Kristlik Mõttevõra

TUNNE LUTSIFERI JA TEMA OLENDEID

15.12.22 08:25 AM By Kristlik Mõttevõra

Mis on ühist Lutsiferil, deemonil ja tulnukal?

Maa peale loodud olevused enamasti kannavad maiset ihu, kuid lisaks sellele, kannavad need ka hinge või vaimu. Vaimolendid, kes siin liiguvad kas vaimu kujul või ihulikult.

Kas te olete näinud kasvõi üht ilusat tulnuka kujutist? Ei. Mõned neist meenutavad inimest rohkem, mõned vähem. See kinnitab vaid üht, et tegu on plagiaadiga, mille autor on Lutsifer. Samuti kui te vaatate nende tehnologiat, see näeb välja hale ja aegunud, tihti riknevad ja kukuvad maha. Ainus mis nende puhul on rakendatud, on elektromagneetiline tehnika, aga isegi seda teeb inimkond edukalt ja on loonud analoogsed mudelid. Neil on energia puudus, mida siis maa peal laadimas käiakse, magnetväljadel nagu teslat. Tesla võttis isegi patendi sellise tehnoloogia peale. Kuid need lendavad pannid näevad välja haledad, võrreldes inimkonna poolt looduga. Ka nende magnetväli ei anna mingit eelist ega kaitset, sest inimkond on ka selle vastu loonud impulss tehnoloogia, millega vajadusel neid kahjutuks teha. Mida siia uudistama tullakse? Ikka Jumala loodud inimese tehnoloogiat, mida Lutsifer kadestab, sest inimene loodi Jumala näo järgi ja kuradil pole võimet inimest ületada. Jah ta võib end kuule saata või marsil parkida, aga seda suudab ka inimene. Kuid tulnukad on lihtsalt deemoni hale soperdis, nii ei ole neid karta ega imetleda vaja, sest nad on kõigest loodud olendid, kuigi nad üritavad jätta muljet, et nemad valitsevad maailma. Jumal valitseb kogu universumi, saatan on lihtsalt ära karanud peaingel, kes läks õhku täis ja visati välja ja liigub ringi ja mõtleb teha ennast tähtsaks. Inimene tunneb siiski rohkem füüsikat sh tuumafüüsikat, mis on siiski veelgi võimsam jõud kui elektromagnet energia ja selle kasutamine. Jumal on viinud selle füüsika jõu abil inimesed taevasse ja see on inimese ülesvõtmist teostav füüsika, päästev jõud, mis meid taevasse viib. Kuid kuradil sinna luba ja asja ei ole, sest sinna ei pääse ükski rüve. Kui vaadata neid tulnukaid, siis need on tõesti jälgid ja juba välimuselt selge, et Jumal ei ole neid loonud. Kristlastel ei ole põhjust selle üle isegi imestada, sest see on määratud hävitamisele. Maa aga Issanda rahuriigiks ja see kestab igavesti.

KUIDAS TEHA VAHET

On olevused, mis on Jumala poolt loodud ja siis kõik need teised. Kuid kelle loodud? Kas inimese või kuradi. Inimese loodud olendid on liigipõhised ja tänaseni ei ole inimene loonud ühtegi olendit, mis oleks kahe liigi ristamisel jätkusuutlik. Küll aga ei saa seda öelda kuradi kohta. Seetõttu te näete maailmas nn tulnukaid, kuid need näevad välja haledad inimese plagiaadid või lausa peletised ning otsesõnu värdjad. Jumala poolt loodud olendid on kaunid ja tõesti vastuvõetavad, kuid seevastu kuradi poolt loodud hirmutamiseks. Kelle? Inimese. Sest kuradi eesmärk on domineerida inimese üle ja nn tulnukad on üks viis, mille abil ta inimesi hirmu all hoiab ja terroriseerib (Hes 28:19, heebrea k "ballaha", H1091) Eesti piibel tõlgib selle sõna "hirmutiseks", aga algkeeles on see terroristiks. Tulnukad ei ole mingid paralleelplaneedi või galaktika olendid, vaid kuradi looming. Neid jätkub siia, Kuule, Marsile ja meie päikesesüsteemis piisavalt. Tulnukad on reaalne põhjus, miks tuli asi lahendada (Noa) veeuputuse läbi. Kuid sellest järgmistel kordadel pikemalt. Niisiis täna keskendume Lutsiferile. Tunne oma vaenlast!

