Kristlik Mõttevõra

MIS TOIMUB? KUST SEE TULEB MEILE?

16.09.22 10:17 AM By Kristlik Mõttevõra

Meist tehti Joosepi mitmevärviline kuub. Ja määriti verega! 1Ms 37:31

"Iisrael armastas Joosepit enam kui kõiki oma poegi, sest ta oli tema vana ea poeg, ja ta tegi temale kirju kuue." 1Ms 37:3

Rooma klubi (Club of Rome) grupi organiseeris 1968. aastal Morgenthau grupp, millel oli eesmärk kiirendada uue maailakorra plaane ja kehtestada uus maailmakord aastaks 2000. Paraku see nii kiiresti ei läinud ja nüüd nagu te teate, tahetakse seda kehtestada agenda 2030 raames. Ent just Rooma Klubi töötas välja plaani jagada maailm kümneks (!!!) piirkonnaks või kuningriigiks. Miks just kümneks, mitte 12 või isegi 13 kuningat? Sest Taanieli raamatus on kümme kuningat. (Tn 7:24) "Ja need kümme sarve: sellest kuningriigist tõuseb kümme kuningat, ja veel üks tõuseb pärast neid; aga tema on teistsugune kui eelmised ja ta alandab kolm kuningat." ja "Kümme sarve, mida sa nägid, on kümme kuningat, kes ei ole veel saanud kuningavõimu, kuid nad saavad koos metsalisega meelevalla üheks tunniks, et valitseda kuningatena." (Ilm 17:12) Pane tähele, ainult üheks tunniks! Ja siis Jumal hävitab selle linna. Mõni arvab, et se ei ole võimalik, aga tuletage meelde, kuidas Jumal Soodoma likvideeris. Kuid see hävitatakse tõenäoliselt vaid ühe väiksema asteroidiga. Piisab kui see on vaid diameetriga 10-20 m. Muide, neid ei suuda NASA jälgida. Kes aga veel ei tea, siis NASA on samuti rakendatud sama grupi huvide teenistusse. NASA omab muidugi mitu suunda, aga see on loodud komitee 300 poolt. Sama punt.

1976. aastal asutati Ameerika Ühendriikide Rooma Klubi assotsiatsioon (USACOR), mille eesmärk oli USA majanduse järkjärguline sulgemine. (!!!) The Technetronic Era, Henry Kissinger (sündinud 27 mai 1923) oli siis ja on (99 aastane! ja Henri on Vabariiklaste partis, tal on oma nimeline veebileht, sealt leiate vägagi huvitavat materjali, muuhulgas World Order. Human Future, Age of AI, Word Strategy ja on võimatu mitte näha, kes asju ajab!) ka praegu oluline agent Kuningliku Rahvusvaheliste Suhete Instituudi teenistuses (võiks öelda kurikuulus kui uurida ajalugu ja üks esimesi Inglise kuningakoja poolt moodustatud mõjuorganisatsioon oma agentidega), Rooma Klubi ja Välissuhete Nõukogu liige.

Kissingeri roll USA destabiliseerimisel kolme sõja abil – Lähis-Ida, Korea ja Vietnami – on hästi teada, nagu ka tema roll Lahesõjas, kus USA armee tegutses Kuveidi toomisel 300 liikmelise komitee palgasõduritena, et rahvas tagasi sundida kuningliku kontrolli alla ja samas teha eeskuju Iraagist teistele rahvastele, et teistel väikerahvastel ei tekiks isegi mitte kiusatust oma saatust ise välja mõelda. Sama on juhtunud Eestiga ja see on põhjus, miks kõik sellised suunad nullitakse ka meil, et Eesti ei tohi ise midagi otsustada. Miks? Sest võim on 300 otsustada. Aga Rooma Klubil, kes tegutses 300 korralduse komitee alusel kindral ul Haqi kõrvaldamiseks, ei olnud mingit kahju ohverdada lennuki pardal olnud USA sõjaväelaste, sealhulgas USA armee kaitseluureagentuuri rühma elud, mida juhtis brigaadikindral Herber Wassom (sh). Türgi salateenistus hoiatas kindral ul Haqi, et ta ei reisiks lennukiga, kuna ta oli õhupommitamise sihtmärgiks. Seda silmas pidades võttis ul Haq USA meeskonna endaga "kindlustuspoliisiks", nagu ta oma siseringi nõustajate jaoks kommenteeris. Aga keda see huvitab, kui eesmärk on rahva ohjeldamine, siis tuuakse ohvriks kõiki.

