Kristlik Mõttevõra

MITTE MUUDA, VAID VÕTA

10.10.22 11:59 AM By Kristlik Mõttevõra

Kui sa annad oma elu Jumalale, siis tulebki ennast üle anda, mitte paluda tal ennast muuta või parandada. Jumal ise otsustab, kas ta üldse tahab midagi muuta, kui ta vajab.


Kristus vajab sind sellisena nagu sa oled, sest kui sa hakkad ennast muutma, siis sa pole enam see, kellena Kristus sind näeb. Me ei räägi pattudest või patule kalduvusest. Selle asemel et muuta ennast, tuleb hoopis ennast üle anda ja lubada Kristusel esile tulla. Esikohale, et ta saaks otsustada.


Kristus ei taha sinust teha laiatarbe toodet, vaid sa oled ainulaadne! Pane hästi tähele, kordumatu. Nii nagu sa laulad, et "ei ole teist kui Sa," kehtib see ka sinu kohta. Ei ole kedagi teist kui sa, sinu hing on kordumatu ja hindamatu väärtusega, et Jumal otsustas sind päästa iga hinna eest. See läks talle maksma kallima, mis tal oli anda. 


Ta ei soovi sind muuta karja liikmeks, kus on miljon sarnast lammast. Ta ei andnud oma Poega looma eest, vaid sinu eest! Sa ei ole lammas. Sa oled nüüd Jumala laps. Ta soovib vaid üht. Anna talle võimalus tegutseda sinu vaimu ja ihu läbi. Ta ise otsustab, mida ta teeb ja kuidas ning millal. Lihtsalt las ta teeb sinu kaudu seda, mida Tema ise tahab ära teha. Selle õigusega sa annadki Jeesusele volituse ja oled temale ennast üle andnud ning kätte saadav. Ütle: Võta mind!

Kristlik Mõttevõra