Kristlik Mõttevõra

PASTORITE PATUD

02.09.22 10:48 AM By Kristlik Mõttevõra

On patte, mida tuleb avalikult andeks paluda. Ühispalvusel oli üks vene pastor kes tunnistas, et Jumal oli temale öelnud et ta paluks eestlastelt andeks venelaste poolt põhjustatud kurja. Ta ütles Jumalale, et ma olen seda juba teinud? Aga Jumal vastas, et tuleb veel teha. Nii ta ka palus uuesti. Sellel palvel oli võidmine, tuntav ka läbi raadiokanali ja see jõudis sel kujul paljude eestlasteni kes kuulsid ülekannet; kuid nähtavasti tuleb tal jätkata, et jõuda veel väga paljude eestlasteni. Venelased on tõesti väga palju kurja teinud eestlaste vastu ja seda ikka uuesti soovinud teha ka täna ja seda näeb viimaste sündmuste põhjal, mis Narvas aset leidsid. Kus muuhulgas ka nn polovernikud (nende hulgas kõrged poliitikud) needsid eestlasi. Nii et ühest küljest Jumal teeb tööd, et patt kõrvaldada, aga sellest ei piisa, kui uued patud peale tulevad. Seetõttu tuleb Eesti venelaste kogukonnal samuti palju kordi andeks paluda, mida kurja nende esivanemad ja nad ise on teinud põlisrahva maal, seda maad rüvetades ja eestlasi needes. Need patud jäävad nende hingele, kuni ei tule meeleparandust, neid tekib juurde ja kui andeks ei paluta.

Niisamuti jäävad eestlastest pastorite hingele patud, mida nad on teinud oma koguduse inimeste vastu. Neid isikuid on ja me teame seda põhjust, millal pastorid tegid kurja ja see kahju on tõusnud Jumala trooni ette ning ootab lepitust, mida aga pole. Kui pastorid arvavad, et kurjus unustati ja Jumal vaatab nende patule läbi sõrmede, siis ootab neid ees põrgutee. Jumal ei tee vahet.
Kas keegi kuulis, et mõni pastor oleks palunud koguduselt andeks tervise kahjustused, mida nad oma tegevuse ja tegevusettusega põhjustasid inimestele?

Seda meeleparandust ootas Jumal, aga pastorid ei tunnistanud patte üles. Pastorid pidid aru saama, et sellist vaimsust tekitab deemonlik rünnak kogu maailma vastu ja vähene osa pastoreid sai aru selle vaimsuse allikast ning nad seisid vastu kurjale. Ent sellise rünnakuga kahjustati inimeste ihu organeid ja see on Jumalale teada, mis inimeste organites toimus. Osad said pöördumatuid kahjustusi, osa inimesi vähem, aga oli neid, kelle tervis vastu ei pidanud. Kas pastorid pidid üldse teadma, mida süstid sisaldavad?

Milles on asi? Kui sa oled vaimulik, siis tuleb mõista vaimseid asju, sest kaks aastat toimus sõda vaimumaailma tasandil. Seda enam kui keegi ei tea täpselt mis kahju tervisele tekib (mille eest ikkagi hoiatati), siis see ei vabasta vastutusest, et hoiatada ja välja öelda: mina ei soovita! Juhtus aga vastupidi.

See patt on väga raske patt, sest karjase amet seab kohustuse hoida koguduse ihu. Osad pastorid hoiatasid ja ütlesid, et nemad ei süsti ega soovita seda teha ka teistel, kuid oli palju pastoreid, kes kahjuks agiteerisid süstima - ja me kõik tunneme neid, kes seda tegid. See on kurja teole kaasaaitamine. Seda pattu pidid andeks paluma kõik need, kes selle jamaga kaasa läksid. See oli avalikult tehtud, vahel isegi kantslist, - ja rääkida teenistusel, et "Jumal on kuulnud nende palveid" on küll hingeline ja ilus, aga mitte vaimne tunnistus, sest patud on ülestunnistamata.

Millised on need kahjustused, mida inimestele põhjustati? Esiteks, veresoonte kahjustused, vere hüübimisega seotud haigused nagu südameatakk, insult, kopsuemboolia jt. Teadlaste uuringud kinnitavad kõike seda, kuid ka keerulisemaid kahjustusi, kümneid, põhjuslikud seosed, läbi kogu keha, erinevates organites ja tõsised elundite kahjustused, pikaajalised haigused ning põletikud, mis on kohati keerulised tuvastada. Siinkohal võib kokkuvõtteks öelda, et SEE oli ja on inimese ihule KATASTROOF, mida paljud arstid algusest peale ette ennustasid.
Jumal tegeleb nende kannatajatega veel täna.

Paljude veri kisendab Jumala trooni ees ja see ei ole naljaasi. Need on tõsised patud ja kui pastorid meeleparandusele ei tule, siis on kurat saanud oma tööd põhjalikult teha. Loodame siiski, et pastorid hakkavad avalikult üles tunnistama ja paluma andeks patte, mida nad koguduse liikmete vastu teinud on ja Jumal saab tõesti neid kuulda võtta ja andestada. Niisamuti saavad andestada inimesed, kes selle läbi kannatavad veel täna.

Kristlik Mõttevõra