Rooma Klubi ja selle rahastajad Saksa Marshalli fondi nime all olid kaks kõrgelt organiseeritud organisatsiooni, mis tegutsesid NATO katte all ja et enamus Rooma Klubi juhtidest moodustati NATO-st. Rooma Klubi sõnastas kõik selle, mida NATO väitis oma poliitikana, ja suutis 300 liikmelise lord Carringtoni komitee tegevuse kaudu NATO jagada kaheks fraktsiooniks, poliitiliseks (vasakpoolseks) jõurühmaks ja selle endiseks sõjaliseks liiduks. Rooma Klubi on endiselt 300-liikmelise komitee üks tähtsamaid välispoliitilisi harusid ja teine ​​on Bilderbergerid. (Olete kuulnud küll!) Selle koostasid 1968. aastal algse Morgenthau grupi kõvad liikmed, varalahkunud Aurellio Peccei telefonikõne põhjal uueks ja kiireloomuliseks ettevõtmiseks kiirendada ühtse maailma valitsuse plaane, mida nüüd nimetatakse uueks maailmaks. Peccei üleskutsele vastasid kõige õõnestavamad "tulevikuplaneerijad" Ameerika Ühendriikidest, Prantsusmaalt, Rootsist, Suurbritanniast, Šveitsist ja Jaapanist, keda oli võimalik koguda. Kui te tahate teada, kust on võetud Great Reset ja Agenda 2030 juhised, siis enamus neist on kirja pandud tema enda raamatus "The Human Quality," A. Peccei, mida saate ka täna internetist soetada.

Sellest pärineb ka juhtmõte ja sellest loodud "Great Reset" logo (pilt üleval), mis kujutab erinevate värviliste ristkülikutest moodustunud ringi. Logo tegelik sisu on Joosepi kuub! Tundub uskumatu, aga see on neil juba vana idee, kasutada Joosepi kuube oma sümboolikas, sedapuhku siis värviline ring. Sest see sümboliseerib neile soosingut ja rikkust ("We became Joseph's Coat of Many Colors." pärineb Peccei raamatust), aga see on pettusega saadud neil nagu Joosepi vendadel.

Nad on Joosepi vennad, kes müüsid Joosepi maha ja olid kadedad isa peale, et see Joosepit armastas. Me teame, et need vennad määrisid Joosepi kuue verega kokku ja esitlesid seda kui surma tõendit. ("Siis nad võtsid Joosepi kuue ja tapsid ühe siku ning kastsid kuue verre." ja "Ja nad saatsid kirju kuue, tulid oma isa juurde ning ütlesid: „Selle me leidsime! Tunnista nüüd, kas see on su poja kuub või mitte?" 1Ms 37:31,32) Täna teevad nad seda järgi meie kõigi peal. Kuid Jeesuse vere vägi on üle kõige!


Muide, mõned meie valitsuse liikmed on seda sümboolikat kandnud oma riietusel. (kui me ei eksi, siis Marko Reikopi saates oli selleks Liina Kersna. Nii et te tegelikult teate, et ka siit on värvatud eestkõnelejad. Süsteem on jõudnud Eestis kaastata oma agenda tarvis mõjuisikuid, kui palju neid on, siis osa nendest on leitavad WEF lehel (vt otsinguga noored juhid). Kuid kindlasti on neid, kes on avalikkuse eest varjatud. Neil ei ole võimu Maailma Majandusfoorumis, aga nad on nn suunakujundajad ning see on meie kõigi probleem. Miks Kaja Kallas ei kuula rahvast ja raiub oma rohelist nagu rauda, kuna see on üks agenda, mida tahetakse kõikjal kehtestada? Neile (komitee 300) ei tule kõne allagi, et Eesti võiks olla iseseisev, eriti energia küsimuses. See tahe tuleb rahval maha suruda ja seda te näete praegu Eestis.

Ajavahemikul 1968–1972 kujunes Rooma Klubist ühtne tervik uute teadusteadlastest, globalistidest, tulevikuplaneerijatest ja igat liiki internatsionalistidest. Nagu üks delegaat ütles: "Meist sai Joosepi mitmevärviline mantel." Peccei raamat "Inimkvaliteet" pani aluse NATO poliitilise tiiva doktriinile. Peccei juhtis Atlandi Instituudi majandusnõukogu kolm aastakümmet (!!!), samal ajal kui ta oli Giovanni Agnellise Fiat Motor Company tegevjuht. Agnelli, iidse Itaalia samanimelise musta aadli (Black Nobility) sama perekonna liige, ta on 300 komitee üks tähtsamaid liikmeid. Tal oli juhtiv roll isegi Nõukogude Liidu arendusprojektides.