Piibel kirjutab Lutsiferist (langenud inglite peamehest) ja meile tuntud kuradist või Saatanast üsna palju. Seda kõike ei jõuaks kokku kirjutada, mida kõike ta korda saadab. Täna piirdume tema olemuse kirjeldusega. Temast kirjutab pikemalt Hesekiel ja Jesaja. Hesekiel on kirjeldanud tema välimust ja tegelikult kogu elulugu. See jõuab sündmuseni, kus toimub surnute ülestõusmine (Js 14:9), mida meie ootame. Kuid algab sellega, et ta oli loodud olendite seas enne maailma st meie planeedisüsteemi loomist. Kuid ta oli kohal ka Eedeni aias, kust algas inimkonna algus, aga ka patulangemine, mille ta algatas. Miks ta seda tegi? Sest ta oli inimese peale kade. See on tema hoiak ja hinnang Jumala töö või loomingu suhtes. See selleks. Ent esiteks, mida märgib Hesekiel kuradi tutvustuseks? Esmalt, ta oli alla langenud taevast, koidiku poeg, laitmatu alates loomispäevast, kuid keda Jumal moondas nii, et tema peamiseks tegevuseks sai inimkonna terror. Sealhulgas petmised, inetused. Põhjus miks ta taevast välja visati on laiemalt tuntud kui mäss Jumala vastu, kus temaga ühines kolmandik ingleid, kes siis samuti välja visati, kuid nüüd kõik see "tore" seltskond tegutseb planeedisüsteemis ehk teises taevas. Jumal asub kolmandas, meie kohal olev pilved on esimene taevas, aga see mis jääb atmosfäärist edasi, kosmos, see on kuradi valitsusala juba aegade algusest. Ta on enda kohta öelnud, et ma teen ennast kõigekõrgema sarnaseks. Lutsifer ei oleks kunagi tõstnud mässu Jumala vastu, kui tal ei oleks olnud ligipääsu Jumala oskusteabele, kuidas Jumal loob mitte millestki maailma ja ta mõtles, et temagi saab sellega hakkama ja otsustas "eralduda" Jumalast. Paraku selgus, et ta võimed on kaugel sellest, mida ta arvas, et ta suudab teha ja inimkond on näinud juba enne veeuputust tema loodud "tulnukaid", kes on haledad mutandid ja näevad välja tõeliselt hirmutavad ja eemaletõukavad välimuse poolest, kuid inimesel ei ole põhjust neid karta. Sest inimene on loodud Jumala näo järgi ja inimeses elab Jumala Püha Vaim. Seetõttu piibel kirjutab, keda me peaksime kartma, kui Jumal on meie poolt.

Nüüd aga peaksime rääkima sellest, mis vahe siis kõigil olevustel on. Kõigepealt peab mõistma, millal keegi loodud on. Jumal on kõige algus ja ka kõik see, mida ta on loonud enne Maa ja planeedisüsteemi rajamist, oli nn aegade alguses loodud olendid, nagu näiteks inglid (erinevat liiki). Kuid deemonid ei ole liigi poolest erinevad, vaid on langenud, endised inglid, kes olid samuti Jumala poolt loodud headeks tegudeks ja teenistuseks. Seetõttu oli alguses Jumal, inglid, aga oli veel üks isik. Piibel ütleb, et see oli Jeesus ja ka Jeesus oli sellest täiesti teadlik, et ta on tulnud Isa juurest ja läheb sinna tagasi. Piibel kirjutab, et Jeesus oli igavikust alates, enne maailma algust. (Õp 8:23,24). Nüüd aga kolmandast taevast maa peale.

Maa peale loodud olevused enamasti kannavad maiset ihu (see tähendab, et see on ajalik), kuid lisaks sellele, kannavad need ka hinge või vaimu. Vaimolendid, kes siin liiguvad (inimese silmade füüsiline võime v ehitus ei ole mõeldud neid nägema) kas vaimu kujul või ihulikult (näiteks ilmuvad inglid isegi unes Mt 1:20, see on siis vaimselt). Kuid ihulikult suudavad nad kehastuda ehk võtta kuju, näiteks inimese ihu näol. See on nende võimekus, kuid see tuleb Jumala väe tõttu, mitte et see võime oleks neil iseenesest võtta. Kui Jumal tahab, siis ta lubab sel juhtuda. (Tn 6:23, Hb 13:2) Kuid inglite sh deemonid erinevad inimesest selle tõttu, et neil ei ole hinge. Hing on veres. Inglitel verd ei ole. Kõigil olevustel, kelle sees voolab veri, on hing. Seetõttu ka loomadel on hing, aga neil ei ole vaimu. Hing suudab tunda rõõmu, saab aru huumorist, tunneb kaasa ja on armuline, kuid kuradi loodud tulnukatel ja deemonitel see kõik puudub. Selle poolest erineb inimene nn tulnukast, kuna need ei suuda rõõmu tunda ega mõista nalja. Nad mõtlevad, aga ka vaim suudab mõelda. Mõtlemine ei ole vaid hingeomadus. Inglid suudavad mõelda sarnaselt inimestega, nii ka deemonid.


