Kristlik Mõttevõra

PRESSI ENNAST LÄHEMALE

06.01.22 01:33 PM By Kristlik Mõttevõra

Õpi tundma Isa südant, Püha Vaimu häält ja armastuse keelt. Jeesus avab armastajale ukse.

Mõista ära oma kuninglik meelevald, milletõttu sul on kõigele juurdepääs. Jeesus annab meile ligipääsu Jumala kõige hinnalisemate ja suurimate saladuste paikadesse. Sest Jumala riigi valitsejatel on ligipääs ka tema kuningriigi siseinfo juurde. Nii nagu ministritel on ligipääs riigisaladustele, nii on kristlastel ligipääs Jumala riigi saladustele, vt Mk 4 ptk. Kuid sa pead esmalt sellest aru saama, et see õigus on sul juba olemas. Meelevald lähtub kuninga seisusest! Ef 1:7-9 Jumal ei taha, et me oleksime lapsed, kuskil kaugel, hüljatud, eraldatud, arvates, et Jumal ei taha oma lastega suhelda. Otse vastupidi! Tema ei takista meid.

Sa tead kõike, 1Jh 2:20. Sa saad igal ajal pöörduda taeva poole ja saada teadmisi juurde mistahes olukorra jaoks. Jumal on interaktiivne. Taeva püsiühendus annab sulle mõõtmatul hulgal teadmisi, tarkust, tunnetust ja mõõtmatu väe. Jumal ise õpetab sind, kes elab sinu sees. Sa pead lihtsalt õppima võidmist kasutama.

Sulle ei piisa sellest, et sul on õli, sa pead seda lisaks varumisele ka lampi valama ja Jumal tuleb süütab lambi, kes on Maailma valgus.
Sinu suurim oskus ja potentsiaal seisneb selles, et sa võid teda isiklikult tunda. Vaimses mõttes sa tead juba kõike, et seda teeb see isik Kes elab sinus.

Igasugune tehisintellekt mida luuakse ja ülistatakse kui teaduse tippsaavutust, on hale vari selle väe ja teadmise juures, millele Jumala lastel on ligipääs.

AI (Artifical intelligence e tehisintellekt) on haledalt välja kukkunud Püha Vaimu koopia, jäljendus, millega kurat tahab veenda inimesi, et nad on teovõimetud. Kuid Jumala vaim on igas olukorras üle igasugusest tehisintellektist, olgu sellel kui tahes suur protsessor ja kuitahes suur mälu või kiirus. See elektrooniline "sitikas" ei suuda mitte kunagi ületada sinu sees olevat Püha Vaimu ja seda kiirust ja väge, mida Jumala vaim suudab luua v korda saata. Vaimu täis kristlasel on isegi juukse karvas rohkem väge kui kõigil deemonite vägedel kokku või superarvutil. See karv äratab isegi surnud üles, kui see langeb surnu peale.

Jumala väe ligiolus jookseb iga internetisüsteem hetkega kokku. Seetõttu Jumala riik ei vaja internetti ja kõik macid, zuckid, elonid, billid võivad hakata uut ametit õppima. Kui Gates peaks pääsema ime kombel taevasse, mis on nagu eurojackpoti võit, - nii vähe usutav, siis ta saab ühel päeval näha kuidas tema vara on üle antud sinule ja ära jagatud Jumala laste vahel. Kuna ta ei ole taevasse vara kogunud, näitab Jumal, et ta on praktiliselt varatu ning peab leppima tagasihoidlikuma ametiga kui kõik teie siin, kes te iga päev vara kogute ja ühel päeval saate suure palga, nii nagu piibel tõotab.

Ent ennekõike, tuleb õppida võidmist kasutama ja selleks saab iga kristlane juhised otse Püha Vaimult, sõltuvalt sellest, mis annid tal on.
Kui Jumal annab õli ja lambi ja süütab Püha Vaimu tule, siis ometi tuleb õli varuda ja see lamp ära täita ning seada valmis nähtava koha peale, et kui Jumal tuleb pruudi järgi, on teil kõik valmis, kallid neitsid. Õnnis on see, kes saab osa esimesest ülestõusmisest, sest teisel surmal ei ole tema üle võimu. Kuidas see saakski olla teisiti, kui sa valitsed kuningana Tema riigis igavesti.

Aga õpi Peigmeest isiklikult tundma, sest pole tähtis kui palju sul on kogemusi, ande v usuteadmisi, sest saladustele ligipääs sõltub lähedasest suhtest. Õpi Kristust sinu sees, kes on kirkuse lootus, Kl 1:27.

Seetõttu sul on ligipääs kõigele (Ef 1:3) ja samuti on kõik võimalik, kui sa usud. (Mk 9:23) Kristlus kubiseb paradoksidest, millest üks on see, et Jumala riik on sinu sees, teisalt ei ole veel kohal, - aga (!) kui see tuleb, tuled sina tagasi koos Kristusega seda kuningriiki valitsema.

Kristlik Mõttevõra