Kristlik Mõttevõra

RAIFA - METSALISE MÄRK

26.09.22 08:56 AM By Kristlik Mõttevõra

Mida peaksime selle tähe kohta teadma ja küsima?

Paljud kristlased loevad Apostlite tegusid ja teavad neid sündmusi tihtipeale unepealt. Neid lugusid jutustatakse ja nendest räägitakse. Niisamuti teavad enamus kristlasi Stefanose lugu. Nad teavad, et ta visati kividega surnuks, nad teavad, et taevas avanes tema kohal ja ta rääkis, mida ta parasjagu nägi, enne kui ta sai kiviga tabamuse, mille läbi ta kaotas teadvuse ja suri.

Kui paljud teist aga teavad, millest ta rääkis, millest ta andist tunnistust ja jutlustas rabidele enne, kui ta otsustati kividega surnuks visata. See on ütleks, juutide ajalugu kokkuvõtlikult. Kui keegi ei jõua lugeda Vana Testamenti, aga tehab saada sellest kiiresti selgust, siis tal on võimalus lugeda seda jutlustust Apostlite tegude seitsmendas peatükis.

Kuid selles on mõned faktid, millele kristlased ei oska tähelepanu pöörata ja libisevad tekstist üle, kuna see ei oma nende jaoks tähendust, siiski ilma asjata! Stefanose jutlus on täis olulist infot ka meie jaoks. Te saate Apostlite 7 ptk salmist 1 alates lugeda enne 40 salmi, kui midagi tundmatut teile seal ette tuleb (kui te olete juba piibliga tuttav), kuid juhime teie tähelepanu salmile 41, millest alates Stefanos kirjeldab juutidele ebameeldivat ja mis Stefanose kuulajaid närvi ajab. Kuid mitte kristlasi täna, sest meie ei tea nende faktide tegelikku tähendust. 40 salmis ta juhatab sisse, et Aaronil kästi teha jumalaid, sest nad arvasid, et Moosesega on lips läbi, midagi juhtunud. Teda ei tulnud tagasi ja nad arvasid, et ta ei tulegi enam. Seetõttu nad ei jäänud ootama, vaid tegid mida? Nad valmistasid jumalad, mida nad 400 aasta vangisoleku ajal olid näinud Egiptuses ja neid teeninud. Siis need ei olnud veel ebajumalad, sest Mooses ei olnud tagasi tulnud koos Seadusega ja nad pidasid vajalikuks jätkata jumalateenistust. Seetõttu nad otsustasid, et enam ei oota, nüüd teenime jumalaid, keda me ka varem olime teeninud. Salm 41 ütleb mida? Nad tegid vasika ja viisid sellele ohvreid. Piibel kirjutab, et see oli ebajumal, aga see oli nende jaoks tagantjärgi tarkus, kuid Aaron ei pidanud seda ebajumalaks, nii ka rahvas. Ja nad rõõmustasid oma käte tegude üle. Neile oli see loomulik. Tähtis on aga tähele panna mida? Järgmist salmi!


Salmis 42 on väga oluline info! Mis seal kirjutatakse. Jumal jättis nad teenima TAEVAVÄGESID! Ja siin on koht, millest kristlased väga palju aru ei saa, mõni ehk vaid aimamisi teab, mis see sisaldas. Enamasti me sellele ei mõtle. Kuid sama salm lisab info ja küsimuse rabidele: "Kas teie, Iisraeli sugu, tõite mulle tapa- ja roaohvreid nelikümmend aastat kõrbes olles?" Teisisõnu Stefanos ütleb, kas te siis ei tea seda. Muidugi nad teadsid seda. Aga milles oli asi? Miks ta seda neile meelde tuletab?

