Kristlik Mõttevõra

NAD EI KAITSE TEID, VAID SÜSTEMAATILISELT KUSTUTAVAD TEIE GEENE

07.01.22 01:15 PM By Kristlik Mõttevõra

Nad tahavad, et sa haigestuks ja sureksid

USA armee teatas just Spike Ferritin Nanoparticle (SpFN) "vaktsiini" loomisest ja väidavad, et see töötab "kõikide olemasolevate COVID-i ja SARS-i variantide vastu". Ilma loomkatsete või ohutusuuringuteta on inimkatsed juba käimas.


USA armee avaldas rea prekliinilisi uuringuid, milles väideti, et Spike Ferritin Nanoparticle seerum "kaitseb loomkatse ajal heteroloogse nakatamise eest viiruse B.1.1.7 ja B.1.351 variantidega". See on võti, et mõista, mida nad nende surmasüstidega tegelikult teevad.


Heteroloogilised väljakutsed tulenevad liikidevahelisest genoomikast. Kui kustutate geenid ja kodeerite inimrakke putukate DNA-ga  (lutsiferaas) ja ahvi DNA-ga, juhtub halbu asju. Seda nimetatakse mutatsiooniks.


Lugu räägib, et “B.1.1.7 alfa variant” SARS-CoV-2-ist, oletatav "viirus" mis põhjustab COVID-19, on avaldunud Ühendkuningriigis, aga Lõuna-Aafrikas "B.1.351 Beeta variant", siis on "B.1.1.529 on Omicron variant", mis on uus.



NÜÜD SELGITAME TEILE, KUIDAS TEID LOLLIKS TEHAKSE


Kõigepealt nad lollitavad teid ja siis valitsevad teid.


CDC veebisaidil öeldakse: „Muret tekitav variant (VOC), B.1.1.7, mida nimetatakse samuti VOC 202012/01 või 20I/501Y.V1”. Teisel CDC veebisaidi lehel öeldakse variandi B.1.1.7 kohta: "Sellel variandil on mutatsioon valgu retseptorit siduvas domeenis (RBD) positsioonis 501, kus aminohape asparagiin (N) on asendatud türosiiniga (Y). Selle mutatsiooni lühend on N501Y.


Otsige üles N501Y ja leiate, et see on pöördgeneetikast (kloonimisest) tulenev geneetiline mutatsioon. Pöördgeneetika hõlmab suunatud deletsioone ja punktmutatsioone (kohale suunatud mutagenees), et luua nullalleelid (mittefunktsionaalsed); nagu geenide väljalangemine. Need geenide kustutamised põhjustavad püsivat funktsiooni kaotust. CRISPR-Cas9 – tehnoloogia vägistab teie rakkude genoomi ja lõikab seda kindlas kohas, et võimaldada geenide eemaldamist ja uute konstrueeritud järjestuste sisestamist, kasutades geenide vaigistamiseks RNA interferentsi. Geneetilised väljalangemised on tavaliselt ajutised, samas kui geneetilised löögid on püsivad.


Moderna ja teised farmaatsiaterroristid uurisid põhjalikult geenide väljalangemist seoses "vähi ravimisega" ja sellega, mis põhjustab aminohappe asparagiini(N) vähenemise. CDC ütleb, et aminohape asparagiin (N) on asendatud türosiiniga (Y). Kui geenid välja lülitate, lakkab teie rakud tootma selle geeniga seotud valku. Sel juhul on see aminohape asparagiin (N). See on asendatud türosiiniga (Y), mis põhjustab vähi kiiret kasvu. Vaata, nad TAHAVAD, ET SA HAIGEKS JÄÄKSID JA SUREKSID. See on ka käitumismuutus teie intelligentsuse vähendamiseks. Samuti parandab see retseptoriga seondumist.


