Kristlik Mõttevõra

NIMI, NIMI, NIMI

06.01.22 12:42 PM By Kristlik Mõttevõra

Kõik müüvad oma nime. Nende nimed on seatud kaunis kirjas esikohale. Nende pilte te näete suurelt. Teile tutvustatakse, et tuleb see või teine vägev mees! Teile räägitakse sadu aastaid, et see mees otsustas nii ja meie peame samuti tegema. Te võite lugeda nendest igas väljaandes mida teile levitatakse. Ühte te sealt ei leia, tema poja nime. Hea, kui ta nime üldse vahel mainitakse. Te näete, et nad muudkui räägivad, aga neil ei ole ja seetõttu nad ei saa teile anda. Seda ta ilmutas karjastele väljal. Kõige vähematele, keda ei oodata isegi majja. Ta sündis loomade juurde, et iga üks, kes on tõrjutud, alandatud, ahistatud, taga kiusatud, võiks temaga kohtuda, teda isiklikult tunda.

KRISTUS on üle iga nime!

Tema nime tõttu kurjad vaimud lähevad välja. Tema nime tõttu pannakse haigete peale käsi. Tema nimi on üle iga nime, mida te maa ja taeva olevuste hulgas kuulete. Isa ütleb, kui te ütlete poja nime, siis ma kuulen teid ja vastan teie palvetele. Siis sünnivad imed ja tunnustähed. Siis te saate päästetud, kui te hüüate teda appi! Tõstke kõrgeks tema poja nimi! Tõstke kõrgeks KRISTUS!

Kuningate kuningas tuleb! Üksnes teda tuleb kummardada! Kes kummardab kedagi teist, seda ei võeta vastu. Valmistage ette oma südamed ja seadke nimi tagasi oma kohale. Esimeseks! Siis ta tuleb teie juurde ja te näete teda!

Kristlik Mõttevõra