Kristlik Mõttevõra

MINU NIMEL?

29.08.23 01:51 PM By Kristlik Mõttevõra

Χριστός

Ükski kuri vaim ei lähe välja inimesest, kui te käsite teda luteri nimel või metodisti nimel või vabakoguduse nimel jpt nimel. Te võite proovida, aga see ei õnnestu. Ka mitte paavsti nimel, mitte ükski kuri vaim ei lahku.

Ütle deemonile ma olen baptist või ütle luterlane või metodist, ta naerab selle peale. Miks? Sest nendes nimedes ei ole väge.

Mitte paavsti nimel. Mitte Peetruse ega Pauluse nimel. Mitte Martin Lutheri või John Wesley nimel. Mitte böömi vendade või Billy Grahami nimel. Mitte minu nimel. Mitte sinu nimel. Aga ütle kristlane, vaata mis siis juhtub? Ainult üks nimi omab väge, see on Kristus! (Ap 4:10, 6:10, 8:12, jne)

"Paulus ägestus, pöördus ümber ja ütles vaimule: "Ma käsin sind Jeesuse Kristuse nimel: mine temast välja!" Ja vaim läks välja samal tunnil." (Ap 16:18)

On väga tähtis kuidas te ennast esitlete. Kui te ütlete inimestele, et ma oleb baptist, siis see ei tähenda suurt midagi. Nad ütlevad, jah - aga mis siis? Nad ütlevad, ma tean neid küll. Proovige end tutvustada: ma olen kristlane. Kui te ütlete inimestele et ma olen kristlane, siis nad alles mõtlevad ja mõned julgemad küsivad: kes te olete? Üksnes kristlase nimes avaldub mõju. Miks? Sest Kristuse nimes on vägi. Ainult selles: Χριστός

Markuse 16,17 "Kuid uskujaid saadavad sellised tunnustähed: minu nimel ajavad nad välja kurje vaime, räägivad uusi keeli." MINU NIMEL: Χριστός

Kristlik Mõttevõra