Kristlik Mõttevõra

MITTE KÕRVAL, VAID SEES

01.09.22 01:58 PM By Kristlik Mõttevõra

Inimestel on väga raske mõista kuidas on Jumal meie sees, ta on ju nii suur?! Selletõttu me otsime tema nähtavat kujutist või väliseid, tõsiselt suuri märke. Kuid seda pole vaja.

Jumal on oma kõikvõimsuses kõikjal, ka kõige pisemas eluvormis leitav. Seetõttu see osa mis meie sees on, pole sugugi väike! Pigem silmapaistvalt võimas, kui ta suudab meiega teha selliseid meie loomusele ilmvõimatuid muutusi. Te ju ei näe seda "pisikest" osa eneses, mis tervendab inimese, aga just niipalju väge läheb selleks vaja. Isegi kõige suurem ime, kui ta äratab inimese surnust üles, on nii väike osa jumalikkusest, et me ei saa teda näha. Sellest juba piisab. Meile piisab sellest osast, mida Püha Vaim meie sees teeb ja ON.

Ärge otsige teda väljast, vaadake enda sisse. Ta ei ole teie kõrval nagu mõni ingel või inimene, vaid lausa elab teie sees! See "pisike" ongi osa Jeesusest, mis on meisse tulnud elama.

Inimese südame puhastamiseks ei lähe vaja pangetäis Jeesuse verd, vaid piisab vähimast piisast! Sest veres on vägi. See vägi on piisab, mis teie sees on, et teie igapäevast elu elada koos Jumalaga. Ta ei ole teie kõrval(!), vaid ON SEES!

Kui te palvetate, siis te palvetate oma Taevase isa poole, aga Vaim teie sees palub (Rm 8:26). Seetõttu paludes, pöörake oma südamesilmad Püha Vaimu suunas, kes teie jaoks on kohal ja vaid ootab teie pöördumist. Tema teeb kõike! Ta on selleks teie sisse tulnud, et teil oleks kõike ülirohkesti! (Jh 10:10, Rm 5:17)

Kristlik Mõttevõra