N501Y mutatsioon indutseeritakse geenide kustutamisega, et ületada liigibarjääri, nii et loomahaigused (ahvihaigus) võivad tekitada inimese rakkudes nakkusi, mida looduslikult ei esine. Kuna loomahaigused inimesi ei naka, on kloonimine ok.


Ühendkuningriigi valitsuse sõnul sisaldab variant "VOC-202012/01" 23 muudatust "viiruses" koos kaheksa mutatsiooniga (muudatustega) välimises "spike"- ogavalgus; üheksa muudatust, mis muudavad valkude aminohappejärjestust mujal viiruse genoomis, ja kuus muudatust, mis ei muuda valkude aminohappejärjestust mujal viiruse genoomis.


Millest nad tegelikult räägivad, oled SINA. Kuna viirused on endiselt teooria ja nende olemasolu pole kunagi tõestatud, kasutavad valitsused sõna "viirus", et petta ja teie tähelepanu kõrvale juhtida, et panna teid uskuma, et nad räägivad hullust viirusest, kuigi tegelikult räägivad nad inimese genoomi muutmisest.


See uuring kinnitab, et SARS-CoV pole midagi muud kui "S-glükoproteiinid", mis on valmistatud ebaloomulike geneetiliste järjestuste abil, mis panevad teie rakud arvama, et see on loomulik, ja aktsepteerivad teie rakkudesse biohäkkimise tehnoloogiat.


See The Spike Ferritin Nanoparticle SpFN patent WO2021178971A1 kinnitab samuti, et SARS-CoV on "S-glükoproteiin", mis on “ogavalk”.


Nii et mõistatus on lahendatud. SpFN patent sisaldab ka transfektsiooniainet HEK293T/17, mis on inimese embrüonaalse neeru DNA. See on kimäärne (chimeric) "pcDNA" kloonimiseks.


Vaadake Thermo Fischeri "pcDNA kloonimise komplekti".


SpFN-i patent sisaldab ka HIV-1, mille patenteerib ja mille omanik on Anthony Fauci. Kas massimõrvar? Sellel patendil on ka lutsiferaas (putukate DNA), et jälgida teie iga liigutust.


Oh jaa… ja patent kinnitab, et see pärines Hiinast Wuhanist!



Alumiiniumhüdroksiid on samuti loetletud SpFN patendis ja alumiiniumhüdroksiid on valmistatud grafeenoksiidist. Nad kutsuvad seda "Alhüdrogeeliks". (Alhydrogel)



Niisiis... Grafeenoksiid on vaieldamatult SpFN Quackccine'is!


See on veelgi vastikum. Nad kasutavad härjakonna DNA-d, et luua oma võltsitud S-glükoproteiini. Kes ei tahaks härgkonnaga nakatuda? Sest kui te ei võta nende vaxxi, siis olete rassist... härjakonna vastu.



TEIE GEENIDE KUSTUTAMINE


Uuringud näitavad, et B.1.1.7 "variant" on otseselt põhjustatud inimestele geeni 69-70 kustutamist. B.1.351 “variant” on otseselt põhjustatud geenide 241–243 kustutamist.


CDC tunnistab avalikult, et Omicroni variant on põhjustanud "S-geeni väljalangemise" tulemusel "geeni 69-70 kustutamist.


"The Omicron variant has a deletion in the spike (S) gene (Δ69-70). Some molecular tests with multiple genetic targets include a target covering the portion of the S gene where the deletion occurs. The presence of this mutation can result in an S-gene target failure (SGTF, also referred to as an S-gene drop out). The S-gene target will fail (return as negative) while other targets are expected to remain positive in the presence of this virus. SGTF can signal the need for sequencing to characterize the variant in a specimen."


Maailma Terviseorganisatsioon ütleb, et S-geeni Omicroni variandis ei esine. See aruanne pealkirjaga „Omicroni klassifikatsioon (B.1.1.529): SARS-CoV-2 murevariant”, WHO SARS-CoV-2 viiruse arengu tehniline nõuanderühm (TAG-VE) kinnitas, et RT-PCR komplektid, mis on loodud S-geeni sihtimiseks, tuvastavad S-geeni täieliku väljalangemise.