Saladus on järgmises salmis. Salm 43 ütleb neile näkku tõe, õigemini patu, mida nad ei tahtnud tunnistada, aga nad kõik teadsid, et see on vale tegu. Stefanos ütleb: "Ei, vaid te võtsite Mooloki telgi ja oma jumala Raifa tähe." See oli rabidele liig mis liig! See lõikas neile hinge! See on põhjus, miks nad said Stefanose peale maruvihaseks. Kuid meie ei küsi, mis jumalaid nad siis teenisid? Millised need Moolok ja Raifa olid? Sest meile on see kauge ja tundmatu.

Appostlite 7:43 kreeka keelest:


καὶ ἀνελάβετε τὴν σκηνὴν τοῦ Μολὸχ καὶ τὸ ἄστρον τοῦ θεοῦ ὑμῶν Ῥεμφὰν, τοὺς τύπους οὓς ἐποιήσατε προσκυνεῖν αὐτοῖς καὶ μετοικιῶ ὑμᾶς

ἐπέκεινα Βαβυλῶνος

Yea, ye took up the tabernacle of Moloch, and the star of your god Remphan, figures which ye made to worship them: and I will carry you away beyond Babylon.

Ei, vaid te võtsite Mooloki telgi ja oma jumala  Raifa  tähe, kujud, mis te olite teinud, et neid kummardada; ja ma asutan teid teisele poole Paabelit.

MOOLOKI TELK JA RAIFA TÄHT

Võimalik, et mõned teist teavad, milline oli Mooloki välimus, kuid vähem teavad seda, milline oli Raifa täht. Kuid need on VÄGA OLULISED!


Peame teadma, sest selles sümbolis peitub saladus, mis viib meid antikristuse saladusse.


See ei ole lihtsalt mingi mõttetu SÜMBOL või täht, vaid see on iidne ja saatanlik kummardamise objekt(id). Seetõttu ehk on teist paljud lugenud Apostlite tegusid, aga silmadega üle libisenud neljakümnekolmandast salmist, et see ei oma meie jaoks olulist infot. Aga see on oluline niit või otsene seoses antikristuse tulekuga. See oli juutide patu juur. Aga see pole kuhugi kadunud, vaid see on juutidele varjatul moel tagasi toodud.   

Mida meil sellega seoses tuleb teada:

Kuidas kehtivad Antikristuse ennustused praegu ja tulevikus?
Kes on see Antikristus, kes ilmub Viimsetel päevadel ja nõuab meilt märgi võtmist?
Kes on see "Luciferi seeme", kellest saab maailma kuningas?

Esimese sajandi sionismi ilmnes ja jäädvustati Apostlite tegude raamatus 7:42–43. Enne kui Stafenos viidi linnast välja ja visati kividega surnuks, tsiteeris Stefanos prohvet Aamost ja ütles juudi kõrgemale kohtule, et nad kummardasid Moolokit ja tähejumal Raifani, kahte Egiptuse päritolu jumalat, millest tuleneb Egiptuse armastus, aga meile tähendab see tänasel päeval Egiptuse sümbolit meie rahal ja vabasmüürluses.

Kas teie, Iisraeli sugu, tõite mulle tapa- ja roaohvreid nelikümmend aastat kõrbes olles? Ei, vaid te võtsite Mooloki telgi ja oma jumala Raifa tähe, kujud, mis te olite teinud, et neid kummardada; ja ma asutan teid teisele poole Paabelit.” tsiteerib Stefanos Aamost, Ap 7:42,43

Taaveti täht ja Raifa täht on samad

Taaveti täht võeti 1897. aastal vastu sionismi lipuna.
Isegi Google tavaline otsing näitab, et "Raifa täht" (otsi "Star of Remphan") ja "Mooloki täht" (otsi "Star of Molech") on samad, mis Iisraeli lipul näidatud kui Taaveti täht. See lipp võeti sionismi ametlikuks lipuks juba 1897. aastal Šveitsis toimunud Siioni esimesel kongressil.

Kaasaegse Iisraeli lipul näete tähte. Kui te küsite juudi käest tähe kohta, pole neil aimugi, kust see alguse sai. See ei ole piiblis Iisraeli sümbol ega mainita seda ka Talmudis, seist Raifa täht on Egiptuse ebajumala sümbol.


