Kristlik Mõttevõra

NOSTRADAMUSE ENNUSTUSED AASTAKS 2023

12.01.23 08:55 PM By Kristlik Mõttevõra

Nostradamus: maailmasõda, uus skandaalne paavst (KM toim: antikristus?)

Nostradamus tegi palju ennustusi enne oma surma aastal 1556 pKr. Nostradamus ütles, et 2019. aastal levib üle maailma kohutav epideemia, millesse sureb miljoneid inimesi. (KM toim: kas just miljoneid, aga miljon kindlasti ja see protsess ei ole lõppenud.)

Antikristuse osas oleme pigem nõus Nostradamusega kui selle vastu, kuivõrd selleks on põhjust antud ka kiriku asjassepuutuvate isikute poolt või vähemasti kõneainet. See aga sobib kokku ka Nostradamuse nägemusega asjade kulgemisest. Kirjutasime just sellest 5 päeva tagasi Facebooki postituses "KAS VIHJE ANTIKRISTUSELE".

"Kui nüüd liiguvad jutud, et uut paavsti pole tulevikus vaja, siis, tuleks küsida miks? Ainus loogiline seletus asjale on see, et kuivõrd antikristus saab olema uus üleilmne usuliider v juht, siis, kas saab samal ajal ühel postil olla kaks isikut? See aga sobib kokku oletusega, et aeg on niikaugel, et antikristuse tulek ja ettevalmistus hakkab läbi saama ja koht peab vakantne olema, kui teda on vaja esile tõsta."

Nostradamus 2023 ennustas 2023. aastaks ägedat sõda, nii et täna näeme seda sõda Venemaa ja Ukraina sõja näol, kuhu on sisuliselt kaasatud kogu maailm, kes on pidanud valima pooli. Ka Eesti on valinud poole ja setõttu toetab Ukrainat. See on Eesti valik, aga meist ei lähe see mööda, nii või teisiti oleme vastu võtnud ukrainlasi ja nende riiki toetanud rahaliselt kui ka relvastusega.

Nostradamus – koostas ennustuste raamatu Prohveteeringud,

mille ta avaldas üle 450 aasta tagasi. Ja vaatamata raamatu vanusele on

paljud tema ennustused osutunud tõeks.

Milliseid ettekuulutusi ja seisukohti kajastab rahvusvaheline meedia?

