Kristlik Mõttevõra

NIMBUS EI OLE PÄIKESEJUMALA SÜMBOL

23.02.22 12:42 PM By Kristlik Mõttevõra

Nimbus William Branhami pea kohal pildistati 1950. aasta jaanuaris Houstonis.

Kas see on kristlik? Siis vastus on, otse loomulikult! Kuigi te võisite kuulda hiljuti kristlikust saatest kus kõneleja väitis, et see on päikesejumala sümbol, mitte kristlik, siis siinkohal lihtsalt jälle see sama olukord, kus kurat on läbi ajaloo tahtnud jätta muljet, et temal oli oreool juba olemas ja loomulikult sellise märgi omandiõigus ja allikas on päikesejumal. Ei vasta tõele. 

Nii on paljude religiooni sümbolitega, mis on kasutuses, mida on läbi mitme tuhande aasta siit ja sealt arhidektuurist ja kunstis leitud ja siis väidetakse, et kuna nemad seal kasutasid, siis seetõttu asi ei ole Jumalast. Oreooli te näete läbi kunstiajaloo, aga seda märki reaalsuses deemonid ei ole ise võimalised järgi tegema, sest nimbus tuleb otse Jumala väe avaldusena. 

Nimbust on saadud jäädvustada isegi fotole, mis ilmnes William Branham`il, kes oli Voice of Healing ärkamise juht. Branham oli müstik. Ta hämmastas pidevalt kuulajaid ja tunnistas ka oma jutuajamistest Jumala ja inglitega. Ta oli ordineeritud paptistipastor, ta on palju inimesi ka surnust üles äratanud.

Lükkame ümber kõik väited, kui keegi ütleb, et nimbus on päikesejumala kummardaja sümbol. 

Ebajumalate loojad on seda püüdnud kaaberdada, aga neil ei ole ühtegi tõendit, et see on esinenud väljaspool Jumala ilminguid. Nimbus on 100% Jumala aupaiste märk ja kui keegi seda sümbolit meelevaldselt kasutab, siis ta kopeerib Jumala märki, mitte vastupidi!

Branhamist kirjutas artikli ka ajakiri Time ja ta jäi fotole üleloomuliku aupaistega pea kohal. (lisatud pildil) 

Selle sündmuse tunnistus on autentne, kohal olnud tunnistajad nägid seda oma silmaga. Samuti nähti vahete vahel koosolekul temale väga lähedal ilmumas Jumala nähtavat, valgussamba kujulist auhiilgust. Need on dokumenteeritud ja paljude tunnistajatega Jumala ilmutuse sündmused, mis leidsid aset 1950-1960 Ameerikas.
William Branham nimbus
William Branham

"The photograph at the left with the PILLAR OF FIRE above Brother Branham’s head was photographed at Houston, Texas, in January of 1950. This Light had accompanied Brother Branham since his birth in 1909. And during a 1933 baptismal service at the Ohio River at Jeffersonville, Indiana, this SUPERNATURAL BEING appeared before hundreds of people saying to him, "As John the Baptist foreran the first coming of Christ, you will forerun His second Coming." This picture is displayed today at the Library of Congress in Washington, D.C. and was examined and certified as genuine by Mr. George Lacy, a federal examiner of Questioned Documents in the U.S., to be the only authentic documetation of the supernatural in this generation."


Loe lisaks tema teenistuse ajalugu (Inglise k tekst) → WILLIAM MARRION BRANHAM (1909-1965) samuti elulugu → The Voice

Kristlik Mõttevõra