Kristlik Mõttevõra

METSALISE MÄRK 666 ON JUBA KASUTUSES

13.12.21 07:06 PM By Kristlik Mõttevõra

Sellest on palju räägitud, et metsalise märki 666 ei tohi võtta ja enamus kristlasi saavad sellest aru. Kas nad aga saavad aru, mis moodi see märk välja näeb? Mõned arvavad, et see on nähtav märk. Mõned arvavad, et see on kiibi kujul sisestatud. Mõned arvavad, et see on tehnoloogia põhine.

Tutvustame teile metsalise märki, mida juba suur osa elanikonnast on vastu võtnud. Osa siiski teadmatusest.
Aga selle mõju juba toimib. De facto!

Kuidas siis seda märki kasutusele võetakse? Ei saa ju inimesele öelda, et kirjutame 666 otsaette või paneme mingi märgi sinna. See ei lähe läbi. Seetõttu peab kasutama meetodit, mis moel inimesed sellest aru ei saa, vähemasti enamus.

Sellel märgil peab olema sümbol, sest kui inimene isegi näeb numbreid, siis tal jääb võimalus küsida, mida need tähendavad. Kui see aga on inimesele arusaamatu, siis küsimusi ei teki. Selleks tuleb luua kood, mida masin oskab lugeda, aga inimene teab, et seda koodi on mingil elulisel põhjusel vaja. Siis see toimib. Loodud on tingimused ja keegi isegi ei mõtle. Kuid asi pole mitte nii väga selles, et inimesed ei mõtle, vaid inimestel pole teadmisi, mida selle puhul vaja on et mõista tähendust.

Kuid nagu ikka, siis tegemist on saatana ja tema teenijate ning nende poolt seatud eesmärgiga. See on piibellik. Märgi loojad ei varjagi midagi, sest inimesed ütlevad, see on mingi jamps. Muidugi on see lihtsalt kood. Nad ei usu, et saatan olemas on, nii nagu nad ei usu ka et Jumal on olemas. Seetõttu satanistidel on lihtne, mäng käib lahtiste kaartidega. Carte blanche!

Saatan ei ole suutnud midagi ise luua, vaid kopeerib ja rikub loomingut. Kuid ta omistab sellele rikutud projektile oma tunnused ehk paneb sümbolid või tähendused külge ja sellest te tunnete ära, kes selle märgi taga tegelikult on, aga üksnes siis, kui te tunnete Jumalat. Kui te Jumalat ei tunne, siis te ei saa üldse mitte millestki aru mis toimub.

Räägime asjast enesest. Milline see märk on ja kust see pärit on? Nendele küsimustele püüame vastata. Muidugi ei saa ühe looga kõigile küsimustele vastust, aga kui te neid põhiasju teate, siis te saate ise ka aru, milles asi on.

Et inimesed harjuksid, tuleb see eelnevalt käibele tuua ja keegi ei kahtlusta midagi. Kõigepealt rakendati seda kaubanduses. Üsna kiiresti jõudis see isikutunnitsusele. Jutt käib muidugi QR koodist. Q tähendab quick ja R tähendab response. Sellega tuldi välja esmalt autotööstuses, mis võimaldas triipkoodi asemel rohkem infot või seda põhjalikult kasutada. QR koodil on omistatud funktsionaalsused, mida mingi osa sellest koodist tegema peab (positsioneerimine, info ja formaadid, sünkroniseerimine, versioonid, joondused). Sisuliselt on graafiline informatsiooni objekt, kuid seda suudab lugeda üksnes tehnoloogia, mitte inimene. See on väga tähtis! Sest keel on omane inimesele, aga kui koodil ei ole vaja tähti ega keelt, siis saab inimese eest varjata selles mida iganes vaja on ja inimene kaotab "oma näo" kui pole isegi keelt vaja. Toimib üle maailma.

