Kristlik Mõttevõra

VEEUPUTUSE TÕENDID. MIKS SEE TOIMUS?

12.02.23 08:51 AM By Kristlik Mõttevõra

Jumal ei uputanud kogu Maad inimeste pärast, vaid püramiidide, sammaste ja ebajumalateenistuse tõttu, mida jätkus üle kogu planeedi ja tänaseni avastatakse tõendeid nii merest kui ookeanist, nii lõunast kui põhjast.

See oli kurjus, mis oli vaja peatada. Parim viis oli need veega katta ja kogu see seltskond uputada. Kuid tulnukad, keda inimesed kummardasid, kes omakorda inimesi orjastasid ja nende lapsi ohverdasid, kas nad loobusid? Muidugi mitte! Käivad tänaseni Maa peal. Siiski enam ei pea neid keegi jumalateks, vaid kõigest maa välisteks olenditeks.

Inimesed on vahepeal targemaks saanud ja enam ei kummarda neid.

Need on hävitamisele määratud ja ei ole nö surematud olendid, kuigi neid juhib deemon.

Kuid valitsused varjavad sellist laadi infot avalikkuse eest oma eesmärkide nimel. Piibel kirjutab, sellele tuleb lõpp sh kuradi tegelastele, mil ta koos oma deemonite ja tulnukatega visatakse tulejärve, aga ka kõik see, mida nad teise taeva ehk meie planeedisüsteemis ehitanud on või omavad, see hävitatakse, aga mitte planeeti Maa. Seetõttu on mõningast segadust selle lõpuaja asjaolu tõlgendamisel, eriti hävitamise koha küsimuses, et mis asjad juhtuvad siin ja mis ei käi meie kohta vaid leiab aset kosmoses.

Lõpuaegade järgselt rajatakse tuhandeaastane rahuriik siia planeedile, mitte kuhugi mujale ja sel Jumala riigil ei tule otsa. Seetõttu on neil tulevik, kes elavad koos Jumalaga, ent see ohvriküngaste saast, mida siia ja mujale püstitanud on, see likvideeritakse. Sh kõrghooned, sest sisuliselt on need kellegi raha näitamise, au ja kultuse objektid.

Meile õpetatakse, et püramiidid on inimeste kätetöö, tegelikult enamus sh suuremad ei ole.


Sellise kujuga ehitised on isegi planeedil Mars ja avastatud ka teiste planeetide peal. Sellest levib üsna vähe infot, aga need on faktiliselt olemas. Kes neid sinna planeetidele ehitas, kas inimene või?! Inimene tahab ikka ennast upitada ja tähtsaks teha, võtta enda peale isegi kuradi tööd. Tegelikult inimesed ei omanud tehnoloogiat, et seda üksi ära teha. Enamus suuremaid ehitisi, projekte ja püramiide tehti enne Noa uputust. Nende dateerimisega on tihti 1000 kuni 2000 aastat arvestuslik "viga", mis tegelikult tuleb kõrvaliste tõendite ülehindamisest. 

Kas te teate seda, et tolmu mõõtmise tulemusel ei saa kuu vanus olla pikem kui maksimaalselt kümme tuhat aastat?


Kui selles isegi vea tõenäosus sisse arvutada. See on faktiväide ja üks paljudest mis vaid kinnitab planeedisüsteemi loomist päevadega nagu piibel sellest jutustab. Ajaloos on kõik juhtunud väga kiiresti. Evolutsiooniusku tegelased loomulikult seda ei tunnista, seetõttu mõeldi välja "miljonid aastad" teooria ja seda vale õpetatakse üha edasi. Miks? Kui aga väita, et miljonid aastad, siis ei tule Jumal arvesse (Jumal oleks nagu jõuetu kah või kuidas, et ei suuda asja kiiremini teha.) ning tundub usutav; aga vastupidi, nõab naiivsust ning tegelikult suuremat usku kui uskuda, et keegi on Universumi, Maa ja inimesele loonud.