  1. Esiteks, kas Nostradamus ennustab, et missioon Marsile peab ootama. 2029. aastaks Punasele planeedile maanduva Elon Muski plaanid lähevad 2023. aastal sassi? Võib-olla juhtub see Maa kokkupõrke tõttu mingi kosmoseobjektiga? Nostradamuse nelikvead mainivad "taevase tule" langemist, mis rikub Maa tasakaalu ja võib isegi muuta selle orbiiti. Võib-olla räägime asteroidist või meteoriidist. Selle tulemusena hakkavad planeedil toimuma ulatuslikud looduskatastroofid – ookeani põhjas toimuvad maavärinad toovad kaasa hiiglasliku tsunami. Inglismaa ja Ameerika lõunarannik jäävad vee alla. "Nelikümmend aastat ei näe sa vikerkaart. Ja 40 aastat näeb ta seda iga päev. Maa muutub veelgi kuivemaks. Ja siis tulevad suured üleujutused," räägib prohvet nelikaaris.
  2. Nostradamuse ennustus nr 2 – globaalne soojenemine? Nostradamuse ennustuste kohaselt tõuseb 2023. aastal temperatuur ja maailmamere tase veelgi, mis võib põhjustada muid katastroofe: „Nagu päike, otsib pea säravat merd: maailma eluskalad. Must meri läheb peaaegu keema. Elanikud lõikavad üksteist ära."
  3. Nostradamuse ennustus nr 3 – raha on nagu paber? Maailm on COVID-19 pandeemia ja Venemaa agressiooni tagajärgede tõttu juba praegu majanduskriisis. Tulevikus odavneb raha veelgi. Nostradamus kirjutab, et aastal 2023 pole raha midagi väärt ja võimalik, et inimesed põletavad rahatähtedega lõket. Maailm läheb täielikult üle veebimaksetele, loobudes sularahast. (KM toim: sellest projektist oleme kirjutanud siin » DIGITAALNE VALUUTA - EI TOHI OSTA EGA MÜÜA!)  Majanduskriis võib 2023. aastal toiduainete kiire hinnatõusu tõttu tekitada tülisid – algavad rahutused. Nostradamus kirjutab järgmiselt: "Varem või hiljem näete suuri muutusi, kohutavaid õudusi ja kättemaksu." Ekspertide hinnangul on need vihjed vaeste võimalikule mässule rikaste vastu.
  4. Nostradamuse ennustus nr 4 – kas need on robotid? Võib-olla oleksime kohanenud elama ilma sularahata, kuid siis saabus uus ennustus. Nostradamus hoiatab – 2023. aastal võib probleeme tekkida tehisintellektiga (KM toim: Ülemailmne AI projekt!). Üks loodud mudelitest saab eneseteadlikkuse ja võtab kontrolli kõigi arvutisüsteemide üle. Maailmas, kus valitseb Internet, viib see ebaõnnestumine tavapärase eluviisi kokkuvarisemiseni ja hävimiseni.
  5. Nostradamuse ennustus nr 5 – nälg ja kannibalid planeedil. Laiaulatuslikud looduskatastroofid, globaalne soojenemine, majanduskriis toovad kaasa toidu- ja joogiveepuuduse planeedil. See sunnib inimesi paremaid kohti otsima, kuid suurendab vaid toidu- ja joogiveepuudust. Inimesed hakkavad ellujäämiseks võtma meeleheitlikke meetmeid, sealhulgas kasutama kannibalismi.
    Nostradamus kirjeldab seda nii: "Nisupukk tõuseb nii kõrgele, et inimene sööb oma ligimese ära."
  6. Nostradamuse ennustus nr 6 – Antikristus kirikus? Kirik ei suuda seda protsessi peatada. Kristlikus maailmas toimub skandaalne murrang. Nostradamuse ennustuse kohaselt saab paavst Franciscusest viimane tõeline paavst ja tema asemele asuv paavst on Antikristus: "Püha Rooma kiriku viimases tagakiusamises on Peeter Rooma, kes karjatab oma karja paljude kurbuste keskel, mille järel hävitatakse seitsme mäestikuga linn ja kohutav kohtunik mõistab kohut rahvaste üle." (KM toim: vaata allpool on selgitused ja viited, miks see juhtuda saab.)
  7. Nostradamuse ennustused nr 7 – Ukraina, suur sõda ja uus maailmakord? Nostradamus ennustab, et sõda Ukrainas võib 2023. aastal kaasa tuua suurema konflikti – III maailmasõja. "Suur sõda," nimetab selgeltnägija seda. "Seitse kuud kestnud suurt sõda, inimesed surevad kurjuse tõttu. Rouen, Evreux ei tohiks langeda kuninga ees," - neid Nostradamuse sõnu tõlgendatakse viitena Venemaa sõjale Ukraina vastu koos üleminekuga Kolmandale maailmasõjale. Kuid spekuleeritakse ka selle üle, et selgeltnägija sõnad võivad viidata Hiina ja Taiwani vahelisele konfliktile, mis ähvardab USA tuumasõtta tõmmata.

    Lisaks viitab Nostradamus "taevatulele kuningliku hoone pihta". Nad ütlevad, et ennustus on kurjem kui Punasel väljakul asuva "elukoha" süütamine. Ent Piiblis, kui rääkida kohtupäevast või "aegade lõpust", on tuli alati seotud maailma lõpu või kohtuotsusega. See võib tähendada, et suur sõda lõpeb vana võimusüsteemi kokkuvarisemisega ja tsivilisatsiooni tuhast kerkib uus maailmakord – seega saabub meile teadaolevate aegade lõpp ja algab uus ajastu. (KM toim: nn uus maailmakord ei ole meedia meelest midagi muud kui MMF ja WEF poolt riikidele seatud eesmärkide järgimine ning täitmine)

Räägime kõigest lähemalt

Tema ennustused sisalduvad nn "nelinurkades" - neliktreenides, kus on krüpteeritud kõik, mis inimkonda ootab kuni aastani 3797! (KM, toim: tundub nagu liiga pikk periood, siin peab olema mingi teine süsteem.) Kokku jättis prantsuse nägija 942 nelikut. Huvitav on see, et need ei sisalda kuupäevi, kuid astroloogid on aastaid võrrelnud erinevaid maailmas toimuvaid sündmusi ja ennustaja nelikvärve - see võimaldab üsna täpselt kindlaks määrata aja, millest Nostradamus kirjutab. Samas on juba ennustuste kirjutamise stiil nii segane (!), et sama nelikut saab tõlgendada täiesti erinevate sündmuste jaoks. Väidetavalt täitus 70% Nostradamuse ennustustest uskumatu täpsusega. Nende hulgas on kuningas Henry II surm, Prantsuse revolutsioon, Adolf Hitleri võimuletulek, 11. septembri rünnakud, (Covidi) pandeemia.


