Kristlik Mõttevõra

MA OLEN SINU SEES, VAATA SISSE

02.09.22 10:51 AM By Kristlik Mõttevõra

Kõik teile olulised asjad Jumal annab teile seest poolt, ilma vahendajate abita, Püha Vaim ütleb mida teil vaja on. Täpselt nii näitas Jeesus ette.

Varem olid vahendajateks preestrid, nüüd olete teie kuninglik preesterkond, püha rahvas. 1Pt 2:9

Võite piiblist lugeda, kuidas see uus viis rabidele arusaamatu oli ja neid täiega närvi ajas, kui mitte öelda nende leib ohus oli. Seni olid nemad Jumala vahemehed. Kuid nüüd Jumal rääkis OTSE ja Jeesus demonstreerib kuidas seda kõike vastu võtta.

Kõige suurem viga ongi vaadata teiste kristlaste ja kõikvõimalike õpetuste peale, mida tihti toovad kuulutajad, kes ütlevad, et ainult nemad teavad tõde ja sa pead seda vastu võtma! Kuid Jeesus õpetas, vaadake! kuidas ma Isaga suhtlen iga päev. Kui sa Jeesuse vastu võtsid, siis Jeesus asub sinu sees. Ja ta teeb sinule seda sama, mida Isa tegi temale.

Ta ei aja sind järgima ega kuulama teisi kristlasi, vaid Jeesus ütleb:

"Kuula mind! Ära vaata inimeste peale! Mina olen Jumal. Ma olen sinu sees ja ma tahan sinuga rääkida. Ära kuula teisi, vaid vaata enda sisse. Ma olen kogu aeg olemas ja TAHAN sind iga päev ISE JUHTIDA läbi oma Püha Vaimu! Mina tean täpselt mis on sinu vaimulik olukord ja ma tean, kuidas sind selles juhatada, mida sa pead teadma ja kuidas elada täna, homme ja edaspidi.

Igal inimesel on erinev olukord ja vajadus, aga see ei ole sinu vajadus! Ma annan sulle vaimuliku toidu, mis sobib sinule. See mida ma annan teisele kristlasele, see ei sobi sulle! Sa võid sellest saada "seedehäired" ja vaimuliku puhituse või "kõhu" lahti ajada, see võib ajada ka südame pahaks! Seetõttu õpi ja võta vastu just see sõna, mida ma Püha Vaimu kaudu sinule annan seespidiselt.

Kui sa oled juba eakas kristlane, siis ei sobi sulle enam sõna, toit, mida ma annan neile, kes töötavad täie vahetusega. (Hb 5:12) See toit hakkab sind vaevama, see ei ole sinule. Ka noortele annan ma toitu, mis sobib üksnes neile, mitte tahket. (1Kr 3:2, 1Pt 2:2) Sest nad ei suuda seda taluda. Kuid päeva menüü saad sa Minu käest. See on just sinule mõeldud sõna."

"Ja Issand juhatab sind alati ning toidab su hinge põuasel maal; ta teeb tugevaks su luud-liikmed ja sa oled otsekui kastetud rohuaed, veelätte sarnane, mille vesi ei valmista iial pettumust." Js 58:11

"Aga kui tema, Tõe Vaim, tuleb, juhib ta teid kogu tõesse, sest tema ei räägi iseenesest, vaid ta räägib, mida kuuleb, ja ta kuulutab teile tulevasi asju." Jh 16:13

Kristlik Mõttevõra