Kristlik Mõttevõra

MEELEVALD, PÜHA VAIM JA VÄGI

01.09.22 01:28 PM By Kristlik Mõttevõra

"Ja Jeesus kutsus oma kaksteist jüngrit enese juurde ning andis neile meelevalla rüvedate vaimude üle neid välja ajada ja parandada kõiki haigusi ja igasugu nõtrust." (Mt 10:1)

Kui ta seda oli öelnud, puhus ta nende peale ja ütles neile: "Võtke vastu Püha Vaim! (Jh 20:23)

"Ja vaata, mina läkitan teie üle oma Isa tõotuse. Teie aga viibige selles linnas, kuni teid rüütatakse väega kõrgelt!" (Lk 24,49)
"Ja nad kõik täideti Püha Vaimuga ning hakkasid rääkima teisi keeli, nõnda nagu Vaim neile andis rääkida." (Ap 2:4)

Püha Vaim ei ole üksnes Jumala vaim ja märk tema kohalolu tunnuseks, kes meid pitseeris taevasse, kes meie sees meid vahetult juhib ja õpetab, vaid Püha Vaim on meie sees kui meelevalla tunnus, mis on mõjujõud, meie VÄGI (!!!), mille abil me teeme kõike seda sama mis Jeesus õpetas jüngreid tegema!

Meie sees on Jumala "elekter" mille pinge vastab just selle seadme vajadusele, mida on vaja käivitada. Valguse jaoks piisab juba mõnest voldist. Kui meid on vaja hoiatada, siis juba "koroona" pingest nagu suitsuanduril; aga kui on vaja "pesu pesta", siis läheb vaja "220 volti", sest patu tundmine vajab tugevamat voolu; aga kui on vaja kedagi ellu äratada, siis tuleb anda üks "korralik mats" nagu reanimatsioonis inimese süda elustada. Pinge tugevused ERINEVAD, kuid kõike seda sama teeb Püha Vaim!

Ta paneb inimese peas tööle veel "raadiosaatja" mis võtab vastu saateid, aga edastab sinu vaimu sõnumeid ka taevasse. Selle tunnuseks on võõrad keeled.

Kui esimene "saade" algas nelipühal, siis nad kuulsid kohinat. Nad kirjeldasid või nimetasid seda nii. Aga sel hetkel lülitati sisse otsekui sada erinevat raadiokanalit ja nad kõik rääkisid võõraid keeli. See "raadio" oli kui raadiote orkester, Jumala loodud keelte väeline demonstratsioon. Keerake kodus lahti telekad ja kõik raadiod, aga erinevas keeles, siis just seda sama sel hetkel juhtus kui tuli Püha Vaimu välja valamine, et me teaksime, et ei ole üks keel nagu enne Paabelit, vaid palju keeli. Niisamuti ei ole taevas inglise keel rahvusvaheliseks mõistmiseks. Kõik keeled on Jumala jaoks taevas olemas, isegi eesti keel!

Meelevald on antud igale usklikule, keda Püha Vaimuga ristitakse, millega ta saab "seadmed" ja käivitab ning kasutab seda iga üks nii nagu Jeesus õpetas. Kolme aastaga saab inimene kõrghariduse, niisamuti said jüngrid kolme aastaga taevaliku kõrgepinge "elektriku" hariduse, millega teostada oma ametit ja Jumala riiki juhtida.

Sinule on antud meelevald, see on õigus. Samuti "kinnitati" sinu külge varustus, millega seda "voolu" kasutada. Kuid see "pinge" tuleb Püha Vaimu kaudu. Tema teostab seda voolutugevust ISE. Lihtsalt seda tuleb sisse lülitada, ja ütle "Tule! Tule kallis Püha Vaim ja tee seda!" Lüliti nupule pead vajutama sa ISE.

Palvetades sa lülitad asjad tööle, käsi peale pannes sa tervendad ja isegi äratad surnud üles Püha Vaimu väes. Jeesus tegi nii ja õpetas kõiki jüngreid. Jüngrid tegid nii ja õpetasid omakorda KÕIKI teisi jüngreid tegema. Kuna tegu on Jumala vaimuga, siis on tema võimalused ka piiramatud, mida ei saa isegi kogu elu jooksul ära defineerida, mida ta kõike suudab korda saata. Kuid mida ta suudab sinu läbi korda saata, sõltub sinu usust. Mida sa usud, seda Püha Vaim liigutab. See Jumalik vägi on sinu sees, kui sa ta vastu võtsid. Kuid nende sees teda pole, kes pole Jeesuse omad. Võta Jeesus vastu ja sa saad Püha Vaimu anni.

Võtke vastu Püha Vaim ja vajutage lülitit!

Kristlik Mõttevõra