Niisiis, kust sümbol tekkis küsib arukas inimene?

Taavet pole seda tähte loonud. Piiblis pole ühtegi viidet Taaveti tähele. Seevastu on tõendeid, et see täht on Raifa sümbol, iidne Mooloki sümbol. Aamos 5:26 Aga te olete kandnud oma Mooloki ja Chiuni telki (Saturni Assüüria-Babüloonia tähesümbolit, mida kasutati Iisraeli usust taganemise kohta), oma jumala tähte, mille te endale tegite. Samuti eelpoolmainitud Apostlite teod 7:43.

Raifa täht

Raifa on Molocki, Saturni jumala, Saatana, selle maailma jumala või kuradi sümbol.


Taganenud Iisrael võttis selle sümboli kasutusele ja ohverdas isegi oma lapsi sellele jumalale.

Muistsed inimesed nägid oma kuningat jumalana, vahendajana taeva ja inimeste vahel. Tähest sai Mooloki ja Raifa sümbol, mis väljendus rahva etatismis* ja Mooloki (kuninga) kummardamise vormiga. Sellise mõtteviisi hilisem (sh Egiptuses) suurim amet või jumalateenistus muuhulgas riigi teenimine. Kuninga eest surra oli kõige õilsam viis surra. "Tere, Caesar, me sureme sinu eest," hüüdsid gladiaatorid. Lisaks on täht ka vabamüürluse sümboliks. Taaveti täht on paljudes templites. Miks? Masonry on uurimus judaismist ja KABALAST (juudi müstika). Ilma judaismita poleks vabamüürlaste templeid. Jumal, keda nad kummardavad, on suur arhitekt, Jupiter või Moolok või Raifa, keda sümboliseerib okultse tähe sümbol.

Pane tähele! KUUE NURGAGA TÄHT on tegelikult kõige muuhulgas New Age'i okultistlik sümbol. New Age on tihedalt seotud uue maailmakorra kehtestajatega.


* Etatism on anarhismile vastanduv poliitiline süsteem, milles riigivõimu esindajad ulatuslikult kontrollivad majandust, ühiskonda ja poliitika.

KÜSIMUSED ???
Peaksime selle tähe kohta küsima:

1. Kas see täht on Saalomoni täht (ebajumala teenistusel) – mitte Taaveti täht?
2. Kas see on okultne sümbol, mitte kristlik sümbol?
3. Kas see on uue maailmakorra märk Luciferi juhtimisel?

Faktid kuueharulise tähe kohta:

Sellel on hämmastav taust, otse minevikust.
See on sümbolina Jumala Sõnaga keelatud.
See võibolla metsalise MÄRK. Ütleme, VÕIB OLLA – sest seda kasutavad Kristuse vastased.

Pidage meeles, et Piibel ütleb meile Ilmutuse 13:17, et seal on MÄRK või metsalise nimi või tema nime number. Asi ei ole üksnes numbris, vaid sellega kaasneb ka märk. Muidugi meie lugejad on saanud lugeda varasematest postitustest märkidest, mis aga on kaasaegsed 666 seotud (varjatud moel) tuletised. Kuid see ei tähenda, et Raifa täht ei või olla metsalise sümbol, kuivõrd see oli juutidele keelatud! Ometi tegid nad selle endale sümboliks, mida me kõik selle all nüüd teame. Aga nüüd lugege allpool ka seda, kelle perekonna kaudu see ilmes.