Mis ootab meid 2023. aastal Prantsuse prohveti ennustuste kohaselt?

Tema raamatu sisu andis kohutavaid ennustusi Teise maailmasõja, Adolf Hitleri võimuletuleku ja Prantsuse revolutsiooni kohta, mis kõik olid ehmatavalt täpsed ettekuulutused. Ta mitte ainult ei ennustanud neid sündmusi, vaid ennustas edukalt ka USA 35. presidendi John F. Kennedy mõrva ja isegi 11. septembri terrorirünnakuid Maailma Kaubanduskeskuse vastu. Kuigi tema ennustustele pole kunagi lisatud kindlat kuupäeva, on siin mõned, mis võivad 2023. aastal teoks saada:

Nostradamus ennustas, et ebaõnnestunud majanduse tõttu võib inimkonda ähvardada kannibalismi oht, kirjutades: "Õpetada pole abte, munkasid ega algajaid. Mesi maksab palju rohkem kui küünlavaha, nisu hind on kõrge. Olge ärevil ja meeleheitel sööge ära tema sõber." ("There are no abbots, monks, no novices to teach. Honey will cost much more than candle wax, the price of wheat will be high. Man will be agitated and eat his friend in despair.") Need sõnad ennustavad ilmselt, et elukallidus jätkab 2023. aastal vaid tõusu ja jätavad paljud lootma, ent viide kannibalismile on vaid metafooriline, kuigi, me ei tea mitte kunagi mis kogu maailmas toimub. Vaata kõige lõpus video (
Royal Rabbit Hole with Nicholas Veniamin), milles tunnistaja annab ütlusi, kuidas kuningliku pere liikmed ohverdasid ja jõid inimeste verd.

2023. aasta suur sõda

Müstiku raamatus paistab eriti silma üks rida ja see kõlab: "Seitse kuud kestnud suurt sõda, inimesed surevad kurjuse tõttu, kuid nende valgus ei lange kuninga kätte." ("Seven months of great war, people die because of evil but their light will not fall into the hands of the king.")

See ennustus võib viidata praegusele konfliktile Venemaa ja Ukraina vahel, millel on oht muutuda Kolmandaks maailmasõjaks, kui see peaks veelgi eskaleeruma. Selle joone analüüsimisel on aga vaidlusi, sest sõda on ületanud seitse kuud ja läheneb aasta piirile. (KM, toim: meie siiski oleme seisukohal, et märgitud 7 kuud aastal 2023 pigem võib viidata selle sõja peatsele lõpule enne aasta lõppemist, seega augustis? See on küll vägagi tõenäoline, kui vaadata sõjasündmuste kulgemist, mille märgid pigem kulgevad lõppemise suunas, kui eskaleerub. Kui see valgus ei lange kuninga kätte, tähendab see ilmselgelt seda, et see kuningas sureb enne sõja lõppu või tema surm saab sõja lõpetamise ajendiks, mil pärast surma lõpetatakse sõjategevus ja tuleb rahu. Milline kuningas sureb? Pole kahtlustki, selle riigi, kes tungis Ukraina kallale. Pealegi, praegu on teada, et Putin on väga haige ja see on luure andmetel vähk. See sõda on tal mingi kinnisidee, et temast saaks surametu kuningas, keda rahvas ülistab pärast surma, aga paraku saab ta oma surma järgselt kuningaks, kellest kõik räägivad kui kaotajast.)


"Ja ta lööb oma toredad telgid üles mere ja püha ilumäe vahele; aga tema lõpp tuleb ja ükski ei aita teda." kirjeldab prohvet Taaniel (11:45) sõja kulgemise lõpufaasis ja see kõlab küll väga sellise kirjelduse näol ühemõtteliselt, et tegemist on Putiniga, sest ükski ei aita teda. Juba täna on ta olukorras, kus enam keegi ei aita teda. See on pretsedenditu. Isegi Hitleril oli rohkem sõpru, kuid Putinil ei ole enam kedagi, ka omad on ta vastu, rääkimata võõrastest. Kuid pange tähele, mis pärast tema lõppu tuleb, millest prohvet Taaniel kirjutab!