Juutide kalender tundub olevat siiski üsna õige ja me ei ole mitte vanemad kui 6000 aastat. Noa uputus oli umbes 4 tuhat aastat tagasi. Sel kurjusel oli umbes 1,5 tuhat aastat võimalus siin teha mida iganes nad tahtsid enne, kui Jumal otsustas sellele lõpu teha ja kõik üle ujutada. Uskuge või mitte, inimkond on ise ennast kõige enam petnud. Miks? Sest patune isik ei taha tunnistada, et Jumal on kõige maailma valitseja.

Aga see tulnukate kamp on tegelikult kuradi kätetöö ning suur "kiviaja" soperdis. Kas te olete kunagi kuulnud ühestki tulnukast, kes oleks inimesi aidanud, ravinud või midagi head teinud? Laulnud, mänginud või teinud teisi toredaid ja rõõmsaid asju mida suudab inimene teha? Muidugi mitte! Sest see ufode kamp on vaid kuradi deemonlik kätetöö ja deemoni sees puudub armastus ja hing. Jumal pani sellele jamale punkti ja piiras juba veeuputuse ajal.

Piibel kirjeldab nende olendite lõpust, kus see "tore" seltskond lõpuks hävitatakse ja nende punkrid, mis teistel planeetidel, isegi Kuu peal saavad samuti likvideeritud. Kuigi inimesed olid kõige kurjuse osalised, siis tegelik patu algataja ja mässaja oli siiski kurat ja tema alluvad.

Miks Jumal valis just veeuputuse?

Piibel kirjutab Noa veeuputusest ja inimesed räägivad sellest tänaseni, aga nad kunagi ei küsi: kui Jumal otsustas hävitada, siis, miks ta valis veeuputuse?


Lihtsam oleks saata tuld ja tõrva taevast alla nagu Soodoma linnale ja üldse nii saab paremini sihtida või nagu täna turunduajad ütlevad, paremini turundada otse sihtgrupile. Tõepoolest, Jumal on ka enne täpselt sihtinud. Näiteks tuleb meelde Korahi jõugu juhtum kui maa nende jalge all kadus. (4Ms 16:33) Sisuliselt kukkusid kõik selle suguvõsa liikmed auku ja maapind kattis neid. Või Aaroni puhul, kui hukkus üle neljateistuhande seitsmesaja inimese. (4Ms 17:14) Jumal tegelikult kontrollib olukorda ja kasutab vajadusel ka jõudu, - just seda vahendit, mis eesmärgi täidab. Ka algatab sõja, kui tuleb nuhelda. Kuid veeuputus oli teisiti. Selleks pidi olema teine põhjus, et miks just vesi?!

Veeuputuse põhjus on meile tänaseni nähtav!


Jumal uputas üle ehitised, mis asusid üle laia maailma. Jah ta oleks saanud need paisata laiali, aga siis oleks olnud vaid aja küsimus, mil need teises kohas püsti pannakse (Baabeli torn, hilisemad ohvrikünkad, ebajumalatemplid jt). Kivid teisaldatakse ja jälle algusest peale. Me räägime püramiididest ja obeliskidest, sammastest, mida kasutati ohverdamiseks, kuid mis ei olnud kaugeltki inimeste kätetöö (eriti suured kivid vt all või super püramiidid). See faktor tingiski asjaolu, et ebajumalate templid tuli uputada ja nii, et seal ei saaks edaspidi neid sel eesmärgil kasutada. Kes? Inimesed kummardasid loodut, kuradi loodud olendeid, kelleks olid maavälised tegelased, tulnukad ja nende poolt geneetiliselt moondatud ebajumalused, mida kõike inimesed kummardasid, aga lausa orjasid. Nad jäid nendest sõltuvaks. Selles oli asi. Kuid pärast veeuputust ei saanud maaväline kasutada ehitisi ja puudusid ka need inimesed, kes neid kummardasid ja orjasid.