Maa peale loodud füüsiliste olendite poolest on vaid inimesel vaim, loomadel vaim puudub. Ent hing kannab endas moraalseid omadusi. Loomadel on instinktid, kuigi on hing, aga neil puudub vaim. Kuid ka tulnukatel on ihu. Kas neil on ka hing? Vastus on: ei ole! Tulnukad on kuradi looming ja kurat kasutab küll oma eksperimentides maa pealt võetud geneetilist koodi (loomset või inimgeeni) ja tõepoolest te vahel olete kuulnud värdjatest. See on rikutud kood. Kuid neil saab hing olla sees seetõttu, et seal on osa inimkoodi (Samas Jeesuse ihul oli Maarja poolt kood, Jeesus ei olnud hingeta nagu tulnukas). Kuid tulnukad, neil ei ole hinge. Nad ei oma moraalseid omadusi ja kui nende ihu vaadata, siis nad näevad välja erineva mõõdu ja välimusega, aga see on tõeliselt eemalepeletav. Kuid inimene püüab nendega suhelda, arvates et nad on mingist teisest galaktikast, siis selline suhtlus on takistatud, kuna neil olenditel puudub hing ja nad on saanud ihu, mis omab deemonliku vaimu. Nad on tegelikult üsna nõrgad, kuid omavad teatud võimeid, mida inimesel ei ole. Näiteks ei vaja nad hapniku, aga inimene vajab. See on peamine füüsikaline eelis kosmoses. Sedavõrd nad taluvad kiireid liikumisi elektromagneetilise jõu abil ja kurat saab neid ilma vaevata liigutada meie lähedal paiknevatel planeetidel, tema valitsupiirkonnas. Seetõttu kuradi looming ei suuda luua moraalse võimekusega isikuid (inimene). Kuid neil on ihu ja see on ajalik (surelikud). Jumal teadis seda ja läbi veeuputuse ta kõrvaldas siin planeedil väga olulise osa selliseid värdjaid, keda inimesed kummardasid, kuid kes alistasid inimest ja orjastasid inimest! Jumalal ei olnud vaja inimest uputada, vaid olulisem oli uputada kogu see kurjuse riik, sh nende templid, sambad, tehnoloogia jms, mida tänaseni leitakse veel vee alt. Miks? Sest need olid enne veeuputust ja ujutati üle ja tänaseni on merede ja ookeanide põhjas igasuguseid ehitisi, linnu ja püramiide ja mida kõike veel. Veetase on praegu palju kõrgem, kui see oli enne veeuputust. Seetõttu on suur osa tänaseni vee all. Tulles tagasi olendite liikide teema juurde, võib öelda, et inimesel on rohkem väge ja mõistust kui tulnukatel. Sest inimesel on nii ihu (mis oli algselt surematu, on ju teada ka väga vanad inimesed ja seetõttu saigi inimesi nii palju tekkida, et nad elasid ja muudkui sünnitasid juurde) kui hing ja vaim. Seega, inimeses on tänase seisuga kaks omadust, mis on surematud, need on hing ja vaim. Kuradil hinge ei ole. Kuid kuradi käes on vangis langenud hinged. Kuid kõik need, kes Jumalat armastavad, neil on ligipääs igavesele elule ja piibel kirjutab, et inimesel on igavene elu, uus võimalus siin rahuriigis, pärast seda kui lõpuaja periood läbi saab ja siin pannakse kehtima reeglid, mis olid alguses. See kestab piibli sõnul 1000 aastat. Tegelikult igavesti. On veel üks vaim, mida Jumal puhus oma hingeõhuga inimese sisse, see on Püha Vaim. Püha Vaim on Jumala kolmas isik, tema tervikust, kuid inimese vaim ilma Jumala vaimuta on surnud, teisisõnu see ei toimi. Selleks on algselt inimesele antud osa Jumala vaimust ja see on taas jälle inimesele kättesaadav tänu Püha Vaimu väljavalamisele pärast Kristuse ülestõusmist. Seetõttu kõik kristlased, kes Jeesuse vastu võtavad, tegelikult on läbi Püha Vaimu otseühenduses Jumalaga, nii Isa kui Jeesusega. Jumal toimib nii või teisiti kolmainu isikuna ja sellisel põhjusel nimetatakse meid Jumala lasteks, kes me usume Jumalat ja teda vastu võtame.