Rooma Klubi on katusorganisatsioon, abielu angloameerika rahastajate ja Euroopa vanade Mustade aadliperekondadele, eriti Londoni, Veneetsia ja Genova niinimetatud "aadli" vahel. Maailma eduka kontrolli võti on nende võime luua ja juhtida metsikuid majanduslangusi ja võimalikke depressioone. 300 komitee vaatleb sotsiaalseid depressioone (social convulsions) globaalses mastaabis, millele järgnevad depressioonid (sh kunstlikult loodud, see mis oli näiteks maailmas möödunud kahe aastal, samuti teiste järgnevatega, see on neil kirjutatud isegi Joosepi kuue logol, ja muudes jaotusmaterjalides), kui pehmendamistehnikat suuremate tulevaste asjade jaoks, kui oma peamist meetodit inimeste masside loomiseks üle kogu maailma, kellest saavad selle "heaolu" saajad tulevikust. Ehk siis: "Teil ei ole midagi, aga te olete õnnelikud.".

Prints Hassan * nimetati Hispaania kuninga Juan Carlose ja kuninganna Sofia patrooni all Madridis toimunud tseremoonial rahvusvahelise mõttekoja Rooma Klubi presidendiks. Kuningas õnnitles klubi liikmeid nende "suurepärase valiku puhul", öeldes, et prints Hassani ametisse nimetamine kinnitas tema "nägemust rahuvalvaja ja suurepärase intellektina, kes esindab kõiki maailma osi, eriti teie esivanemate piirkonda". (?!!!) Prints Hassan vahetab välja Hispaania meediamoguli Ricardo Diez-Hochleitneri, kes on klubi eesotsas olnud alates 1991. aastast. „Mul on hea meel, et prints Hassan, keda pean kõrgelt austama kui kauaaegset kolleegi ja sõpra, hakkab juhtima seda tohutult tähtsat ja prestiižset organisatsiooni uude ajastusse,” ütles Diez-Hochleitner, kes on samuti intellektuaal ja Santillana fondi asutaja. "Ta (prints Hassan) on riigimees, intellektuaal, inimväärikuse edendaja ja rahuvalvaja," ütles ta klubi toimunud koosolekul. "Rooma Klubil ja selle liikmetel pole dogmasid – me usume "ideede jõusse" ja kontseptsiooni "mõelge globaalselt ja tegutsege lokaalselt"," ütles Diez-Hochleitner. "Praegu on aeg üksteisega rääkida ja liikuda maailmaprobleemidest probleemide lahendamise maailma," ütles prints Hassan täitevnõukogu koosolekul.


Mittetulundusliku valitsusvälise organisatsioonina koondab Rooma Klubi teadlasi, majandusteadlasi, ärimehi, rahvusvahelisi kõrgetasemelisi riigiametnikke, riigipäid ja endisi riigijuhte üle kogu maailma. See tegeleb globaalsete küsimustega, mis on seotud keskkonna, demograafia, arengu, eetiliste väärtuste ja valitsemisega, ühiskonnaga infotehnoloogia ajastul ja haridusega.

(loe ka lisaks "UN Agenda 21: The Global Transformation brochure" vastab küsimustele, kes, mida, miks.)

Ps. Artiklis kasutatud teave on internetis vabalt kättesaadaval, mida igaüks saab ise üles leida ja lugeda ning teha muidugi omad järeldused ega ei pea ilmtingimata kirjutatud järelduste ega seisukohaga nõustuma.

Ei imestada, kui Hassan ongi rahuvürst ja rahvaste lepitaja, kellest tehakse antikristus, kes lõpuks istub templisse?

Miks tema? Kuna ta vastab eeldustele, mida temalt oodatakse. Esiteks ta ei ole kristlane, vaid moslem ja pärineb väidetavalt liini mööda otse Muhamedist. Teiseks, ta tegevused on just sellele suunatud, mida rahuvürst kuulutab, - rahvaste rahule suunatud, see sobib tema soovitajatele (Rooma klubi, komitee 300). Samuti sobib see, et ta on piisavalt varakas, aga tal on ka tiitel, mida uusrikastel ei ole. Aga ka see, et ta valiti Rooma Klubis presidendi kohale, kes sisu poolest ajab Komitee 300 asja. Ilma selle komitee heakskiiduta ei saa rahuvürst tekkida, kuna see peab sobima kõigile. Tal on ka kristlaste hulgas tehtud mainekujundus ja paavstiga sidemed. Paavst kunagi ei saaks seda (rahuvürsti) positsiooni, kuna ta ei vasta komitee 300 eeldustele, kuigi ta on rikas, siis ta ei veena see moslemeid ja teisi komitee liikmeid. Paavst ilmselt võibki olla see kuningas, kellest piibel kirjutab (et "veel üks tõuseb pärast neid" s.t kümmet), aga ta lükatakse kõrvale (Ilmutuse raamat). Antikristus ei saa ennast ise üles seada, vaid tal peab olema kümne kuninga soosing. Kõigi. Kuid kui Hassam valiti Rooma klubi juhtima, siis see on väga veenev märk, et just Hassan tehakse antikristuseks, rahuvürstiks.