Asi jäi tuhandeks aastaks soiku enne kui jälle siin ja seal tekkisid uued objektid. (Baabeli tornid ja uued templid, inimkätega tehtu) Ka täna käib see kuradi deemonlik paarutamine maa ja taeva vahel ja inimesed ühtelugu kohtuvad tundmatute objektidega ja maaväliste olenditega (tuhandeid inimesi röövitakse, kiibistatakse ja neilt eemaldatakse verd ja dna ja kudesid, sellest on tuhandeid tõendeid ning tunnistusi), aga see siiski on marginaalne võrreldes sellega, mis oli enne veeuputust. Inimesed ei ole enam orjad ja ei kummarda kosmose tegelasi. Osalt on nad isegi neid uurinud, katseid teinud ja kasutavad saadetute tehnoloogiat. Kuid inimese tehnoloogia on edasi arenenud ja nii primitiivsete tegelastega ja tehnikaga ei ole enam suurt midagi peale hakata kui tõdeda, jah te käite siin, aga ilma asjata. Meid loodi Maa peale ja meil ei olnud põhjust siit ära lennata. Ja kuivõrd meid loodi maa peale, siis ära lendamine on meie füüsilisele olemusele eluohtlik, mis ei olegi mõistlik. Aga? Kui inimesed ei kummarda neid massiliselt nagu varem ja isegi tehnoloogia on arusaadav, siis neil ei ole enam inimest millegagi üllatada. See oli varem uus, aga täna primitiivne loks.


Jumal teadis, et inimesed saavad sellest üle ja ütles kohe, ma ei hävita enam Maad. "Ma ei hävita ka enam kõike, mis elab, nõnda nagu ma olen teinud." (1Ms 8:21) Seda ta tõotas kohe peale veeuputust!


Nii on ka läinud ja nüüd seisab ees tuleviku e rahuriigi projekt, aga üks vana asi vajab enne klaarimist! Jumal hävitab selle, mida kurat on oma tegelastega püsti pannud sh naaberplaneetidel ja õhuruumis. (Ta on õhuruumi vürst, s.t kosmoses) Seda ta hävitab, aga kui palju, seda täpselt ei ole märgitud, kuid Maa jääb alles. Siia rajatakse rahuriik, alates hetkest, kui Jeesus tuleb tagasi Õlimäele ja kõrvaldab metsalise ja tema prohvetid ja see globalistide jama lõpetatakse siin lõplikult ära ning lõpuks relvad sulatatakse ümber. See on uue ajastu algus, mitte uus maailmakord!

Tulles tagasi eelneva teema juurde, milleks on püramiidid ja obeliskid?


Neid leiab isegi meie planeedisüsteemist, Marsilt ja teistel planeetidelt. Sellised ehitised on avastatud ja see tähendab ühtlasi seda, et me peame küsima: kes need sinna ehitas? Inimene? Ei. Inimene on nende maiste tuhande tonniste kivimürakate juures olnud küll, ei saa salata; aga kogu seda projekti ja tehnoloogiat valdas kurat oma tulnukatega. 1000 tonniseid kivimürakaid ei saa isegi täna sel moel tõsta, isegi kui neid peaks suutma täpselt välja lõigata! Jaa, on leitud ka läbilõiked, mis on ideaalilähedaselt sirged, aga kivid veel viimata. See kõik lubab väita, et tehnoloogia oli selleks ja ka liigutati elektromagnetilise energia abil edukalt nende paika, tõsteti asukohale. See oli inimesele algselt kättesaamatu tehnoloogia. Seetõttu nad kummardasid neid tegelasi. Kuid Jumal teadis, et see tuleb lõpetada ja kõik püramiidid sai ühe üleujutusega uputada kogu maailmas ja nii teha need kasutuskõlbmatuks.


