Kristlik Mõttevõra

OTSUSTAVAD SÜNDMUSED

01.09.22 03:04 PM By Kristlik Mõttevõra

Me ei ole juba pikemat aega pööranud tähelepanu maailma sündmustele, et mis etapis me oleme? Teeme siinkohal vahepõike. Esiteks. Seoses Ukraina sõjaga on teatud sündmused "varjul", aga kes jälgib, see näeb kahte suunda. Esimesena peab mainima seda, et võetakse maha tippjuhte ja nende asemele sokutatakse lojaalsemaid käpikuid, kes on näiteks digitaalse raha eestkõnelejad. (nt Rishi Sunak, GB) Selline juhivahetus toimub kõikjal samal ajal ja ei ole juhus!

Teine, mis on veel olulisem, on näljahäda tekitamine, mille tagajärjel soovitakse üle võtta maavaldused. Üle maailma on läkitatud räpased agendid, kes jätavad põldudele seaded, mis süütavad päikse abil põllud põlema. Nendest leiate pilte internetist, mida talunikud on avastanud oma põldudel. Kui põllumehed laostuvad, siis saab nende maa üles osta. Maa läheb sel juhul ühe kitsa ringi omandusse ja tootmine kontrolli alla, seda protsessi te näete mitte üksnes euroopas. Selleks kasutatakse isegi nn rohelisi ettekäändeid, kui neid ei täida, siis läheb vara võõrandamisele, see on Euroopas, nt Hollandis. Mujal aga tekitatakse kohalike suurturgude maha põletamisi, et taludel ei oleks kohta kus müüa (eriti araabiamaades) ja siis on ühest küljest nälg, teisest küljest talunik raskustes. Mõlemad eesmärgid töötavad vara ümberjagamise eesmärgil. Seetõttu te näete ühtäkki palju põldude tulekahjusid, mis on organiseeritud kuritegevus.

Niisiis, kaks suurprojekti on teos, üks juhtkonna vahetus ja teiseks, maa "võõrandamine".

Sama eesmärki teenib ka kütusehinna ränk tõus, mis viib Eestis toiduhinnad lakke ja talunikel on raskused kalli hinna tõttu kauba müümisega, inimestel aga raskused selle ostmise ja enda toitmisega. Meil on vahendid teised, aga eesmärk on ka Eestis maa(varad) ümber jagada. Kõlab hullult, aga täpselt see selles suunas läheb.

Mida nüüd teie teha saate? Esiteks palve ja meelevavallaga kuradile vastu panna, sest te peate võtma meelevalla, mitte juhmi näoga pealt vaatama! Teiseks tuleb hoolitseda selle eest, et külmal ajal oleks ressursse, millega eelkõige enda lähedased ära toita. Külvata on juba hilja, aga koguda, milles eestlane on meister (!), tasub täiega ära, sest toiduhinnatõus alles algab talvel. Alates viljast, piimast, lihast ja teised põllumajanduse harud.

Praegu veel ei ole Ilmutuse 8:7 toimunud, aga see tuleb alles. Seetõttu meil seisab ees otsustav võitlus enne märtsivalimisi, kas me tahame jääda selle kohutava kolmandiku piirkonda või eestlased ikkagi võtavad mõistuse pähe ja valivad meile riigikogusse eestimeelse esinduse, kes ütleb lahti sellest kurjusest, mis juba praegu meil tehakse kollaste ja punaste käsilaste eestvedamisel ja see ei ole üldse kohalik projekt, vaid tegelikult niite tõmmatakse ja on juhitud ühest ja samast kanalist.

Meil on seega ees otsustavad hetked, esiteks peame hoolitsema oma esmavajaduste eest, teiseks, mõtlema, kas me tahame pääseda nuhtluse alt. Mis saab siin, ei otsusta siiski keegi wefist, vaid sina ka sinu pere! Kui sina tahad, et meie maa ja rahvas saab päästetud ning sellest eemale tõmmatud (kaks kolmandiku), siis praegu ei ole aeg passida, vaid aru saada mis toimub! Teha järeldused ja mõelda, mida sina teha saad, et see olukord meist mööda suunata. Mõista ja ole Arukas ning Tegutse! #matest

Kristlik Mõttevõra