Piibel kirjutab 12 ptk alates salmist 1: "Ja sel ajal tõuseb Miikael, see suur vürst, kes seisab su rahva laste eest. Siis on kitsas aeg, millist ei ole olnud rahvaste algusest peale kuni selle ajani; aga sel ajal päästetakse su rahvas, kõik, keda leitakse olevat raamatusse kirjutatud." Need asjad on paraku omavahelises seoses ja isegi siis, kui meile tundub või mõni kirik õpetab või kristlane tahab pigem uskuda, et aeg ei ole niikaugel et Jeesus tuleb kogudusele järgi, siis paraku maailmas toimuvad sündmused ja ettekuulutused seda ei kinnita. Kõigi sündmuste valgel on Jeesuse tulek pigem väga lähedal kui kuskil kaugemas tulevikus. Kas olete valmis? Loe edasi.

Muutus Briti saartel

Viimane maailmasündmus, mille kohta inimesed on väitnud, et tema raamatuga on seotud, oli kuninganna Elizabeth II lahkumine 2022. aasta septembris. Pärast tema surma purustas raamat müügirekordeid ja see näib olevat seotud Nostradamuse järgmise ennustusega:

"Kuna nad ei kiitnud tema lahutust heaks, mees, keda nad hiljem pidasid väärituks, sunnib rahvas saarte kuninga välja, asendab meest, kes kunagi ei lootnudki kuningaks saada." ("Because they disapproved of his divorce, a man who, later, they considered unworthy, the people will force out the King of the Islands, a man will replace him who never expected to be king.")

Mõned arvavad, et see lõik viitab kuningas Charles III-le ja tema kuulsale abielulahutusele Walesi printsess Dianast. Nad usuvad, et selle põhjal loobub kuningas (tuleval aastal) troonist. Veelgi enam, nad usuvad, et ennustuse kohaselt asendab teda pigem prints Harry, mitte troonipärija prints William, kuna viidatakse mehele, "kes ei oodanud kunagi kuningaks saada". (KM toim: meie siiski oleme täpselt vastupidisel seisukohal, et just William tahab troonile ja Harry on see, kes on ennast taandanud, aga! Yorki hertsog prints Andrew** tõepoolest kaotas sõjaväelised tiitlid ja õiguse olla kuninglik partroon.)

Prints William on just kõigi tunnuste poolest potentsaalne "paavst" e Antikristus. Oleme sellest ka varem kirjutanud, miks see nii on ja mis seda kinnitavad. Kuid oleme märkinud ka, et enne peab lahkuma Charles! Seetõttu selline Nostradamuse ennustus vastab 100% meie arusaamale, kuidas asjad edasi kulgevad, et William tuleb võimule ja temast tehakse Antikristus, kes nimetatakse nn rahuvürstiks. Millise sõja tõttu? Eks ikka Ukraina, aga see on ülemailmne sõda nii või teisiti ja see on teisest küljest ühendanud ka vastaseid, kes seni koostööd pole teinud. Pinnas on Antikristuse "kinnitamiseks" valmis.)

Planeediväline katastroof. (Elon Musk?)

Kas prohvet ennustas oma raamatus, et inimkonna püüdlused Marsi koloniseerimiseks – püüdlused, mida juhib Elon Muski SpaceX – võivad lõppeda 2023. aastal? Prohvet kirjutas: Taevane tuli, kui marsi tuled kustuvad," (Heavenly fire when the lights of mars go out.) ja kuna Musk lubas korduvalt plaani Marsile jõudmiseks, võib esimeste inimestega, kes lõpuks punasele planeedile jõuavad, juhtuda midagi kohutavat. Leiame, et siiski tuleb selle "taevase tule" puhul arvestada ka teist sündmust, nimelt ohustab meie planeet asteroid, seda juba märtsis! Kui see mürakas isegi mööda põrutab, siis ometi rikub see piisavalt meie sateliidisüsteemi, mis on ju riistvara kosmoses ning muutub kasutuskõlbmatuks. Pigem arvame, et see on tegelik sündmus, mida siduda "taevase tule" ennustusega mis kustub. Kui Muski sateliidiprogramm jääbki terveks, siis seda tabav tarkvararike ei võimalda ikkagi seda kasutada. See aga seab palju probleeme tema uuele internetile, sest süsteem vajab "remonti", mis aga võtab aega ja ressursse ei pruugi selleks olla (börsi krahh).

NASA arvutuste kohaselt võib asteroid 2005 ED224 põrgata maale juba 11. märtsil 2023. aastal!

» ASTEROID 2005ED224


Kuid pange nüüd väga hästi tähele!