Muide, Kreeka kultuuris ollakse dateerimisega liiga täpsed või lühikesed perioodid, tegelikult olid neist paljud valmis ehitatud enne Noa veeuputust, sest osa neist linnadest on samuti väga palju madalamal, allpool merepiiri. Tark inimene küsib: millal suhteline merepiir tõusis sadu meetreid? Meile ei ole õpetatud ajaloost sellist sündmust. Miks? Sest see oli uputuse tulemusel. Sellest ei saa rääkida. Seetõttu ka paljud Kreeka kultuuri ja ehitised ei saanud algust tuhat aastat enne kristust, vaid vähemalt kaks tuhat enne Kristust, isegi veel varem. Väike viga, aga sündmuse ja faktide vastu ei saa. Kreeka kultuuris on palju kopeerimist, kuid kes ütleb, millal loodi esimene või viimane?

Raseda naise kivi, mida Liibanonis tuntakse Hajar el-Hiblena, oli tegelikult esimene, mis avastati, kuna see ei ole kunagi täielikult maa all olnud. Hiiglaslik megaliit kaalub umbes 1000 tonni ja selle mõõtmed on 20,76 × 4 × 4,32 meetrit (68,1 × 13,1 × 14,1 jalga).

Lõuna kivi avastati 1990. aastatel samast kohast ja see kaalub koguni 1200 tonni!

Kuigi on raske ette kujutada, et midagi nii suurt oleks valesti paigutatud, leidsid Saksamaa arheoloogiainstituudi arheoloogid 2014. aastal samast karjäärist, kohe Raseda naise kivi kõrvalt kuuenda megaliitkivi. Nad andsid sellele nimeks Unustatud kivi. Mõõdetuna vapustavalt 19,6 × 6 × 5,5 meetrit (64 × 20 ja 18 jalga), kaalub see hinnanguliselt umbes 1400 tonni. Selle perspektiivi silmas pidades on see 1 400 000 kilogrammi (ehk 3 300 000 naela) ekvivalent, mis teeb sellest suurima teadaoleva kivi, mida eales kaevandatud.


Üks suurimaid küsimusi, millele arheoloogid on püüdnud vastata, on see, kuidas ehitajad, kellel puudus arenenud masinad, nii tohutuid liigutasid viimistlemiseks ja kiviplaate transportisid? Veelgi olulisem on see, kuidas nad üldse kaevandasid karjäärist nii suured kiviplaadid?

Siin allpool on lisatud valik püramiididest, näited. See võib teid üllatada, aga see kinnitab, et veeuputus oli hiljuti (umbes 4000-4500 aastat tagasi), nii nagu piibel sündmust kirjeldab, aga selle peamine põhjus oli maavälise ja taevakummardajate hävitamine, mitte inimese hävitamine. Ikka kuradi loomingu ja tulnukate ehitustele ja kummardamisele piiri panek.


Samal ajal pandi piir inimese vanusele, mis määrati 120 aastaga. (1Ms 6:3) Ei saanudki enam lõputult elada, nagu võisid esiisad sadu aastaid, mõned isegi ligi tuhat aastat. Kujutad sa ette?! Niisiis, inimene ei olnud tegelik veeuputuse põhjus, vaid ebajumala kummardamine, millega inimene kaasa läks, osales lõputult ja milles tema kurjus muutus ülemailmseks. Ja kurjus ja tema tegelased, kes petsid ja orjastasid kogu inimkonna, see oli piisavalt mõjuv põhjus, miks maailma Looja, Jumal, uputas ja likvideeris need ehitised ja plaanid, mis tänaseni on suuresti hävinenud ja enamus lausa vee all, meresügavustes. Neid ei saanud sinna ehitada, see pidi olema kuiv. Suhteline mereveetase ei olnud nii kõrge. Praegu on avastatud püramiide järvedes, meredes ning isegi ookeanist, aga veenduge ise, siinkohal näited.

