Kristlik Mõttevõra

KUIDAS KAITSTA KURJA EEST

15.03.22 09:32 AM By Kristlik Mõttevõra

Sageli kuri tuleb välja mõne pealt näha hea ideega, aga üksnes suhete lõhkumiseks ja te tunnete selle vaimu ära sellest, et mis iganes vastuväiteid te esitate, siis kuri tahab ikkagi et te tunneksite ja tunnistaksite end milleski süüdi.* Jeesust kiusati nii.
Ta ei lepi teie argumendiga. Kurja meelest tuleb teil võtta omaks süüdistuses määratud asjaolud. Kuri ei lepi kunagi ühegi teie põhjendusega, ammugi õige ja tõega.


Sellest te saategi aru et see on deemonlik rünnak. Sellele ei ole mõtet vastu vaielda, sest deemon nii või teisiti ei kuula kedagi ära. Teda ei huvita argumenteerimine, vaid ta tahab kiusata ja eesmärk on lihtsalt süüdistamine, mille vili on kibe ning tüli.


See ei lõppe mitte kunagi enne, kui ründaja osapool tabab ära, et see on kuri kes teda pettis ja valdab teda. Ta mitte kunagi ei palu andeks. Sest kuri ei palu andeks. Ta tahab hävitada! Ta ei kuula kunagi teist poolt ära, sest teda ei huvita rahu. Inimest saab võita ära heaga, aga mitte deemonit.


Kurja vaimuga ei ole mõtet vaielda. Teda saab peatada käskides! Jeesuse nimel ja vastata Jumala tarkuse abil, mida sel hetkel rhema ütleb, kui ilmutab. Jeesus ka alati ei osanud vastata, aga siis ta hetkeks mõtles, kuulas, mida Püha Vaim ütleb. Üleloomulik tarkus paneb kurjal suu kinni, mitte hingeline.


"Aga seda nad ütlesid teda proovile pannes, et nad saaksid teda süüdistada. Jeesus kummardus ja kirjutas sõrmega maa peale." Jh 8:6


* Isegi Valitsuse õigusvastane maskikohustuse nõue ja selle eirajate ebaseaduslik karistamine on just deemonliku sisuga. Seda sama nägite MEM kohviku kaasuses, kuidas deemonlikult vallatud ametnikud kiusasid taga seaduskuulekat kodanikku ning üritasid talle süüdistust pähe määrida. Ei maksa arvata, et kuri tegutseb vaid inimeste omavaheliste suhete tasandil, sest inimesed juhivad ka riiki ja sel moel saab deemonlik tegevus avalduda ka riigi tasandil. Sama te näete praegu Putini ja Venemaa puhul, kus kurjus on vallanud riigi juhid ja teeb oma laastavat tööd.

Kristlik Mõttevõra