Kristlik Mõttevõra

LUBAGE, ME TUTVUSTAME TAEVAST

15.03.23 02:33 PM By Kristlik Mõttevõra

"Te olete liiga emotsionaalsed," kui te rõõmuga tegelete, ütleb ikka veel palju usklikke. Taevas on liiga emotsionaalne nende meelest? Tere tulemast taevasse! Kui te veel ei tea, et taevas on suur rõõm, siis võtke teadmiseks.

Taevas on vaid rõõm Pühas Vaimus. Seal ei ole grammigi kurbust, küll aga igavene rõõm ning rõõm igast patusest, kes meelt parandab ning saab päästetud. (Lk 15:10)

"Teid kurvastatakse, kuid teie kurbus muutub rõõmuks," ütles Jeesus. (Jh 16:20) Sest kui ta surnuist üles tõusis, siis kurbus muutus tõesti rõõmuks! Selline rõõmu laegas avanes kaks tuhat aastat tagasi.

See rõõm kestab nii taevas kui ka maa peal, kus on Jumala riik ja teie olete selle riigi esindajad. Sest Jumala riik on õigus ja rahu ja rõõm. "Ja Issanda lunastatud pöörduvad tagasi ning tulevad Siionisse hõisates. Nende pea kohal on igavene rõõm, rõõm ja ilutsemine valdavad neid, aga kurbus ja ohkamine põgenevad ära." Js 51:11.

Rõõm ei ole pelgalt emotsioon, vaid see on sisemine seisund, vaimne tõsiasi (Gl 5:22), avaldunud vaimuvilja tunnistus, mis on sama kindel kui Püha Vaim teie sees. Nii nagu Püha Vaim on tulnud et jääda, nii toodi ka rõõm ning anti üle ja see kestab igavesti.

Kristlik Mõttevõra