VEEUPUTUSE NÄITED

Türgi Van´i järvest leiti 3000-aastase Armeenia lossi varemed

Ajaloolise Türgi ala suurima järve põhjast avastati iidse kindlustuse 3000 aasta vanused jäänused. Veealuseid väljakaevamisi juhtisid Van Yüzüncü Yıli ülikool ja Türgi idapoolse Bitlise provintsi kuberner. Väidetavalt kuulub loss rauaaegsesse Armeenia tsivilisatsiooni, mida tuntakse ka Vani, Urartu, Ararati ja Armeenia kuningriigina. Arvatakse, et järv ise tekkis Vani provintsi lähedal Nemruti mäe vulkaanipurske tagajärjel tekkinud kraatrist. (Toim: tüüpiline vale argument) Praegune veehoidla veetase on umbes 150 meetrit kõrgem kui rauaajal? Vani järve uurivad sukeldujad avastasid uskumatult hästi säilinud lossi müüri, mille arvatavasti ehitas Urartu tsivilisatsioon. Eksperdid olid veekogu uurinud kümme aastat, enne kui see paljastas, et kindlus oli sügavale oma pinna alla kadunud.

(Toim: Loomulikult ei olnud see mingisugune vulkaanipurske tõttu tekkinud vesi, vaid Noa veeuputuse järgne üleujutatud linn.)

Assoori saare veealune püramiid Portugali lähedal

Assoori saar (inglise k Azores) on üks kahest Portugalile kuuluvast autonoomsest piirkonnast. See saar on osa paljudest saarestikku ümbritsevatest vulkaanilistest saartest. Assooride ümber merd skaneerides märkas traaleri kapten kummalist ehitist, mille kohta ta hiljem teada sai, et see oli umbes 12 000–20 000 aastat tagasi ehitatud püramiid. Diocletian Silva on traaleri kapten, kes otsis konstruktsiooni otsa komistades piirkondi, kus püüda. Püramiidi aluspind on 8000 ruutmeetrit, mis on sama suur kui jalgpalliväljak ja asub 40 meetrit allpool merepinda.

Endine mereväeohvitser paljastab tõe Antarktika kohta

Endine mereväeohvitser paljastab tõe Antarktika kohta. Kõik teavad, et Antarktika on maailma salapäraseim kontinent. Ja kontinendi mõistatus süveneb, kui leiame, et FAA on selle keskele kehtestanud lennukeelutsooni. Enne kui jäneseaugust allapoole jätkame, tuleb aga lähemalt vaadata Piri Reisi kaarti. Piri Reisi kaart kujutab tänast jäävaba Antarktika mandrit haljendava mandrina. Umbes 500 aastat tagasi kaevas Vene ekspeditsioon, mida juhtisid Fabian Gottlieb von Bellingshausen ja Mihhail Lazarev, selle ainulaadse kaardi. Külmal mandril maadeavastajate ja teadlaste seltskonda eskortides meenutab mereväeohvitser oma põgenemisi. Ta oli ka Antarktikas hädaolukorra tunnistajaks. Kui mereväeohvitser oli sunnitud meditsiinilise hädaolukorra tõttu Antarktika jääl rändama, märkas ta massiivset jääpragu. Ta ütles, et kogu teadlaste meeskond, kellega ta Antarktikasse kaasas käis, kadus järsult kaheks nädalaks, mille jooksul keegi ei suutnud neid leida. Kui nad sealt tagasi pöördusid, olid nad juhtunust nördinud ja kõrged ametnikud käskisid neil sellest mitte rääkida. See veider ehitis on jääl ja varajase uurimise käigus selgus, et see on kas loodusnähtus või inimese loodud ehitus. See ei ole siiski ühekordne juhtum. Aja jooksul on Antarktikas avastatud arvukalt põnevaid ehitisi, ebatavalisi esemeid ja isegi tohutuid püramiide.

Kuvatõmmis. Aja jooksul on Antarktikas avastatud arvukalt põnevaid ehitisi, ebatavalisi esemeid ja isegi tohutuid püramiide.

8,5 miili pikkune iidne püramiid iidsest linnast Kuubal. 700 m sügavusel!

