Kristlik Mõttevõra

KNESSETI LIIGE: AEG ON EHITADA TEMPLIT

06.05.22 09:31 AM By Kristlik Mõttevõra

Iisraeli iseseisvuspäeval kutsuti üles ehitama kolmandat templit!

Neljapäeval sisenes Knesseti liige Itamar Ben-Gvir (juudi võim) Iisraeli 74. iseseisvuspäeval Templimäele. Ben-Gvir ütles oma visiidi ajal: "On kätte jõudnud aeg ehitada Templimäele juutide sünagoog."


Iisrael on takistanud igasuguseid jõupingutusi pühale kohale templi ehitamiseks, kartes araablaste vastureaktsiooni. Selle asemel on mäge külastavad juudi palverändurid sunnitud leppima vaikse palvega, mida lubab seal paiknev politsei.


Ben Gvir nõudis minevikus Iisraeli täielikku kontrolli püha paiga üle. Oma avakõnes Knessetis kahetses Ben Gvir Iisraeli valitsuse kõhklust kehtestada täielik suveräänsus Jeruusalemma ja täpsemalt Templimäe üle, öeldes: "Ma tegutsen tagamaks, et Iisraeli kontroll naaseb Jeruusalemma ja Templimäele. Konkreetselt."

Miks see uudis meile oluline on?

See on lõpuaja sündmuste keskne koht. Valeprohvet peab tulema ja istuma Templisse ja kuulutama end messiaks, see toimub viletsusaja teise poole alguses. Sealt alates jääb veel 3,5 aastat Jeesuse tagasitulekuni Jeruusalemma, mis leiab aset Õlimäel. Selleks aga, et see saaks juhtuda, peab olema Tempel taastatud.

Praegu on teada, et kivid templi ehitamiseks on valmis ja kuuldavasti on võimalik alustada ka ehitusega. Veel on teada, et rabid valmistavad ette templiteenistuse läbiviimiseks isikuid ja samuti vajalikud templiriistad on juba olemas, isegi mullikad ohverdamiseks, kes selleks on kasvatatud, kuna need peavad olema nõuetele vastavad. Mõni aeg tagasi kirjutasime, selleks peab olema ka spetsiaalselt ette valmistatud õli. Ka see on juba olemas. Seega praegu ei ole veel templit.

Kuid kui valeprohvet tuleb templisse, on kogudus juba siit üles viidud!

Seetõttu meie tegelikult ei näe templiteenistust, võib olla saame näha selle ehituse algust, aga tänapäeva ehituse kiiruse juures ei pruugi sedagi näha. Kristus tuleb enne järgi oma pruudile ja kogudus võetakse ära!

Kristlik Mõttevõra