Kristlik Mõttevõra

ÄRA SEGA VAHELE

05.10.21 10:00 PM By Kristlik Mõttevõra

KUULA ÄRA MIDA RÄÄGIB PÜHA VAIM

Kui sa oled Jumala ees enne tähtsat otsust, annab Püha Vaim nõu. Kui sa siis teed tema juhiste järgi, saad sisemise rahu, mida mõistusega ei ole võimalik isegi kirjeldada, aga kes on seda teinud ja kogenud, see teab millest me kirjutame ja seetõttu me ei hakka seda rahu kirjeldama. See on tajutav. Kui asjasse tekib või tungib või sekkub midagi, mis tahab seda rahu kõigutada ning tahab ohustada sinu ja Jumala eesmärki, tunned seda oma sisemuses Püha Vaimu mõjul.

Esmalt tuleb harjutada Jumala ees vaikselt olemist, tuleb kõik eemale hoida mis seda vaikset suhtlust häirib, isegi kristik raadio kinni keerata*, täiesti vaikne, et oled vaid Issanda jaoks. Samuti sisemised mõtted tuleb vaigistada. Hoia südant vaiksena Jumala ees, kui soovid tulemusrikkalt olla koos Jumalaga. Sest loomulikust jõust ei piisa Jumalariigi töö tegemiseks, kuna vaja on sellist jõudu, mis on üle mõistuse ja pelgalt loomulikud võimed. Igaüks, kes on valmis vaikseks jääma ja Jumala ligiolu ootama, võib sooritada tema poolt antud ülesanded, kuna siis ei ole rahu ja jõud hingeline v tavaline, vaid vaimulik.

Tänapäeval on inimestel nii palju müra ning nii kiire, et tahes või tahtmata neil ei jätku aega lihtsalt ootamiseks, mistõttu nad ei kuule ka Püha Vaimu häält, kes kõneleb nende sisemuses. Kuid kes on harjutanud, need tunnevad kohe ära teda, seetõttu neid saab Jumal juhtida igas olukorras. Uuestisündinud vaim tunneb ära Jumala kõne, kui seda õpitakse ja praktiseeritakse. Kui meil on kiire, ei jõua tähele panna ega kuulda Jumala häält.

* Pereraadiost tuleb liiga palju kordi ringhäälingu uudiseid, mida me tegelikult ei vaja, sageli on need deemonliku sisuga. Milleks seda korrutatakse Pereraadios? Liiga sageli, iga natukese aja tagant. See tõesti häirib, mistõttu kui täistundidel seda tuleb, keerame raadiol hääle maha. Kui sa oled puhastatud, siis sa ei taha saada solgiga vastu vahtimist ja koguni iga natukese aja pärast! Huvitav, et nad ise sellepeale ei tule... Programmikoostajad võiksid selle tõesti ümber teha. Nii või teisiti, tuleb soppa igast raadiokanalist kui neid kuulata.

Kristlik Mõttevõra