Google Earthi satelliidid leidsid Mehhikost lääne pool Vaikse ookeani all salapäraseid struktuure. Pärast ookeani põhjas kummalise püramiidi avastamist arvavad eksperdid, et see võib olla Atlantis. Uurides infrapunafotosid, millel on esile tõstetud maetud ehitised, avastati ka üle 1000 hauakambri ja 3000 aastat vana linn. (Toim: üsna täpselt dateeritud, võimalik eksimus 1000 aastat) Satelliidipilt kujutab ristkülikukujulisi kujundeid ja mustreid, mis on kaetud paksu taimestikuga. Neid mustreid pole Maal toodetud. See struktuur on 3,5 miili lai ja 11 miili pikk. Argentiina päritolu Marcelo Igazusta, kes leidis massiivse ehitise, kirjeldas seda kui "hiilgavat valgust Vaikses ookeanis". Kuna ta oli leiust esimene kes teada andis, tunnustatakse teda sageli leiu eest. Ekspress intervjueeris UFO-eksperti ja vandenõuteooriaid Scott Waringit. Ta ütles, et püramiid oli täiusliku kujuga ja võis olla üle 8,5 miili pikk. Samas ütles ta, et see võiks olla veelgi suurem. Ta arvas, et need võivad olla iidse tsivilisatsiooni varemed või midagi muud. Seni on sel teemal arutelu juhtinud kaks teooriat. See on kas merepõhja vajunud iidne püramiid või jälg, mida tulnukad kunagi Maad külastasid. Waring lõpetas oma intervjuu, öeldes, et see on ikkagi ajalooline avastus, hoolimata sellest, milline teooria on tõsi. See asub maiade ja asteekide territooriumi piirkonnale lähemal.

5000 aasta vana veealust linna Kreekas peetakse maailma vanimaks

Lõuna-Kreekas Peloponnesose piirkonnas on väike küla nimega Pavlopetri, kus asus 5000 aasta tagune iidne linn. Tegemist ei ole aga tavalise arheoloogilise leiukohaga – linn asub umbes 4 meetri sügavusel vee all ja arvatakse olevat vanim teadaolev linn maailmas. Linn on uskumatult hästi kujundatud teede, kahekorruseliste aedadega majade, templite, surnuaeda ja keeruka veemajandussüsteemiga, mis sisaldab kanaleid ja veetorusid. Kesklinnas asus umbes 40×20 meetrit suur väljak ehk väljak ja enamikus hoonetes on leitud kuni 12 tuba. Selle linna kujundus ületab paljude tänapäevaste linnade disaini. Linn on nii vana, et see eksisteeris ajal, mil kuulus Vana-Kreeka luuletus "Ilias". 2009. aastal tehtud uuringud näitasid, et ala ulatub umbes 9 aakri suurusele alale ja tõendid näitavad, et see oli asustatud enne aastat 2800 eKr. (Toim: veeuputuse ligikaudne toimumise aeg, seega veelgi varem ehitatud) Teadlaste hinnangul uputati linn umbes 1000 eKr maavärinate tõttu, mis nihutasid maad. (Toim: jälle seesama standard vale, maavärinad katsid veega) Kuid vaatamata sellele ja isegi pärast 5000 aastat on linna korraldus endiselt selgelt nähtav ja leitud on vähemalt 15 hoonet. Linna korraldus on nii selge, et arheoloogiameeskonna juht John Henderson Nottinghami ülikoolist ja tema meeskond on suutnud luua nende arvates äärmiselt täpse 3D-rekonstruktsiooni linnast, mida saab allpool videos vaadata. Ajaloolased usuvad, et iidne linn oli olnud Minose tsivilisatsiooni ja Mükeene tsivilisatsiooni kaubanduskeskuseks. (Toim: See on teadaolevalt vamim Kreeka piirkonna kultuur) Kõikjal on hajutatud suured savist valmistatud mahutid, kujud, igapäevased tööriistad ja muud esemed. Linna nimi on praegu teadmata, nagu ka selle täpne asukoht antiikmaailmas.

