Kristlik Mõttevõra

KRISTLIK MÕTTEVÕRA AVAS TWITTERIS KONTO

18.03.23 10:20 AM By Kristlik Mõttevõra

Kutsume oma lugejaid liituma meie Twitteri kontoga

Kristlik Mõttevõra toetab infovabadust, isiku õigust saada avalikku informatsiooni kristlusest ja kristlastest, mida ühiskonna kiire muutuse käigus on üha keerulisem teha, siis Kristlik Mõttevõra avas konto Twitteri keskkonnas


Hetkel on selles võimalik avaldada sisu, mida Facebook enam ei võimalda või piirab sõnavabadust oma nägemuse järgi sellest. Eesti Vabariigi põhiseaduse paragrahv 45 ütleb ühemõtteliselt, et tsensuuri ei ole.  Igaühel on õigus vabalt levitada ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil. Seetõttu seisame kristlaste õiguste eest nii nagu põhiseadus seda ütleb. 


Meie eesmärk ei ole rikkuda avalikku korda ega õhutada viha, vaid kuulutada evangeeliumi, nii nagu piiblis seda juba 2000 aastat kirjutatud on. Isegi olukorras, kus põhiseadus on meie riigi alus, on siiski ka põhiseadus vaid sada aastat vana ja võrreldes piibli tekstidega beebieas. Eesti põhiseaduses on mitmed põhimõtted, mis on oma olemuselt piibelliku taustaga ja eestlaste poolt omaks võetud. Siiski tänases olukorras, kus kogu meedia on rahvusvaheline ja paljuski tsenseeritud oma suva järgi, peame selles olukorras tegema valiku, mis meie tööd kõige vähem segab ja takistada püüab. 


Twitter on täna sotsiaalmeedia platvorm, milles sõnavabadus on inimestele tagasi antud, kuigi ka selles oli vahepeal keeruline avaldada arvamusi ja selle juhid kustutasid isegi maailmakuulsate isikute kontosid, kuivõrd nende poolt avaldatud hoiakud ei meeldinud. Täna selliste suhtumistega isikud on Twitteri juhatusest välja vahetatud ja inimestele sõnavabadus ja arvamuste avaldamise õigused tagasi antud. Sellest lähtume ka meie oma töös. 


Oleme loonud konto ja kutsume ka oma lugejaid sellega liituma. Kellel konto puudub, on hea põhjus selle avamiseks, et liituda meiega ja osaleda selles evangeelses töös.

Kristlik Mõttevõra