Järgmine asteroid on veel hullem! NASA valmistub veel hiiglasliku "kaosejumala" saabumiseks 13. aprillil, aga 2029. aastal!

Täpselt 6 aastat hiljem. Kas see sündmus ei tule mitte tuttav ette ja ei lähe kokku piibli lõpuaja sündmuste kulgemise kirjeldusega?

» ŠOKK ASTEROID

Kuiv maa kuivab veelgi kuivemaks ja üleujutuste prognoos

Nostradamuse sõnade kohaselt võib Maad 2023. aastal tabada veel üks kliimakatastroof. "Kuiv maa kuivab veelgi ja vikerkaart nähes tulevad suured üleujutused," ("The dry land will dry up even more and there will be great floods when you see the rainbow,") kirjutas ta. Kui kliimamuutused süvenevad jätkuvalt.

Rahutused ja kättemaks tänavatel

Prohvet kirjutas oma raamatus: "Varem või hiljem näete suuri muutusi – õudusi ja kohutavaid kättemaksu." ("Sooner or later you will see great changes made - horrors and terrible revenges.")

See ennustus viitab sellele, et lähikuudel on rohkem sotsiaalseid murranguid ja kodanikumässu. Prohvet kirjutas edasi: "Trompetid värisevad suurtes vaidlustes" ja "kokkulepe, mis on rikutud" ("Trumpets are shaking in great controversy," and "an agreement that has been broken,"), mis jällegi vihjab mingil moel mässule või revolutsioonile kusagil 2023. aastal. Spekulatsioonide kohaselt viitab see ettekuulutus Mehsa Amini surmale järgnenud rahutustele Iraanis, mis ei peagi peatselt lõppema ja mis ennustatakse isegi eskaleerumist.


Leiame, et see trompetite viide võib tähendada hoopis muud. Trompetid tähendavad meile kristlastele head sõnumit. See heli kuulutab koguduse ülesvõtmist(Mt 24:31, Ja ta läkitab oma inglid suure pasunahäälega ja need koguvad kokku tema valitud neljast tuulest, taeva ühest äärest teise ääreni.1Kr 15:52, äkitselt, ühe silmapilguga, viimse pasuna hüüdes, sest pasun hüüab ja surnud äratatakse üles kadumatutena, ning meid muudetakse.) Kas see võib olla seotud eelnevate sündmustega või kuidas? Piibel kirjeldab, et enne kui seatakse ametisse Antikristus, on kogudus juba üles võetud ehk Jeesuse omad päästetetakse enne Antikristuse templisse tulekut.  


Kui aga Antikristust tahetakse nimetada juba lähiajal, siis meil siin kaua enam aega ei ole jäänud. Samuti on teada, et ettevalmistused käivad ka III Templi templiteenistuse taastamiseks ja kõik riistad ja isegi ohvriloomad on juba valmis pandud. Vaata lisaks » KOLMADA TEMPLI ETTEVALMISTUS. Kuidagi kiiresti toimub see, mis kõik viitab kaudselt Kristuse tulekule, mil kogudus siit ära viiakse enne, kui lõpuaja asjad lähevad püsti hulluks kätte ära.

Kas uskuda Nostradamuse ennustusi või mitte, on vaieldav küsimus. Olgu öelndud, et 70% ennustustest on osutunud tõeks. Kuid 30% on ka teisiti läinud. Asi on selles, kes ja kuidas prohveti ennustusi loeb ning nende tähendus on see, et pärast juhtunut saaks väita, et seda kõike ennustati. See tähendab, et ennustus toimib alati ainult tagantjärele - seda tuleks meeles pidada. Ja muidugi, et meie võimuses on nii mõndagi muuta. Ent Nostradamuse ennustuste kohaselt ootab inimkonda ees raske aasta.

Tahame juhtida teie tähelepanu kindlasti ühele punktile, mis meie planeeti kindlasti ees ootab juba täpselt kahe kuu pärast; see on asteroid, mis meid ohustab, kuna NASA on selle sündmuse täpselt välja arvutanud ja sellist sündmust märgib ära ka Nostradamus. Juba märtsis jõuab meie planeedile ohtlikult lähedale! Oleme sellest kirjutanud (üleval leiate viited postitusele). Seetõttu tuleb meil väga tõsiselt võtta just seda, mida sellest arvab Nostradamus.

Kuvatõmmis

Tunnistaja: ma nägin kuidas nad kõik jõid inimverd. (Video alates 16:50)

Lisaks lugemist: The Jerusalem Post

Kristlik Mõttevõra