SIIN ON KOKKUVÕTE teabest HEXAGRAMI ehk kuueharulise tähe ja elementide kohta, mis on seotud meie teemaga…

Iisraeli Jumal mainis tähte ja mõistis selle hukka salmis Aamos 5:26 ja ta nimetas seda "teie jumala täheks Moolokiks" või muul viisil "Chiuniks".
Apostlite teod 7:43 viidati ka Aamose 5:26-le ja iisraellastele, kellel see on kõrbes. Siis nimetati seda Remphani (eesti keeles Raifa) täheks.
Kõik need nimed viitavad "jumal" Saturnile.
Eelnev kinnitab, et see oli seega olemas juba ammu ENNE SAALOMONI aega. Saalomon võttis selle sümboli enda peale, kui läks ebajumalaid kummardama ja see sai araabia maagias ja nõiduses tuntuks kui "Saalomoni pitser".
Juudi ringkondades ei kasutatud seda sümbolit KUNI 17. sajandini, mil kabalist Isaac Luria seda tutvustas Saksamaal.
Seejärel kasutas Mayer Amschel Bauer** seda Saksamaal oma aadressi tuvastamiseks, muutes oma perekonnanime Rothschildiks (!!!), mis tähendab "punast kilpi" ja kujutas tema uksel rippuvat punast heksagrammi. Hiljem lisas ta selle oma perekonna vappi. Kuueharulisest tähest või heksagrammist sai sionismi sümboolika.
Hitler tõusis võimule, kasutades seda häbimärgina, sundides kõiki juute seda kandma natsirežiimi ajal.
See jõudis kohale vastloodud Iisraeli Riigi Knessetis.
Sellest sai juudi "Punase Risti" logo, mida nimetatakse Magen David Adomiks.
Sellest sai Iisraeli lipu keskpunkt.
Vargsi on sellest saanud juudi rahva rahvusvaheline sümbol ja küllastab maailma juudi tähena.


** Mayer Amschel Rothschild

    Rothschild banking family of England

Heksagramm – 666 – Saatana märk.
saatana märk
Globalistide, kabalismi, Rothschildide ja sionismi sümboolika – HEKSAGRAMM. Tegelikult Raifa täht!
märgi seosed

Raamatu "Kuueharuline täht" avaldamise ajal autor O.J. GRAHAM, 1980. aastatel esitati need arvud.
30% Iisraelis elavatest juutidest EI OLNUD üldse usklikud, isegi ateistid.
Ülejäänud 70%-st olid enamus religioossed vaid FORMAALSELT, vähesed olid sügavalt pühendunud.
O.J. Graham, ise juudi päritolu, kirjutab nüüd kristlik ajakirjanik: «Juudi almanahh ei selgita, millised juudid otsustasid kuueharulise tähe juutide sümboliks muuta, ega ka seda, millal selline hääletus toimus.Mõnedel juutidel pole selle sümboliga midagi pistmist; teised ei taha seda kontrollida. Enamik inimesi ei saanud sellest vähem hoolida. Mõned juudid on šokeeritud, kui saavad teada, et see on paganlik päritolu, kuid ei arva, et see asi on oluline."

Kas kristlased peaksid kandma kuuharuga sümbolit? KINDLASTI MITTE!

Rothschildide sümboolika
Rothscildide perekonna vapp. Pöörake tähelepanu vasakul ülanurgas kujutatud Raifa tähele.
Nüüd aga vaadake paremale nurka. Sellel on punaseda kujutatud metsaline. Muide etteruttavalt ütleme, et ka ühe kuningliku perekonna vapil on kujutatud sama sümbol just samas kohas. Kuid sellest järgmises artiklis.
Rothchild Bros Co vapp
Mis on siis heebrea rahva tõeline sümbol?

Number seitse, mitte number kuus on Jumala täiuslik arv.
Jumala valitud rahvale antud on sümboliks juba Menora ehk seitsme harulise küünlajalg.
Lugege kõike selle Menora kohta, mis mängis tabernaaklis nii olulist rolli ja pandi pühasse paika 2. Moosese raamatus 25.
Rohkem salme Menora kohta on

1. Kuningate 7:49;

2. Ajaraamat 4:7.

Ka Uues Testamendis, Matteuse 5:15; Ilmutuse 1, 2 ja 19:16.

menora

Kristlik Mõttevõra