Pange nüüd hästi tähele! Kui asi puudutab kaupade haldamist, on asi selge. Kui aga asi puudutab inimeste haldamist, siis on asi kurjasti, kui inimene ei pääse andmetele ligi ja ei saa üldse aru, mis andmeid süsteemis tema kohta kogutakse ja selle kaudu edastatakse. See on nagu kodeeritud tekst, salakiri, kui valemit ei tea, siis võib seal mida iganes kirja panna. Inimene ei ole enam inimene, vaid on muutunud kaubaks, ta on ese. Emotsionaalselt on see sama kui vangilaagris, kus ei ole inimväärikust ja nime asemel on x number. Inimene ei ole mitte keegi. Ta on objekt. See on omane orjanduslikule süsteemile, kus muudetakse ära inimese olemus, nime asemel kasutatakse just numbrit. Kogu arvestus käib elektrooniliselt ja numbrite abil. Inimene kaotab inimlikkuse, väärtuse, hinge... See on ilmenud juba ainuüksi piirangute näol.

Minnes QR koodi juurde graafiliselt v visuaalselt, te näete esimesel vaatlemisel kolme ruutu, mille sees paikneb omakorda ruut. Olete mõelnud, mis teema sellega on? Miks on selles üksnes 3, aga mitte neli ruutu või miks need asetsevad vasakul ääres ja paremal alanurgas näete hoolikal vaatlemisel vaid ühte väiksemat ruutu, mis on nurgast diagonaalselt ära nihutatud keskpunkti suunas.  Sellel kõigel on oma väga kindel tagamõte.

Jeruusalemma tempel ja QR kood

QR kood kujutab Jeruusalemma templit, see on põhjaplaan, pealt vaates. Vanades tekstides, kus kirjeldatakse Saalomoni templit. Neljas templi nurgas on ruumid ja see on ümbritsetud müüriga. Vanades gravüürides, kus on kujutatud linnaplaani, on see nähtav just nii nagu QR koodis. Kaasaegne QR kood võtab üle templi põhiplaani ja kopeerib seda. Kuid sealt puudub üks nelinurk (paremal all nurgas)? Seetõttu, et see QR kood sümboliseerib muu hulgas ka kolme küünlajalga (4), mida vabamüürluses kasutatakse. Need kolm küünalt on päike, kuu ja meister. Massoonid usuvad, et päike juhib päeval, kuu öösel, aga meister juhatab nende loosi. Üks küünal asetseb läänes, üks idas, üks lõunas (ilmakaared), täpselt nii nagu QR koodil. Põhjas ei ole küünalt (sammast koodil) kuna seal on pimedus. Masoonide teenistuse keskne koht on templil nii nagu Saalomoni templil. Ent osa sümboolikat võetud kristlusest (5). Masoonidel tähendab tempel maailma valitsemist ja võimu ning uut maailmakorda (millest te ühtelugu kuulete) (6). Loomulikult selle kehtestamist kogu maailmas. Eestis on mitmed vanad tegijad ja ka nende järgijad samuti massoonid.

Templi põhiplaan
Tempel
Massoonide käsitlus
Massoonide QR koodi käsitlus

"Siin olgu tarkust! Kellel on mõistust, see arvutagu välja metsalise arv, sest see on inimese arv, 

ja tema arv on kuussada kuuskümmend kuus." Ilm 13:18

Maagia ja QR kood

Kuid kõige selle lisaks on QR kood 666 sümbol. Mis on kristlikust vaatevinklist kõige olulisem teada. Selle juures on kasutusel ka nn maagiline ruut, kuivõrd teatud ridade arvud annavad sama tulemuse. Selliseid numbrite kombinatsioone kasutatakse maagias ehk nõiduses! Tekib küsimus, kuidas QR koodis on kasutatud maagiat? Need on sümeetrilised ja neid on QR koodis 3 tk nagu eelpool juba kirjeldatud sai. QR koodil on see lihtsustatud. Kes matemaatikas selliste tehetega kokku puutunud, saab ka teha arvutused. Väikse ruudu puhul on lihtsam, need read annavad tulemuseks ikka 6. Kuidas tahes, välja tuleb 666. Selline käsitlus on teadlikult sisse toodud.