* Tema Kuninglik Kõrgus Prints El Hassan bin Talal sündis Ammanis 20. märtsil 1947 prohvet Muhamedist otse põlvneva Hašimiidi perekonna harus, järglaste neljakümne teises põlvkonnas. Tema Kuninglik Kõrgus on nende majesteetide kuningas Talali ja kuninganna Zein El Sharafi noorim poeg ning Tema Majesteedi kuningas Husseini vend.

Tema Kuninglik Kõrgus paigutati 1965. aasta aprillis ametlikult kroonprintsina Jordaania Hašimiidi troonile. Kuni 1999. aasta jaanuaris Tema Majesteedi kuningas Husseini põhjustatud muudatusteni järgluses oli ta kuninga lähim poliitiline nõunik, usaldusisik ja asetäitja, samuti tegutsedes regendina kuninga äraolekul riigis.

Prints Hassan sai oma varajase koolihariduse Ammanis, peamiselt eraõppe kaudu, seejärel õppis ta inglisekeelses ettevalmistuskoolis Summer Fields. 1963. aastal läks HRH Harrow kooli, kus ta õppis Park House'is, ja seejärel immatrikuleeriti Oxfordi Christ Church College'i. HRH on lõpetanud Oxfordi bakalaureusekraadiga. (Hons.) orientalistika erialal, millele järgnes M.A.


Prints Hassan on algatanud, asutanud ja osaleb aktiivselt mitmete Jordaania ja rahvusvaheliste instituutide ja komiteede töös. Jordaanias asutas HRH:

  Kuninglik Teaduslik Selts, 1970. aastal.
  Araabia mõttefoorum, 1981. aastal.
  Teaduse ja tehnoloogia kõrgem nõukogu 1987. aastal.
  Kuninglik uskudevaheliste uuringute instituut 1994. aastal.
  Lääne-Aasia – Põhja-Aafrika Instituut 2009. aastal.

Prints Hassan juhtis komiteesid, mis jälgisid esimest arengukava (1973–1975) ja kolme järgnevat arengukava (1976–1980, 1981–1985 ja 1986–1990). HRH asutas ka iga-aastase Bilad Al-Sham konverentsi, 1978. aastal Al al-Bait Foundationi, 1980. aastal Islami Teadusakadeemia, Jordaania ajaloo ja arheoloogia kolmeaastased konverentsid, Hašimiidi Abi- ja Abiagentuuri, Hariduse arenduskeskus, Diplomaatia Instituut ja Al-Baiti ülikool Mafraqis.

Olles alati olnud noortest huvitatud ja uskudes nende kogukonna tähtsusesse, asutas Tema Kuninglik Kõrgus 1982. aastal Forum Humanumi (1988. aastal nimetati see ümber Araabia noortefoorumiks); kroonprintsi auhind 1984. aastal (1999. aastal nimetati ümber El Hassani noorteauhinnaks) ja selle sidusprogramm Sabilat El Hassan 1988. aastal.

Rahvusvahelisel areenil on paljud prints Hassani ideed ja algatused olnud rahvusvaheliste otsuste ja resolutsioonide katalüsaatoriks. Tema Kuninglik Kõrgus tegi 1981. aastal ÜRO 36. istungjärgul kõnes ettepaneku luua uus rahvusvaheline humanitaarkorraldus, mis viis peasekretäri palveni asutada Rahvusvaheliste Humanitaarküsimuste Sõltumatu Komisjon (ICIHI) ja seda kaasjuhatada. Komisjoni lõpparuanne võeti resolutsioonina vastu ÜRO 42. Peaassambleel. 2002. aasta juulis asutas prints Hassan koos Ankara Bilkenti ülikooli hoolekogu esimehe professor Ihsan Doğramaciga Rahvusvahelise Kultuurifondi. Seejärel moodustati 2004. aastal Kultuuride Parlament, et täita eri kultuuride mõistmise edendamise ning nende mõtlejate ja intellektuaalide vahelise dialoogi edendamise kava. 2003. aasta juulis käivitas HRH ühise algatusena Partners in Humanity koostöös John Marksiga organisatsioonist Search for Common Ground (SFCG), mille eesmärk on parandada mõistmist, luua positiivseid suhteid ning edendada dialoogi moslemi- ja läänemaailma vahel. 2009. aastal käivitas HRH Lääne-Aasia-Põhja-Aafrika (WANA) foorumi, mis on piirkondlik algatus, mille eesmärk on hõlbustada teabe ja ideede vahetamist ühiste sotsiaalsete, keskkonnaalaste ja majanduslike väljakutsete kohta.


---


NB! 

Mida tähendab lühend HRH?

Her Royal Highness (HRH) - Royal Highness is a style used to address or refer to some members of royal families, usually princes or princesses. Monarchs and their consorts are usually styled Majesty. 

Kristlik Mõttevõra