Kristlik Mõttevõra

PALUGE ESMALT JUHTIDE EEST

19.05.22 09:13 AM By Kristlik Mõttevõra

Palvetage kirikute vaimulike eest!

Miks ei ole ärkamist? Sest ei ole palju neid, kes tahaks sellega tegeleda ja pole kohta kuhu panna päästetuid. Need kaks lihtsat asja.

Jumal ei saada oma päästetuid religiooni keskele! Ta oleks seda juba ammu teinud sel juhul, aga seda ei ole juhtunud. Täna TA peab ISE iga päästetut hinge eriliselt hoidma, et tema usk religiooni alla ära ei vajuks, kuid usklike hoidmine on koguduse kohustus, iseäranis juhtide vastutada. Kui uued usklikud saata vana koguduse hulka, toimub sisuliselt nende vaimulik mõrv. (Mt 9:17) Ent Jumal ei vala uut veini vana lähkri sisse!

Kus toimuvad apostlite teod (neid on praegugi mitmel pool maailma eri paigus), seal te ei leia religiooni, vaid on Püha Vaimu väe avaldused, tunnustähed, imed ja apostlite teod. Kus te näete seda kirikutes?

Paluge esmalt ärkamist kirikutes.

Eesti kirikutes on käskude õpetus, aga vaimulikult on usklikud uuestisündimata. Neile räägitakse käskudest, aga nende hinged ei ole päästetud ega uuestisündinud, sest nad ei tea isegi mida see nende elus reaalselt muudab.

  • Paluge liturgiate tühistamist, sest need moonutavad Jumala sõna.
  • Paluge usutunnistuse uuendamist, sest selles on jämedad vead.
  • Paluge religiooni kõrvaldamist, õpetuse ja usu vabastamist.
  • Paluge Püha Vaimu kirikute juhtidele!
  • Paluge julgust! Sest kiriku võim teeb kõik selleks, et juhte piirata ning kõrvaldada initsiatiiv ja Püha Vaimu loovus.

Praegu on meil religioon ja käsumeelsus, juba aastakümneid, kui mitte sadu aastaid. Teenistustel te ei näe seda mida kirjeldab apostlite teod ja apostlite kirjad, mida Jumala Püha Vaim sel puhul teeb. Kui Püha Vaim ei ole oodatud, siis ta tõmbub tagasi. Kirikutes on küll kombed ja talitused, aga Püha Vaim ei ole oodatud.

Palvetage kirikute vaimulike eest!

Ärkamine algab juhtidest! Ärkamine algab sinust, kui sa lubad ärkamist oma vaimule ja tegelikult ka soovid Jumala Püha Vaimu oma elus näha ja teda austada!

Kristlik Mõttevõra