Thermo Fisheri geeniteaduste osakond näitas, et B.1.1.7 variant on geenimutatsiooni tulemus, mis on "S-geeni" põhjustatud. Thermo Fisher selgitab, et "S-geen" on 69-70 kustutamiseks. Thermo Fisher tunnistab, et geenide mutatsioonid on kõigi SARS-CoV-2 variantide puhul, kui seda on Lambda, Alfa, Beeta, Gamma, Delta, jt.


Kas sa saad aru?


"S" geen on S-glükoproteiini BIORELV, kunstlik geneetiline järjestus, mis kodeeritakse inimese rakkudesse (transfektsioon/kloonimine) pärast tema geeni väljatõrjumist.


Thermo Fisher tunnistab ka oma veebisaidil:


“The Omicron variant has been found to include the 69-70del mutation of the S gene, first identified as a mutation in the Alpha variant. This mutation causes a dropout of the S-gene target in results from widely used TaqPath COVID-19 Detection Kits. An S-gene failure does not mean a result is negative, only that the S gene was not detected. Multiple public health organizations have noted that this pattern of detection (i.e. S-gene dropout) can be used as a marker for this variant, pending sequencing confirmation.”



Nii et see on olemas. PCR komplektid tuvastavad geenide kustutamist ja jälgivad kloonimise edenemist.


Kõik Covid vaxxi patendid mainivad geenide kustutamist. Nii Pfizer kui ka Moderna väidavad, et nende seerumid "kaitsevad" variantide eest. Moderna patendis öeldakse, et selle surmasüst on "valkude nn voltimine". See põhjustab geneetilisi mutatsioone.


Pfizeri patent väidab otseselt, et selle seerum kustutab geenid 69-70 ja 242-244. Nii et need valelikud pätid ei "kaitse" teid millegi eest. Nad indutseerivad variante geenide kustutamise kaudu. Ärge jooge nende mürki!


Pfizer vaxxi patendis mainitakse ka N501Y mutatsiooni, mis on tingitud, kuid mitte ainult, 69–70 geeni kustutamist. Pidage meeles, et 144 geeni kustutamine põhjustab vähi kiiret kasvu.



Pfizeri patent WO2021213945A1


Thermo Fisherile kuulub patent PCR-komplektile, mis "sihib geene". PCR-komplekt on ka marker geenikustutamise "testimiseks", et teha kindlaks, kas süstid on patendikõlblikud.


Thermo Fisher müüb Microbeadsi, mida on kasutatud süstimiseks ja turustab neid Dynabeadide ja SPIONidena. Seejärel on neil PCR-komplekt, et "testida", kuidas nende kloonimisprojekt läheb.


Mis tahes liigi kloonimine toob kaasa mutatsioonid.



KOKKUVÕTE


Variandid on põhjustatud geenide kustutamisest, võltsvaktsiinidest ja võltstestidest.


Lõpetage orjastamine!


Saatke sõjakurjategijatele (kõigile, kes suruvad süsti) siit: vastutuse teatis.


---


NB!

Lihtsas keeles puust ja punaseks, kuidas teenitakse ja tapetakse.


Esmalt tööta välja proteiin ja päästa lahti võimalikult efektiivselt. Siis paku võltsvaktiini, millega eemalda loomulik kaitsevõime ja paigalda oma "tarkvara". Võltstestiga kontrolli kuidas su ohvritel "läheb". Kui nad laadivad alla uue versiooni, siis paku järgmist vaktsiini ja sellega eemalda nendelt järgmine kiht loomulikust kaitsest. Kontrolli olukorda uuendatud testiga. Korda seni, kuni võimalik ...


Kristlik Mõttevõra