Kristlik Mõttevõra

NOORUSLIK ISSAND

05.12.23 04:23 PM By Kristlik Mõttevõra

Kui te palute Jeesust oma südamesse, siis ta tuleb, aga ta on kolmekümne aastane, mitte 60 ega 80 aastat vana. Ärge siis imestage, kui ta teie sees avaldub sellise noorusliku olemusega kui teie olite kolmekümne aastane, täis elujõudu, teotahet, rõõmu ja isegi lusti. Selline on Jeesus. Selline ta on taevas. Selline ta on teie südames.

Ärge imestage! Te kohtate kristlasi kelles te näete sellist ealist vastuolu. Kui ta laps on, näete temas tarkust kui täisealisel või kui keegi on eakas, tundub ta hingelt kümneid aastaid noorem! See on tegelikult Jeesus tema sees. Selline armastus, rõõm ja nooruslikus tuleb meile Jeesuse tõttu. Kes seda võõrastavad, need ei ole aru saanud sellest, kui noor on Jeesus.

Kes aga tajuvad Jeesust oma südames ja vaimus, need on rõõmuga täidetud, täis elu tahet ja emotsioonidest tulvil, sest Jeesus elab ja saab ilmneda nende sees ning sellisel nähtaval kujul, et vahel ei tunne isegi ennast enam ära! Kuigi ihu vananeb, siis hing on endiselt nooruslik, terava mõistusega ja silmapaistev. Kõigile nähtav, et neis on midagi nii erilist, mida teistel ei ole!

1. Korintose 12,27 "Teie olete aga Kristuse ihu".
Galaatia 4,19 "kuni Kristus teie sees saab kuju!"
Rooma 12,5 "nõnda oleme meie paljud üks ihu Kristuses, üksikult aga üksteise liikmed."

Rooma 8,9 "Aga teie ei ela oma loomuses, vaid Vaimus, kui Jumala Vaim tõepoolest elab teie sees. Kellel ei ole aga Kristuse Vaimu, see ei ole tema oma."

Kristlik Mõttevõra