Kristlik Mõttevõra

MILLE LÕPP TULEB?

20.03.24 08:42 AM By Kristlik Mõttevõra

See on õige küsimus, mida tuleb küsida, kui keegi õpetatab lõpuajast või ähvardab inimesi maailma hävitamisega, mida sellisel kujul ei saa toimuda. Miks?

Lõpujaja südmused päästavad lahti viletsusaja ahistuse, mis pühakirjas on detailselt ja ühemõtteliselt kirjeldatud. Kui oleks tuumasõda või maailm hävineks, siis ei saa juhtuda kõik see, mis on ette kuulutatud ja määratud toimuma Jeruusalemmas ning sellele järgnevad sündmused.

"Ja seda Kuningriigi evangeeliumi kuulutatakse kogu ilmamaale, tunnistuseks kõigile rahvastele, ja siis tuleb lõpp." Mt 24:14 jj

Kui teile räägitakse LÕPUST, et see ongi maailmalõpp, siis ärge uskuge neid! KUNINGRIIGI EVANGEELIUMI kuulutamisele tuleb viletsusajal tõesti lõpp. Sellest hetkest kui Jeruusalemma templis seisab metsaline. Siis algab viletsusaeg, mille sarnast varem ei ole nähtud ning evangeeliumi kuulutamisega ongi lõpp. Praegu on veel armuaeg.

Ärge uskuge neid, kes prohveteerivad et kõik hävineb ja sellega ongi LÕPP või pärast koguduse ülesvõtmist on meid kõiki puututav läbi saanud ning meil sellega enam asja ei tule. See ei ole piibellik. Pühakiri kirjeldab Jeesuse kuningriiki ja sh meid kõiki, mis tuleb siia planeedile, mitte kuskil mujal, uuel planeedil ega ka mitte taevas.

Mt 24,11 "Ja palju valeprohveteid tõuseb ja need eksitavad paljusid," hoiatas Jeesus.

Paljud hirmutavad teid, manipuleerivad ja nõiuvad teid ära, et teid kontrollida ja teie mõtteid mõjutada, aga üksnes Jeesus peab olema teie Issand! Kes aga külvavad hirmu ja planeedi hävingut on valeprohvetid. Viimseni kui kõik! Ärge uskuge neid! Eksitus toimub just Jumala sõna konteksti moonutamise läbi. Teid õpetatakse valesti.

Teie südames peab olema rahu, siis te olete Kristusega osaduses. Jumalariik on õigus, rahu ja rõõm Pühas Vaimus. (Rm 14:17) Püsige rahus ja teadke seda, et Jeesus tõi rahu, et meil oleks rahu ja kõike ülirohkesti, sest me ootame Kuningat, kes saadab oma inglid ja meil ei ole üldse põhjust millegi ega kellegi ees hirmu tunda. Miks peaks kuninganna või kuningas üldse hirmu tundma? Meile anti ju meelevald kogu vaenlase väe üle, ka metsalise ja valeprohvetite üle.

Tänage Issandat ja olge ikka rõõmsad, "sest nüüd on meie pääste lähemal kui siis, kui me usklikuks saime." Rm 13:11

Kristlik Mõttevõra