Kristlik Mõttevõra

OLE VALMIS ÜLESVÕTMISEKS!

12.11.21 12:03 PM By Kristlik Mõttevõra

Oleme kirjutanud lõpuaja märkidest, mida kirjeldab piibel seoses lõpuajaga. Kuid kirjutatud on, et kui te seda kõike näete, siis lõpp ei ole veel käes. Kristlastele ei ole tähtis see, millal tuleb lõpp, vaid millal tuleb Jeesus järgi omadele! Teisisõnu, millal toimub ülesvõtmine!


Piibel kirjeldab, et pärast seda läheb elu edasi veel 7 aastat, mis on poolitatud tsükliteks. Kuid selle aja jooksul toimuvad sellise ulatusega ahistused ning katsumused, mida varem pole kunagi maa peal nähtud ega ka tule enam kunagi, - see mis praegu toimub, kinnitab nende sündmuste algust, kus kuri läheb aina kurjemaks ja lõpuks inimesed tahavad pigem surra kui elada, nii raske saab olema, inimlikult on seda isegi raske sõnades kirjeldada. Kuid seda Jeesuse omad ei näe, sest selle aja jooksul saavad karistuse need, kes vihkavad tõde ja armastavad valet. Sel puhul ei räägita isegi pattudest, vaid nendest, kes tõde vihkavad ja armastavad valet. 


Jumal lubab seda juhtuda, sest inimestel on vaba tahe, ent igal teol on tagajärg, millega kaasneb vastutus. Neid, kes ahnelt teevad kaasa kõike kurja mida te juba näete täna, neid nuheldakse samuti vastavalt. Kuid Jumal on õiglane, siis ta ei saa sellega õigeid nuhelda (vastupidiselt, vihma sajab v päike paistab õigele ja õelale), vaid Jeesuse omad kistakse välja kurjade hulgast, seetõttu ta võtab maa pealt ära pääste vastu võtnud kristlased ehk nad päästetakse enne suurt nuhtlust ja ahistusaega. Seda piibel kirjeldab kui issanda päeva ja Jeesus tuleb tagasi toimub kristlaste ülesvõtmine, nende ära viimine, kus nad kistakse üles õhku Jeesusele vastu. Seda kõike on väga üksikasjalikult kirjeldatud.


Küsimus on selles, kas sina oled päästetud ja kas sa pead olema juba valmis Jeesuse tulekuks? 


Vastus on: on aeg. Miks? Piibel kirjeldab, et kui te näete kõike seda (lõpuaja märke), siis teadke, et aeg on käes, kuid ärge laske ennast eksitada! Kuidas te seda teada saate? On üks punane joon, mis eristab ühe perioodi lõppemist ja teise algust. See on märk! See on seadusevastase tulek.


Kuid te seda isikut näete templis, siis te olete ülesvõtmisest maha jäänud. Miks?


Kuna enne peab vahelt ära kaduma see kes teda takistab. Kui kristlased on ära võetud, siis ei takista * seadusevastast enam mitte miski ja ta saab tulla. 


Millega seoses see juhtub ja kus? Piibel kirjeldab, et seadusevastane tuleb teenima ja see toimub templis. Selleks et teenida, on vaja templit v vähemalt templiriistu ja altarit. Tempel kui selline koht on olemas, aga puudub veel altar. Samuti on vaja selleks kasutada võitud templiriistu. Iisraeli ülemrabid on teatanud, et nad valmistavad seda kõike ette, et võidmine tuleb ja ka seda õli juba valmistatakse. Samuti on nad teatanud, et templiteenistuseks ei lähe templit vaja, vaid seda saab teha templi koha peal kui on altar ja nad alustavad altaril.
Meil ei ole andmeid III templi ehituse alustamisest, kuid juba räägitakse, et käivad ettevalmistused selleks e kava on juba olemas.


Pange hästi tähele! Kui algab teenistus ja altari kasutamine, siis saab ilmuda välja seadusevastane. Selleks hetkeks on kogudus ära võetud, kui seadusevastane avalikkusele ilmub v tehakse teatavaks. 


