Kristlik Mõttevõra

Mugav võimalus tõlke tellimiseks

24.11.10 04:43 AM By Kristlik Mõttevõra

Siinkohal on taas hea võimalus tutvustada uhiuut kodulehte. Tegemist on tõlkebüroo veebilehega, mille vahendusel on võimalik tellida mugavalt tõlked.

Kodulehe tegemine on iga kord uus väljakutse, kus kunagi päris täpselt ei ole teada, milline uus koduleht valmis kujul välja hakkab nägema. Selle kodulehe koloriit on vaieldamatult meeldejääv - kirgas, mis Eesti keskmise veebilehe maastikul hakkab silma.




Eestlane valib enamasti halli, valge või sinise koloriidi, siis siinkohal musternäide sellest, kuidas näeb asja sootuks temperamentsem rahvus. Pärast kodulehe külastust jääb tunne justkui oleks reisil käinud :) Aga selline see koduleht sai.

Kodulehe otsingumootoritele optimeerimisel selgus, et enamus tõlkebürood on positsioneerinud "metsa", suurem osa veebiliikluset jookseb liiva. Et seda ei juhtuks, on vaja internetiturunduse strateegiat ja otsingumootoritele optimeerimist.

Tekstide koostamisel kasutasime märksõnu: tõlge, tõlkimine, kirjalik tõlge, tõlked, ukraina keel, vene eesti tõlge ja eesti vene tõlge. Aga ka notariaalne tõlge, apostillimine ja loomulikult ka tõlkebüroo. Kuid ka teised olulised tõlketööde märksõnad.

Vaata lähemalt uut kodulehte Tõlge.org

Kristlik Mõttevõra