Kristlik Mõttevõra

Noa laev araablaste moodi

30.04.10 08:19 PM By Kristlik Mõttevõra

Saudi Araabia pavilion Word Expo 2010 näitusel on nagu Noa laev või UFO.

Saudi Araablased on Word Expo 2010 näitusel üles pannud vinge paviljoni Saudi Arabia Pavilion, mis paneb kukalt kratsima või võtab nii mõnegi sõnatuks kes vähem selliste "nähtustega" kokku puutuvad. Igal juhul on tegemist atraktiivse kontseptsiooniga ja nagu pildil näha võite, siis uudistajatest puudu ei ole.

Selle on kokku pannud Hiina ja Saudi disainerid. Kristlikust vaatenurgast oleks tegu nagu kaasaegse "Noa laeva" kujuga, mis oleks kui kinni jäänud Ararati mäel.

Mõnele võib see meenutada ka UFO, aga disainerite nägemuse kohaselt on see moon boat, mis on ümbritsetud kõrbega. Vaadake allpool klipis kuidas hiinlased, "tähelaev" moon boat, araablaste püha paik MEKA ja EXPO näitus on omavahel osavasti kokku miksitud ning rakendatud islamami propaganda teenistusse. Kõik toimib nagu masinavärk. Konveiermeetod hiinlaste evangeliseerimiseks. Inimesed juhitakse laeva ja kogu visoon on "nii imeline ja hea" et seda peab tahtma igaüks. Väga peenelt tehtud! Lõpuks Meka ja palvetavad moslemid panevad i-ile punkti. Seda peab oma silmaga nägema!!! Maailma tase!

Kuidas sellest aru saada, on juba iseküsimus, aga World Expo 2010 pärast tasub reisi ette võtta küll!

Araablaste paviljoni peaatraktsioon on IMAX ekraan. 1600-ruutmneetrine ekraan on suurem kui ühelgi teisel kino ekraanil maailmas.


Kristlik Mõttevõra