Jaapani Ryukyu saarte ranniku lainete all on püramiiditaolised moodustised

Jaapani Ryukyu saarte ranniku lainete all on mitmed püramiiditaolised moodustised köitnud sukeldujaid ja geolooge alates paiga avastamisest 1987. aastal. 1987. aastal sattus kohalik sukelduja, kes uuris Jaapani lõunapoolsete Ryukyu saarte rannikut, jahmatava avastuse. Kakskümmend viis meetrit maapinnast allpool märkas ta rida peaaegu täiuslikult nikerdatud sirgete servadega astmeid. Tänapäeval Yonaguni monumendina tuntud massiivne 50 m pikkune ja 20 m laiune behemot on üks maailma ebatavalisemaid veealuseid paiku. Hüüdnimega "Jaapani Atlantis" on ristkülikukujuline virnastatud püramiiditaoline monument arvatavasti rohkem kui 10 000 aastat vana. (Toim: siiski mitte nii palju) Mõned arvavad, et see on kõik, mis on alles kaua kadunud Vaikse ookeani tsivilisatsioonist, mille on tõenäoliselt ehitanud Jaapani eelajaloolised Jomoni inimesed, kes asustasid neid saari juba 12 000 eKr. Teised väidavad, et see koht meenutab looduslikke moodustisi mujal maailmas, millel on selgelt määratletud servad ja lamedad pinnad, nagu Põhja-Iirimaa Giant's Causeway, mille tuhanded üksteisega seotud basaltsambad tekkisid miljoneid aastaid tagasi toimunud vulkaanipurske tagajärjel. (Toim: VAU! Kandilised plokid tekkisid vulkaanipurske tagajärjel ja asetusid õigele kohale?) Ehkki monumendi müütiline päritolulugu võib olla vale, jääb see tõenäoliselt jätkuvalt lummama neid õnnelikke, kes siia sukelduvad ja selle ainulaadse geoloogilise nähtuse lähedale pääsevad.

2000-aastane metropol, mida tuntakse kui "Hiina Atlantist". Sukeldujad avastasid järves 40 meetri sügavusel

HIINAS on 2000-aastane iidne linn, mida võrreldi Platoni väljamõeldud saarega, kui see avastati 40 meetrit allpool hiljem loodud veekanalis. 2001. aastal taasavastati iidne linn, mis asus 26–40 meetri sügavusel maapinnast Shichengis, tuntud ka kui Lõvilinn. „Shicheng oli kunagi piirkonna poliitiline ja majanduslik keskus. See linn oli tohutu ja sellel oli viis sissepääsuväravat, erinevalt traditsioonilisest neljast. „See on 265 võlvkaare suurte tänavate (Toim: antiikajaloos õpetatakse, et võlvkaare leiutasid roomlased, tegelikult ei tea), puittalade ja treppidega hoonete rägastik. "Üllatav on see, et vaatamata oma uskumatule vanusele ja isegi pärast aastakümneid vees veetmist on linn hämmastavalt säilinud. "See on sellepärast, et see oli varjatud Päikese mõjude ja pidevalt muutuvate ilmastikukahjustuste eest." Kanal, mis annab sukeldujatele nõu, kirjeldas üksikasjalikult, mida vaatajad võiksid Lion Cityst leida.

Antarktika jää alt leiti püramiide!

Unikaalse, püramiiditaolise kujuga Antarktika mägi on ühtäkki Interneti-kuulsaks saanud ning selle päritolu mõtisklevad lugematud teoreetikud. Mõned mõtlevad, kas iidne tsivilisatsioon lõi kivise püramiidse struktuuri, teised aga osutavad kosmose poole, spekuleerides tulnukate osaluse üle. Püramiidne mägi, millel pole ametlikku nime, on üks paljudest tippudest, mis moodustavad Antarktika Ellsworthi mäed, mille avastas Ameerika lendur Lincoln Ellsworth lennu ajal 23. novembril 1935, selgub 2007. aasta uuringust, paber, mille avaldas USA geoloogiateenistus (USGS). Täpsemalt, nimetu mägi, mis asub 79°58'39.25"S 81°57'32.21"W, asub Ellsworthi mägede lõunaosas Heritage Range nimelises piirkonnas, mis on tuntud oma erakordsete fossiilide, sealhulgas nende poolest. USGS 1972. aasta raporti kohaselt enam kui 500 miljoni aasta taguste (Toim: ikka need miljonid, tüüpiline standard vale) kambriumi perioodi trilobiitide kohta.