Te juba teate seda, et Johannese ilmutus selgitab, et keegi ei saa enam osta või müüa, kui ta ei võta enesele metsalise märki. Millest pikemalt ei hakka kirjutama, igaüks saab ise lugeda. Kellel seda 666 koodi ei ole, sellelt võetakse ära õigused, praktiliselt on ta lindprii, ta ei saa midagi teha. Juba täna võite oma nahal kogeda, kuidas seda 666 süsteemi samm-sammult kehtestatakse ning teid ahistatakse. Pole kahtlustki, et QR kood on metsalise märk 666 ja selle abil minnakse üle uue maailmakorra kehtestamisele, isegi Eestis. Ilma piibli teadmisteta ja sümbolite keelt teadmata, mida massoonid selle teostamiseks kasutavad, ei ole võimalik QR koodi vaimset tähendust lahti "muukida" e teisisõnu, inimesed ei saa üldse aru mis toimub, ammugi et tegemist on metsalise märgiga. Te peate teadma ajalugu ja isikuid, kes seda rakendavad ja mis on nende eesmärk.Ülemailmse korra järgi on ette nähtud iga inimsese märgistamine 666 koodiga ja eesmärk on liita nad globaalse süsteemiga, muuta sõltuvaks ja juhitavaks ehk allutada süsteemile. Kes koodi ei võta, see on eemaldatud teenustest ja hüvedest. Inimese isikupära ja nimi ei ole enam oluline, tema tunnus on number, mida kontrollib arvutisüsteem, mille tarkvara on kodeeritud. Sellega muudetakse ta virtuaalsest reaalsusest sõltuvaks. tegelikult paljud juba seda ongi (nutisõltlased), vabatahtlikult ja ennast sidunud metsalisega. Selle juurde luuakse rahvusvahelised standardid, sh ID raha e pank, tervisesüsteem, mis hõlmavad iseendas kõiki eluvaldkondi. Poliitikat, olmet, majandust, tervist, vabadust, kõiki vahendeid!

„Kui keegi kummardab* metsalist ja tema kuju ning võtab tema märgi oma otsaette või oma käe peale, siis ta saab juua Jumala raevu viina, mis lahjendamata on valatud tema vihakarikasse, ning teda piinatakse tules ja väävlis pühade inglite ees ja Talle ees." Ilm 14:9,10

Piibel ütleb selgelt, kes kummardab ja võtab tema märgi. Seetõttu, kui sa kuulsid sellest esimest korda ja ei tea midagi metsalisest, siis nüüd sa tead et selline märk on olemas, millest kirjutab piibel üsna palju ja seadusevastase lõpuaegade plaan on sundida sind kummardama tema ees. Kui sa seda teadlikult teed, siis võisid lugeda (Ilm 13:17, 14:9,10), mis selle tagajärg on. 


Kas sul üldse on teist võimalust? Jumal annab selle, kui sa teda palud ja soovid saada päästetud, aga tuleb muuta oma hoiakuid ja tegusid. 


Kui keegi mõtleb, et mis see minusse puutub ja üldse, see kõik on üks veider väljamõeldis ega päde! Kui isegi mitte uskuda piiblit ja öelda, et Jumalat ei ole olemas, siis nii või teisiti, kõiki juba tõmmati lõpuaja sündmustesse. Ent ühel hetkel saabub tõehetk. Piibel on täis sündmuste kirjeldusi, mis täna toimub. Kõigest on inimesi ette hoiatanud ja ka seda, mis sellega kaasneb ja kuidas see lõpuks läbi saab.

* kreeka keelest [προσκυνοῦντες] - proskyneō. Ilm 14:9

Mis on (1) ülistamine; (2) käe suudlemine aukartuse märgiks; (3) pärslased langevad põlvili ja puudutavad maad otsmikuga, väljendades sügavat austust; (4) põlvitades või kummardades austuse avaldamiseks.

Kristlik Mõttevõra