Seega kallid sõbrad, 


praegu on kätte jõudnud see ajaperiood, mil sa pead olema valmis Jeesuse tulekuks ja me tõesti ei tea päeva ega tundi, nagu piibel kirjeldab, aga teame "punast joont", milliseks hetkeks ja millega seoses Jeesuse omad on siit ära võetud. Seetõttu kui praegu toimub ettevalmistus templis ohverdamiseks ja see on Iisraeli pearabidel teoksil, siis on tõesti väga lähedal ülesvõtmine! See ei toimu küll lähipäevadel, aga, see ei toimu ka enam aasta pärast, sest rabid tahavad alustada juba altaril ja pole kahtlustki, et see juhtub lähiajal. Me ei tea, kas see juhtub kuu, poole aasta v aasta jooksul, aga ettevalmistused käivad. Kõik esemed on selleks juba olemas ja pole kahtlustki, et siis tuleb ka seadusevastane inimene, hukatuse poeg (juutide seast), kes tõstab enese üle kõige, mida nimetatakse jumalaks v jumalateenistuseks, nii et ta istub Jumala templisse ja laseb end paista Jumalana. Aga Jeesuse omad seda enam ei näe, nad on ära võetud.


Suur ärataganemine, mis samuti peab toimuma, ei juhtu üleöö nagu isiku avalikuks saamine, vaid see on protsess ja seda te näete juba nüüd, sest kogudustes ja kirikutes toimub suur ärataganemine. Millest te seda näete? Sest varem kogudus kutsus ja läks haigete juurde neid tervendama, aga kui nad hakkavad kartma haigust, siis nad on kaotanud usu ning salanud ära väe, millega usklikud peavad teenima haigeid, panema käed peale, palvetama ja kutsuma kõiki. Kui nad aga seda ei tee, vaid hakkavad kartma haigust, siis see ongi ärataganemise tunnus. Need kes on ärataganenud usust, need jäetakse maha. Piibli tähendamisõna neitsitest ütleb, et pooled jäävad maha. Uskmatud ei saa usust taganeda, vaid ikka usklikud. Seda te näete praegu kogudustes, kus juhid on otsekui arutud ja meeletud. Jeesus ei lubanud vedada vankrit koos uskmatutega, sest neil ei ole midagi ühist. Aga vaadake koguduste juhte, need ajavad ja veavad seadusevastase asja ega tegele enam sellega, milleks Jeesus neid kutsus. See ongi suur ärataganemine ja see saladus on juba toimimas.


Maaranata.




*

Kui nüüd mõni küsib, mis teda praegu takistab? Siis see on sarnane vastasseis v olukord kui oli Eelial, kus oli ühel pool õige ja teisel pool 450 Baali prohvetit. 1Kn 18 ptk. Kuni oli Eelia, ei saanud vale levida. Eelia lihtsalt naeris nad välja ja näitas, kellel tegelikult vägi on ja kes käib tões. Sama asi juhtus ka Moosese ja Aaroni loos, kus vaarao pidi lõpuks tunnistama, et temal ei ole piisavalt väge. Kui nüüd tuleb seadusevastane, siis tehakse samuti valeimed ja valetunnustähed, aga uskuda saab siis, kui ei ole enam seda, kes selle ümber lükkab e kristlasi, kellel on päriselt vägi. Need aga, kes siis seda valeetendust näevad, neil ei ole võimeid seda kontrollida ega midagi ka vastu panna. Kuna aga Jumala vaimu kohalolu ei ole, siis enamus jääbki uskuma, et need "imed" on Jumala käest, aga ei ole, kirjeldab piibel, et Jumal lasebki sellel eksitusel toimuda, et kõik need, kes vale armastavad, saaksid kätte mis nad väärivad. Sest nad ei ole armastanud tõde. Füüsiliselt ei takista seadusevastast praegu midagi, aga teenistust ei käi ja ta ei saa veel teha seda, millega ta tahab maailma ära petta. Need usklikud, kes maha jäävad, need ei julge iitsatadagi ning neid ei kuula ka keegi, sest neil ei ole enam väge. Püha Vaimu ei ole. See on umbes nii, et sa tahad uuestisündida, muudkui üritad, aga sinu vaim on ikka surnud.

Kristlik Mõttevõra