Külmutamise-sulatamise erosioon põhjustas tõenäoliselt selle püramiiditaolise kuju, ütles Pelto. (Toim: ajab naerma küll) See juhtub siis, kui lumi või vesi täidab päeva jooksul mäe sees olevad praod. Kui öö saabub ja temperatuur langeb, lumi külmub ja paisub, muutudes jääks. Paisuv jää põhjustab pragude kasvu, ütles Pelto. (Toim: vaadake kuidas valetatakse. Kuidas saab vesi tekitada sümmeetrilise mäe kuju? Jabur! Aga vale on varnast olemas.) Mis puutub vandenõuteoreetikutesse, kes mõtlevad mäe püramiidi kuju üle, siis "vähemalt nad mõtlevad millelegi," ütles ta. "Lõpuks võib-olla õpivad nad selle käigus midagi." (Toim: naera sellise jutu peale kasvõi ribadeks! :))) ise saab ka aru kui jabur väide selle loodusliku tekke kohta ta esitas)

Internetis on käes uus päev, seega on olemas uus vandenõuteooria: tänu Google Earthile avastati Antarktikast uus salapärane püramiid. Välja arvatud see, et see on lihtsalt mägi. Ja isegi vandenõuteooria "uus" osa on vaid uuesti räsitud versioon loost, millest on aastaid teatatud lõunapooluse püramiidide kohta. Nii et püramiid (AKA mägi). Selle avastas Briti Antarktika ekspeditsioon aastatel 1910–1913. Seejärel hoiti seda kõigi teiste inimeste eest maailmas saladuses, kutsudes seda "püramiidiks" ja seejärel kasutati seda nime piirkonna igal üksikul geoloogilisel uuringul. Need geoloogid arvasid, et nad on selle topeltblufiga nutikad, kuid nad ei osanud ette kujutada, et 100 aastat hiljem näevad "tõed" nende nipist läbi ja avastavad, et püramiid on tegelikult ka püramiid, mille on tõenäoliselt loonud võõras tsivilisatsioon. Võib olla? Kindlasti. Nüüd on teine mägi püramiid nähtav. Selle võib leida koordinaatidelt 79°58’39.25?S 81°57’32.21?W. See on selgelt nähtav!

Eestlased ütlevad ikka veel: valel on lühikesed jalad!

KOKKUVÕTE

Proovisime tuua näiteid üle kogu planeedi, läänest itta ja lõunast põhja. Igal pool on tohutu mõõtmega püramiidid ja suurem osa neist on tänaseni veega kaetud. (Maiade püramiidid on nende juures kääbused.) Külmemas piirkonnas aga jää all. Fakt on see, et planeet oli varem igal pool roheline ja inimesele elamiseks talutava kliimaga. Pärast veeuputust muutus kliima. Õigemini Jumal kujundas veetaseme ja planeedil kliima ümber, seda kirjeldab ka piibel. Kliimaaktivistid ei taha võtta kuuldagi, kui soe planeet varem oli ja jääd polnudki! Kuid uputuse järgselt on väga suur osa planeedist vee all, mis varem oli maismaa.


Seetõttu leitakse veel tänase päevani järvedest, meredest, ookeanist ehitisi, mis on inimkäeline või maaväline, mitte mingi looduslik valik. Samuti ei jäänud need linnad x-maavärina tõttu ühtäkki vee alla nagu standard vale või selgitus tihti ütleb. Need kaeti ühe veeuputusega ja siis jäi pinnamuutuste järgi vesi või veetase nii nagu me suures osas tänaseni saame seda näha ja kasutada.


Jumala tarkus peitub ka selles, et ookean lahutas pikaks ajaks mandrid, et inimesed ei saanud enam teha koostööd sedavõrd nagu varem et nendes kohtades taas midagi üles ehitada või taastada, kuni laevandus arenes ja hoogu võttis. Selline meie maailm on täna, aga see ei jää nii...

Kristlik Mõttevõra