Tänase päeva jutu kokkuvõtteks ütleks seda, et lugege esmalt Hesekieli 28 ptk alates salmid 2 kuni 19. See on kasulik teada, kellega meil tegemist on, kuid see isik on paljude trikkidega "kuulsaks" saanud, mida inimesed ülistavad kui maavälist elu, tegelikult on see pettus ja sellele tehakse lõpp. Mitte aga planeedile Maa. Jumal on lubanud, et ta ei hävita enam Maad. Seetõttu kui keegi ei tea veel, siis hävitamisele läheb kõik see butafooria, tulnukate kamp ja eesotsas tema ninamees, kes pannakse tuhandeks aastaks luku taha, et natukeseks välja lasta, et ta näeb seda kaunist Jumalariiki, milles me elame igavesti ja siis tuleb tema lõpp, aga ka nende värdjate ja nendega koostöö tegijatele lõpp. Jumal on alati saanud oma tahtmise. Nii on kirjas. Kui keegi ootas, et me hakkame kirjeldama kuradi tempe, siis kahjuks pidi ta pettuma, aga meil on plaanis avaldada veel mitmeid lisalugusid nii UFOdest kui tulnukatest, aga ka kuradist, nende peamehest. Seda on hea teada, et mitte ennast lolliks teha ega lasta ära petta. Nii et see helkjas hommikutäht (kirjaldab tema mõjuala ja planeeti), see on meie peamine vaenlane, aga meil ei ole põhjust ülistada tema olendeid ega nende käsutuses olevat tehnikat, see kõigest on vaid tehnoloogia. Muide, aegunud! Inimene on arengus kaugemal, suudab kasutada ka plasmatehnoloogiat, et liikuda selles ruumis, mida Jumal nimetab teiseks taevaks. Aga loodame, et selleks ajaks on sealt kõrvaldatud kuradi saast. Piibel ütleb, et see hävineb (taevas ja maa hävineb, aga minu sõna jääb), kuid see ei tähenda, et Jumal hävitab meid, kogu oma armsat loomingut ning kui te mõtlete ka Kuningate Kuninga linnale, siis kirjutatud on, et kõik rahvad hakkavad seal käima Kristust kummardamas. See on meie tulevik. Meil on suur tulevik ja see on fantastiline! Selle optimistliku noodiga täna ka lõpetame.

Briti teadlased mängivad jumalat!


Ühendkuningriigi ülisalajastes laborites on loodud kokku 150 inimese ja looma hübriidi. Paljud huvigrupid on hakanud katsetes loomi kasutama! Need rühmad on King’s College, Newcastle’i ülikool ja Warwicki ülikool. Nad saavad katseteks kasutada loomade munarakke.

Kui juba inimesed teevad selliseid jäledusi ja inimkatseid rakutasandil, miks inimesed siis imestavad, et kurat teeb seda sama ja neid nimetatakse hellitavalt "tulnukateks" ja arvatakse, et tegemist on maavälise galaktika olenditega. Mis on muidugi absurd. Lugege piiblit. Selles on vastused, kes seda teeb ja kus see planeet on.

Milline jumal looks sellise värdja välimusega peletised nagu tulnukad tihti on? See on kuradi kätetöö. Kui te vaatate Jumala loodud olevusi, siis need on esteetiliselt ja peene tunde ja kunstitajuga loodud, vahel lausa humoorikad, aga nad ei ole värdja välimusega. Seetõttu kuradi soperdised on kaugele ära tuntavad ja isegi kaugel sellest, millise välimuse Jumal andis inimesele. Millised proportsioonid! Ja milline kaunis ja ihaldusväärne on naine, kelle Jumal lõi. Jumal teeb kõike hästi ja tema looming on kiidetav ja ületamatu.

Mõned siin all märgitud lood on metafoorid, mõned tõsielu sündmuste rekonstruktsioonid, aga mõned faktid tõendatud.

Kristlik Mõttevõra