Kristlik Mõttevõra

MIS MEID KÕIKI TAKISTAB

18.10.23 10:18 AM By Kristlik Mõttevõra

Kas sa tunned ära millal Issand liigub ja toimub vaimuavaldus? Hirm saada eksitatud takistab imede esinemist.

Jüngrite läbi toimusid imed KOGU AEG. Neil ei olnud Uut Testamenti, kus näpuga järge ajada, kas see vaimuavaldus on ikka päris õige värk või on see ikkagi deemonitest?!

Jumala vaimu välja tõrjumine on sama suur viga, kui lasta läbi deemonite valeimed.

Jumal "paiskab" ümber kirikute religioossed lauad. Kui see teenistus toimu Püha Vaimu rõõmus, - ei ole seal ka vaimu! Jumala riik on rõõm Pühas Vaimus.

Saatan ei suuda asju lahedalt teha ja rõõmsameelselt, seetõttu Jumal valib lõpuajal üllatavalt ebatavalised viisid kuidas kirikutes religioosne kontroll eemale törjuda.

Paranoilisus ja hirm eksitatud saada kustutab tema Vaimu. Seetõttu pannakse kõrvale kõik see, mis ei ole rõõmus. Rõõm ei saa olla seal, kus on liigne kontroll ja asju võetakse liiga tõsiselt. Seal ei ole vaimul vabadust ega inimestel rõõmu Pühast Vaimust.

Apostlid olid tuntud oma rõõmu poolest ja rõõm Issandas täitis kõiki, kes kohtusid Püha Vaimuga. Meie siin mõtleme aga ikka veel, et peaasi et asi jookseks koguduse doktriinides, aga Jumala vaim kurvastab selle peale. (Ef 4:30) Jumala vaim tahab olla kassosaline meie rõõmus. 2Kr 1:24 Kuidas sa kirjutad Püha Vaimule ette, mida sinu koguduses teha tohib ja mida mitte?

Koguduse juhid ütlesid: Jeesus, see mis sa teed, sa parem ära üritagi, sest sa ei saa aru Jumala asjadest! Jeesus pidi tõesti selgitama: "Ja kui mina peaksin kurje vaime välja ajama Peltsebuli abiga, kelle abiga siis teie pojad ajavad neid välja? Järelikult saavad nendest teile kohtumõistjad." (Mt 12:27)

Kristlik Mõttevõra