatud. Kristuse veri on valatud ja templiohvrit ei ole vaja nagu pühakiri selgitab.

Loomulikult lubatakse templi teenistusele läbi vaid neid, kellel on roheline pass, nagu juba praegu te ei saa söögikohta ega kultuuriüritustele. See sisaldab metsalise märki ja ka kiip on juba tuvastatud, mis on käe sees (millest varem kirjutasime).
Kuid piibel hoiatab selle eest. Kes võtab metsalise märgi ja teda kummardab, need lähevad põrgu. Millest see teenistuse algus tuleb? Ülemrabid ei tunnista Kristust. Vastupidi, nad leiavad, et alles nüüd tuleb õige messias ja teda tuleb austada.
"Tänapäeval saab inimene valida, kas teeb head või kurja. Kuid päevade lõpus jäävad ellu ainult need, kes otsustavad templis osaleda,” ütles ** rabi Weiss. Mis on täielikult vale ja eksitav väide. Piibel ütleb, et igavesse ellu lähevad kõik need, kes Kristuse vastu võtavad, nii nagu piibel sellest kirjutab ja pattudest lunastati.

Piibel selgitab, et iga vaim kes ei tunnista Kristust (1Jh 4:3) ei ole Jumalast. See mida Weiss väidab ja korraldab on vastupidi piibli tõdedele ja kristlusele. Piibel ütleb selle kohta, et antikristusi on palju (2Jh 1:7). Aga seni ei ole saanud keegi antikristust kummardada *** templi asukohas ega teenistust läbi viia, aga nüüd see algab, ettevalmistused juba käivad. Seda valmistab ette Weiss.
See on lõpuaja punane joon, mis vallandab Jumala kohtu kõigile kes valet armastavad ja tõde salgavad.

Hea uudis on see, et Kristuse omad võetakse enne seda ära.

Kristus tuleb enne kui seadusevastane istub Jumala asukohale ja laseb ennast jumalaks teha (eile kirjutasime.) Aga keegi ei tea päeva ja tundi, millal Kristus tuleb, vaid üksnes Jumal. Kuid Jumal ei ole jätnud meid teadmatusse. Piibel selgitab, mis peab enne juhtuma ja millega seoses Kristuse tulek aset leiab, me ei ole teadmatuses, Ap 17:30 ja Ef 4:18. Tänu Jumalale selle eest! Lk 21:31


Ülemrabi Weiss seisukohad, mida ta on öelnud:

*
“In order for the Temple service to return, the nation of Israel must begin to observe the laws pertaining to the land which include the laws of ritual purity,” Rabbi Weiss said. “But in order for the nations to take part in this, they must observe the Seven Noahide Laws. The descendants of Noah were commanded with seven precepts: to establish laws, (and the prohibitions of) blasphemy, idolatry, adultery, bloodshed, theft, and eating the blood of a living animal..”

(Noa järglastele anti käsk seitsmes punktis: kehtestada seadused, jumalateotuse keeld, ebajumalakummardamise keeld, abielurikkumise keeld, verevalamise keeld, varguse ja elava looma vere söömise keelt.)
Toimetus: mida ei ole vaja rakendada, kuna Kristuse veri puhastab kõigest patust.

**
“Today, a person can choose to do good or evil. But in the end-of-days, only those who choose to take part in the Temple will survive.”
(Tänapäeval saab inimene valida, kas teeb head või kurja. Kuid päevade lõpus jäävad ellu ainult need, kes otsustavad templis osaleda.)
Toimetus: mis on vale! Täna saab inimene Kristust valida, et elada püha elu ja pääseda. Lõpuajal metsalise kummardamine ei päästa, vaid vastupidi, saadab põrgusse.

***
“We are now entering the time when the preparations for the Temple are almost complete,” Rabbi Weiss said. “Now is the time for people to act, to show whether they will be part of the Temple or stand against the reappearance of God’s house in Jerusalem.”
(Me oleme praegu jõudmas aega, mil ettevalmistused templi jaoks on peaaegu lõppenud. Nüüd on aeg inimestel tegutseda, näidata, kas nad on osa templist või seisavad vastu Jumala koja taasilmumisele Jeruusalemma.)

Toimetus: mis on seadusevastase e antikristuse kummardamine, mille eest piibel hoiatab, et seda ei tohi teha.

Kristlik Mõttevõra