Kristlik Mõttevõra

OTSIGE ESMALT MIDA?

09.12.21 10:50 AM By Kristlik Mõttevõra

Teie keskel on neid, kes tunnevad Jumala riiki, aga mitte kõik.

Vahete vahel võite kohata kristlast, kes üritab teistele selgitada rõõmu, mis tema hinge täitnud on. Te saate vaadelda teisi, kes teda sel ajal kuulavad, aga näete nende palgelt, et nad ei saa aru mida ta üritab selgitada.

Eestlastele ei ole omane raskemeelsus, vaid neid on juba sajandeid maa alla tambitud ja täna tehakse seda taas enneolematult jõhkral moel läbi farmakose deemoni ning eestlane ei hakka vastu?! Kes kõik on tahtnud meid orjastada ja meie üle valitseda? Eestlane on kõik välja kannatanud. Ent Jumala riik on rõõm Pühas Vaimus. Rm 14:7

Kui te kohtate rõõmust täidetud kristlast, siis te näete, kes tegelikult tunneb Jumala riiki!

Kõige hullem mis ühe päästetud - noore kristlasega juhtuda saab, on see, et ta satub mõne vana käsumeelse mõju alla ja ta ei leia Jumala riiki.

Kirikutes on juba sajandeid inimesi valesti õpetatud, et Jumala riik oleks midagi sellist, mis on raskesti kättesaadav. Otsige esiti Jumala riiki ja siis kõike muud antakse teile pealekauba*, et kõike muud on materiaalne rahas mõõdetav, aga tema riik on seaduste kuulekus (käsumeelsus), on ühtelugu selgitatud. Selle eesmärk on muuta inimesi orjadeks, et need ei hakkaks üldse üritama. Pole ime, kui inimesed kunagi ei leia Jumala riiki, sest nad otsivad vale asja! See "pealegi" ei olegi maine vara ja Jumala riik on tõesti NII LÄHEDAL, kui nad vaid teaksid, mida tuleb otsida ja paluda.

Juba täna võid sa Püha Vaimu läbi vastu võtta tema rõõmuväge, olla täievoliline Jumala riigi saadik, keda keegi ei saa isegi süüdistada. Te saate kõike seda oma nahal kogeda, millest mõned jutlustavad, aga nii vähesed on ära tabanud.

* Aga otsige esmalt Jumala riiki ja tema õigust, siis seda kõike antakse teile pealegi! Mt 6:6

Kristlik Mõttevõra