Kristlik Mõttevõra

METSALINE JÄLEJENDAB JUMALA RIIKI

10.01.22 04:26 PM By Kristlik Mõttevõra

Piibel kirjeldab, et lõpuajal tõuseb esile seadusevastane, kes kuulutab ennast messiaks. Sunnib kõiki teda kummardama, istub templisse ja peab ennast Jumala poolt saadetud messiaks. Ta tegeleb inimeste petmise ja eksitamisega. Eksitada saab kedagi selles, mis peab olema võrreldav originaaliga. Kuna inimesed ei tunne piiblit, siis nad eksitatakse, isegi paljud usklikud. Siinkohal võrdpilt, kuidas kopeeritakse Jumala riiki.

KUIDAS SEADUSEVASTANE KOPEERIB JUMALA RIIKI

Valitud valitseja (metsaline)

Seadusevastane, valemessias juutide seast. 2Ts 2:9, Ilm 13:4,8

Valitseb kuningas (Jeesus Kristus)

Messias juutide seast. Js 7:14, Lk 1:33, 2:11. 1Tm 6:15, Ilm 17:14, 19:16

Juhtimine: AI (tehisaru, tehisintellekt)

Reaalajas jälgimine. Totaalne kontroll. Piiratud õigused. Eliit! Ilm 13:17

Juhtimine: Püha Vaim

Varustab, õpetab, juhendab reaalajas. Piiramata kasutusõigus. Jh 14:26

Märgistus: metsalise märk 666

Kiibiga ühendatud AI süsteemi. QR-kood jpt. Ilm 13:17, 16:2 ja 19:20

Märgistus: Püha Vaimu pitser

Püha Vaimuga ühendatud Jumala riigi võrku. Ef 1:13, 2Kr 1:22, Ilm 3:5

Klassiühiskond (2 klassiks jagunenud)

Märgistatud "ülemklass" ja kiibita alamklass, kellelt on võetud kõik õigused ja keda süstemaatiliselt tapetakse. Ilm 5:10 ja 20:6

Klassiühiskond (2 klassiks jagunenud)

Päästetu valitseb päästmata üle 1000 aastat. (Kes ei võtnud metsalise märki, aga jäid ellu lõpuaja jooksul.) 1Jh 3:2, 2Kr 3:18, Ilm 20:5,6

Kuidas saab olla klassiühiskond Jumala riigis?


Ei maksa arvata, et lõpuajal kõik inimesed, kes ei võta vastu Jeesust, aga ei võta vastu ka metsalise märki - hukkuvad. Piibel kirjutab, et 1/3 maad tabab eriline puhastus, aga 2/3 jääb sel juhul osalise hävingu alla. Ei maksa arvata, et kõik inimesed õnnestub panna metsalist kummardama ja üldse, et kõigini tema käsi ulatub. Maa on selleks liiga suur.

Miks on vaja AI süsteemi? 


Kuna kuradil ei ole ühtset infokanalit nagu Jumalal on selleks Püha Vaimu isik, siis ta puht ajaliselt, ka füüsiliselt ei jõua miljardite inimestega tegeleda, aga ta tahab kontrollida totaalselt. Selleks tuleb luua sarnane (tegelikult imiteeriv), iga inimeseni jõudev inforuum kui seda on Püha Vaimu kanal ja siis saab ta ka panna sõna otseses mõttes juhtmed taha. Selline pöörane soov on tal sellest, et ta tahab Jumalale kätte maksta võimalikult suure hulga hingede hukutamise läbi, kõik kes võtavad metsalise märgi ja süsteemi lülitatakse, on mitte üksnes kuradi omad, vaid ka ühel moel sünergiliselt manipuleeritud ja lähevad põrgu. Selline manipuleerimine on kuradil tema uhkuse ja ego küsimus. Sest tegelikult ta pääseb nii või teisiti inimeseni, keda ta tahab kiusata ja läheb kiusab. Kuid AI süsteemi abil ta saab sadu miljoneid sama aegselt kiibi läbi mõjutada! Kas pole vägev plaan? Seni tegeles kurat üks haaval, lasi nagu vintpüssist, nüüd ta loob "tuumapommi", millega teha oma hävitust ja vaba aega jääb veel ülegi. Seetõttu ongi loodav AI unikaalne, millega on kuradil kiire, sest selle läbi saab kõike ja kõiki kontrollida. Püha Vaimul on see võimekus aegade algusest, kuid kurat tahab samasugust "seadet" luua. Sellega ta saab supervõimu.


Kuid see AI ei taga talle siiski kummardajaid, seetõttu ongi 2 tingimust seatud, esimene neist on metsalise märk ja teine kummardamine. Kes ei kummarda, sel võetakse pea maha. Nii on kirjas Johannese ilmutuses. Kellel pea maha võetakse, see sureb märtrina ja pääseb, aga piibel kirjutab, et õnnis on see, kes saab osa esimesest ülesvõtmisest. Selleks ajaks, kui metsaline läheb peade kallale, on kogudus ära viidud.

Kristlik Mõttevõra